2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar nasılsınız bız temızlık yapıyozda ev falan supurcez bıraz yorulduk oturduk sızlere bakalım dedık :1: bu arada bır sey soracagım ben 2 haftadır ishalim ya normal mi sizce korkuyrumda:50::53:

Kolay gelsin canım. İshal kilo kaybettirir belki. Ama bol sıvı tüket. Dr'una gidersen devralın zamanda söyle yine de. Belki vitamin ve mineral falan kaybediyor olabilirsin.
Danışmalara yarar var.

selam bayanlar....bugün bende de sancı var...ama oğlum çok hareketli..okulda doğuracam zannettim bugün..

Selam kızlar, biz geldik, bu hafta son haftamız iş yerinde artık, haftaya salı raporu alıp teslim edicez sora evimize geççez:23:, cuma günü kontrolümüz vardı bizimde, herşey iyi dedi doktor ama bizim bebiş pek kilo almıyo sanırım 2300gr şuanda, çok hareketli o yüzden heralde kg tutmuyo bu çocuk, nst de bişi çıkmadı çok şükür, haftaya bida gitçez, artık haftada 1e düştük Allah'ın izniyle, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, kasık ağrılarımın arttığını söyledim, nasıl bir ağrı tarif et dedi, bende bıçak saplanması gibi bişi bunlar yürümemi bile engelliyo öyle kala kalıyorum dedim, krampmış onlar, normalmiş, magnezyum verebilirim ama bu haftadan sora içilen magnezyum bebişin doğmasını ertelermiş, sen bilirsin deyince bende içmiyim ozaman dedim, madem öle yatarak istirahat etmeyi dene ağrın olduğunda dedi, bu hafta işteyim mümkün değil artık haftaya bol bol yatarım:1:bu arada sayılı gün çabuk geçiyo yahu daha dün ay 5 hafta daha çalışçam dedim ama bişi kalmadı son haftaya geldim bile:52:darısı sizin başınıza kızlarr:32: bizde halıları verdik yıkamaya, perde ve tüllerin hepsi yıkanıp ütülenip takıldı pazar günü, bi camlarımızın ciflenmesi kaldı onuda bu cuma yaptırcaz kısmetse sora bebişi beklicez artık:21:

Hoşgeldin Çullu,
Bebeğin kilosu gayet güzel. Hayırlısı ile şu son haftaları atlatalım insallah.
Camları ciflemek derken çercevleri demek istedin sanırım. Cercevelerin beyaz ise Domestos oneririm. Süngere dök, şöyle bir sil. bütün is, kir akıp gidiyor. Duruluması da cif den kolay. Tabi sen yapma başkasına yaptır. bizim bu tür temizlik malzemelerinden uzak durmamız lazım.

selam serapcım bugün bende de hem kasılma hem de kızda acaip bi hareketlilik var Allahım diyorum bu kız sanırım erkenden gelecek:52::52::52:

bilmiyorum canım ama değişiğim ve altta baskı hissediyorum...bazen nefesimi kesiyo o baskı...hatta okuldan çıkarken benden her an sürpriz bekleyin dedim...

selam bayanlar....bugün bende de sancı var...ama oğlum çok hareketli..okulda doğuracam zannettim bugün..

Benim alt bölgem helede yürürken resmen acıyor ve bugün okulda banada göbeğin dşmüş dediler bende fark ediyorum ama demekki baya düşmüş ki fark ediliyor çok korkutorum erken gelcek diye hiç sancım falan yok ama ark yüzünden panik oldum:((((çok canım sıkkın:((

eevet canım az bişeyde yapsam yoruluyorum artık dinlene dinlene yaparım işlerimi bugün,doğumdan bende korkmuyorum ama evin daha çok yapılcak işleri var onları yetiştiremeden doğuma gidicem diye çok korkuyorum :)

ne güzel canım herşey yolunda çıkmış bende yarın gidicem darısı başıma inşallah herşey güzel çıkar.magnezyum doğumu mu geciktiriyormuş o zaman ben içmeye başlayım :) 39. haftadan önce doğurmamam lazım :) bizde temizlik işine başlıcaz halıları yıkamaya vericem ne zaman vereyim diye kararsızım evim yol üzeri bugün yapsam 3 güne pisleniyo evim yarın doktorum doğum için gün versinde ona göre bi iş planı belirleyim.bu arada bebişin kilosuna takılma hareketli olduğundan öyledir bide anne baba kilolu değilse o da çok kilolu doğmaz.

Pavli, halılarını hazır güneşler varken bir an evvel ver, yıkansın gelsin. Madem evin hemen pisleniyor, son ana kadar sermessin, dursunlar bir köşede. Şu an ben öyle yaptım. Yıkandı geldi. Cam cerceve, kapı, derin temizlikten sonra sericem. O güne kadar da yerler bomboş. Kalsın walla. Camlar sürekli acık cünkü, tekrar tozlanacaklar ne gerek var.

Benim alt bölgem helede yürürken resmen acıyor ve bugün okulda banada göbeğin dşmüş dediler bende fark ediyorum ama demekki baya düşmüş ki fark ediliyor çok korkutorum erken gelcek diye hiç sancım falan yok ama ark yüzünden panik oldum:((((çok canım sıkkın:((
benim de düşmüş canım iki haftadır göbük deliğini göremiyorum..şimdi zaten hiç göremiyorum...

canım benim sıpa zaten ileriden gidiyo ya ben her an bekliyorum..bugün 37 dedik...haftaya pazartesi randevum var...bakalım ne diyecek iki gündür uyutmuyor zaten...

en son nezaman doktora gittin canım boyu kılosu neydi benım doktora sordum da önde mı gerde mı dıye cevap vermedi sanırım uyumlu gidiyo önden gittiğini nasıl anlıyolar ki:26::26::26:

CNm benim benim akrabamda felç geçirdi hafif
Ti ve iz kalmadı bir süre sonra hamile kaldı Dr
Normal doğum yapamassın dedi sen yine de Dr
Sor cnm

sağol cevabın için. yarın soracağım. bende çok hafif geçirdim aslında. 1 hafta içinde düzeldi yüzümde kolumda... bakalım kısmet artık..

Back
X