hımmm allengirli bişi dönüyo yani ozaman bunda bir hayır illaki vardır canımgönlünü ferah tut, herşey daha güzel olacak belki
he bende öle diyom zati, her işte bi hayır vardır kilosunu o yüzden çok takmıyorum, bi kaç gündür ne yesemde kilo aldırsam diye düşündüm ama sonrada boşver böyle olması gerek demekki deyip attım kafamdan o kuruntuyu, oluruna bıraktım aynen devam ediyom yediklerimebizim ev cam kaynıyo canım ya, balkonlar komple kapalı, iki balkon var mutfak ve salonda ve baya bir uzunca gidiyo camlar, e bunların iç camları var, bide dışa bakan diğer iki odanın camları var derken bunları silcek bi adam şart oluyo şuanda bize, bide antre, mutfak, banyo, balkon kalebodurlarını domestoslatçam o nedenle teyzeyi bekliyom cumaya gelsin diye dört gözle
iç canım iç, hem krampları önler hemde bebişi biraz daha tutar içerde, evet evet ver gitsin kafandan 1 iş eksilsin vala insan rahatlıyo, şuanda evi silip süpürmek daha kolay vala yorulmuyo insan
cullum sabah ac karnına tahinle pekmezi karıştır iç bide muz ye kilo yapıyomus bebişe