2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hımmm allengirli bişi dönüyo yani ozaman bunda bir hayır illaki vardır canım:ssz: gönlünü ferah tut, herşey daha güzel olacak belki:32:

he bende öle diyom zati, her işte bi hayır vardır kilosunu o yüzden çok takmıyorum, bi kaç gündür ne yesemde kilo aldırsam diye düşündüm ama sonrada boşver böyle olması gerek demekki deyip attım kafamdan o kuruntuyu, oluruna bıraktım aynen devam ediyom yediklerime:27: bizim ev cam kaynıyo canım ya, balkonlar komple kapalı, iki balkon var mutfak ve salonda ve baya bir uzunca gidiyo camlar, e bunların iç camları var, bide dışa bakan diğer iki odanın camları var derken bunları silcek bi adam şart oluyo şuanda bize, bide antre, mutfak, banyo, balkon kalebodurlarını domestoslatçam o nedenle teyzeyi bekliyom cumaya gelsin diye dört gözle:52:

iç canım iç, hem krampları önler hemde bebişi biraz daha tutar içerde, evet evet ver gitsin kafandan 1 iş eksilsin vala insan rahatlıyo, şuanda evi silip süpürmek daha kolay vala yorulmuyo insan:51:

cullum sabah ac karnına tahinle pekmezi karıştır iç bide muz ye kilo yapıyomus bebişe

nasıl bi sancı cnm sendeki. benim oğlanda vurdukça inletıyo bugun mutfağı bile toplayamadım oturdum kaldım. karnım bi sağa bi sola toplanıyo ama gecen haftalardada vardı iyice sona yaklaşıyoruz normal bence

oğlanın vurması değil canım kasıklarımda ağrı var her iki tarafta da...tek taraflı değil..ve sürekli wc ihtiyacım oluyo...üşüttüm mü acaba diye düşünmeye başladım...

var mı aramızda atanan annelerr linaa ne yaptıı kii o gırmişti kpss ye ben sınava gırmediğimn cezasını cekıyorum:19: 5 nın ing ci:53: içinde olmak vardı:14::14:

annemle konuştum canım şimdi sancı aralığına dikkat et diyo..birde ayaklarını sıcak tut dedi...üşüttüysen ondan da olabilir dedi...eşimi arayayım olmazsa çıksın gelsin..
ya evet bu ayak üşütmesi olayına dikkat etmemiz lazımmış artık son haftalarda, gaz olurmuş bebeklerde bide bizim sancıları arttırıyomuş benim doktorda sölemişti bak bunu unuttum yazmayı size:23:

hımmm allengirli bişi dönüyo yani ozaman bunda bir hayır illaki vardır canım:ssz: gönlünü ferah tut, herşey daha güzel olacak belki:32:

bayağı allengirli kuzu...duydukça daha da bir allengirli oluyo...vardır mutlaka bir hayır ama bu saatte olması beni korkuttu...

ya evet bu ayak üşütmesi olayına dikkat etmemiz lazımmış artık son haftalarda, gaz olurmuş bebeklerde bide bizim sancıları arttırıyomuş benim doktorda sölemişti bak bunu unuttum yazmayı size:23:

annemde aynısını söyledi.sıcak diye soyundun dolandın dedi...benim oğlum zamanında gelecek dedi..sen kendine dikkat et dedi...bakalım su torbasına sıcak su koydum eşimi de aradım her an atik bir şekilde benden haber bekle gel gidelim diye...

eevet canım az bişeyde yapsam yoruluyorum artık dinlene dinlene yaparım işlerimi bugün,doğumdan bende korkmuyorum ama evin daha çok yapılcak işleri var onları yetiştiremeden doğuma gidicem diye çok korkuyorum :)
bizim ev işlerinde sorun yok şükür, doğuma doğru temiz halıları sericez, beşiği kurucaz yatak odamıza, bi de soba işi var kv hallediyo sağolsun.. ben daha çantamı hazırlamadım o yüzden hep diken üstünde oturuyorum, burası küçük yer ve malesef her istediğimi bulamıyorum, merkeze gitmem gerek ama o da çok yorucu oluyo, 1 saat yol sürüyo.. Ama mecburen bişiler yapcaz artık, vakit geçiyo.. Rabbim vaktinde sağlıcakla göndersin bebişleri inşallah..

selam bayanlar....bugün bende de sancı var...ama oğlum çok hareketli..okulda doğuracam zannettim bugün..
a.s serabım, benim oğluşta çok hareketli, hele ki akşamları.... bir de karnımın sağına soluna toplandı mı yürümekte zorlanıyorum. Ama bu ara karnımda bi yumuşaklık var neyse anlamadım gitti.. Sen sağın solun sözüne fazla aldırış etme cnm, fırsat buldukça dinlen..

evet canım temizlikler bitti sayılır, az bişi kaldı onlarda çok mühim deeelll, aman o kramp fena ya birde olur olmadık yerde tutuyo insanı o çok kötü oluyo, evdeyken neysede dışardayken yürürken aniden duruyorum sanki biri uzaktan kumandama basmış gibi:1:

ahh ahh bilmem miiii :1: işin kötü tarafı dışardan görünen bi rahatsızlık olmadığı için herkese tuhaf geliyo aniden durmak :1:

[ slm kızlar nasılsınız? bikaç gündür nete giremiyordum,ne var ne yok, 3 arkadaşımızın dışında doğuma giden var mı? bide piskolata dışındakilerden de bilgi geldi mi? biz minişin hazırlıklarını yapmaya devam ediyoruz. Dün oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp,yerleştirdim. bugünde diyetisyen kontrolüne gideceğiz. sizlerde neler var neler yok
a.s cnm hosgeldin.. minişin kıyafetleri mis gibi kokuyodur şimdi :16: diyetisyenden gelince haber et bizede, herşey yolundadır inşallah..

var mı aramızda atanan annelerr linaa ne yaptıı kii o gırmişti kpss ye ben sınava gırmediğimn cezasını cekıyorum:19: 5 nın ing ci:53: içinde olmak vardı:14::14:
canım üzülme bak sero demişti dersin...seneye de aynı alım olacak..çünkü ilkokula ingilizce derslerini getirdiler..bu sene accık bakarsın bebikle ders çalışırsın seneye atanmış bir şekilde işe başlarsın..minnak kızını da büyütmüş olursun...bu sene belliydi zaten canım ingilizcecilerden bu kadar fazla alınacağı...

haftaya göre kilo tablosu buraya göre normal benim bebiş zati, o yüzden doktor normal diyo kilosuna :23:

ohooo o zaman benimkide fazlasıyla normalmiş :26: 33.hafta 1918 diyo, benim 1980di.. aman fazla dert etmeye gerek yok, her bebiş haftasına uyumlu kiloyla doğacak diye bi kaide yok cullum, ona kalırsa çoğul gebeliklerde zamanı doldursa bile kilolar düşük olabiliyo. demekki sorun yok şükür, yola devam :1:
ben seni arkadan takip ediyorummm:32::32::32::32:
o ne demek kısss :53::53::53::53::53:
ay nedense ben pek sakinim...accık daha bekleyeyim canım vurursa ve sıklaşırsa gidem ben acile...
en iyisi kuzum panik yapma, sakince takip etmeye devam et, ama suyu sakın ola ki beline veya bacak aralarına koyma:40:

canım üzülme bak sero demişti dersin...seneye de aynı alım olacak..çünkü ilkokula ingilizce derslerini getirdiler..bu sene accık bakarsın bebikle ders çalışırsın seneye atanmış bir şekilde işe başlarsın..minnak kızını da büyütmüş olursun...bu sene belliydi zaten canım ingilizcecilerden bu kadar fazla alınacağı...

inş .gercekten nasip işi ya o kadar yıl gır kurslara katılll bu yılll sınav sstresı yaşamak ıstemıyorum dıye gırme ınatla secım var dedıler gır dedıler ....ama canıım gecen yıl bekledık bız cok alımı desanede tebrık edıyorlardı ıng lerı hadı atandcanız dıyee çok umutlandıydık bırde ama dedıkı bakan hayır ıng öğretmenı gırmıcek 2. sınıflara sınıf öğretmenlerı gıreecek dedı bizde poff dıye sonmustuk bu yılda kaldırmış o uygulamayı ıng giricek dıy enerden bılebılırdım kı:50::50::50: yıllardır bu işin içindeyım ne oyunlara geldıkk

inş .gercekten nasip işi ya o kadar yıl gır kurslara katılll bu yılll sınav sstresı yaşamak ıstemıyorum dıye gırme ınatla secım var dedıler gır dedıler ....ama canıım gecen yıl bekledık bız cok alımı desanede tebrık edıyorlardı ıng lerı hadı atandcanız dıyee çok umutlandıydık bırde ama dedıkı bakan hayır ıng öğretmenı gırmıcek 2. sınıflara sınıf öğretmenlerı gıreecek dedı bizde poff dıye sonmustuk bu yılda kaldırmış o uygulamayı ıng giricek dıy enerden bılebılırdım kı:50::50::50: yıllardır bu işin içindeyım ne oyunlara geldıkk

Gerçekten yıldan yıla çok şey değişiyor ama canım artık ikinci sınıftan itibaren siz gireceksiniz sonuçta bu kesin artık bi kaç sene sizden fazla almak zorunda seneye haledersin sende :))

oğlanın vurması değil canım kasıklarımda ağrı var her iki tarafta da...tek taraflı değil..ve sürekli wc ihtiyacım oluyo...üşüttüm mü acaba diye düşünmeye başladım...
üşütmüş olabilirsin cnm bendede oluyo üşütünce hemen anlıyorum ayakta duramıyorum her iki tarafımda sok feci baskı oluyo. 1 haftadır çorapla terlikle dolanıyorum ben uyku setinide çıkardım üşüyoruz artık. sende sıcak tut kendini.

sezinim benim kız kardesım atandı din kültürü öğretmenı gaziantepe atandı.
İngilizce ögretmenlerıyle ilgilide hiçbi bilgim yok ama sıkma canını seney girersin bebişinde büyümüşş olurr

ben kaçtım kızlarrrr kociş geliyomuş...birden panikledi adam...:18::18:
hayırlı haberlerle gel canım:54:

ohooo o zaman benimkide fazlasıyla normalmiş :26: 33.hafta 1918 diyo, benim 1980di.. aman fazla dert etmeye gerek yok, her bebiş haftasına uyumlu kiloyla doğacak diye bi kaide yok cullum, ona kalırsa çoğul gebeliklerde zamanı doldursa bile kilolar düşük olabiliyo. demekki sorun yok şükür, yola devam :1:
tabi canım bide bu kiloların alt ve üst sınırları da var nette, bizim bebekler baya normal yani merak etme:1: aynen dediğin gibi sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil çok şükür:23:

Back
X