canım benim öle kötü düşünme tatlım ölesine bi demiştir annen çünkü banada annem aa şu hiç kilo almamış ya da felancı senden beter kilo almış die.. sonuçta anneler yane annemiz olduğu için alınırlar düşüncesi yoktur ttalım anladn bu yüzden canını hiç sıkma canım öle düşünme tatlım benim
,
Ben de bir kaç gün öyle avutmaya çalıştım kendimi anneler kıyaslama yapar genelde diye ama bi taraftan da hep ağladım beni beğenmiyor diye neyseki geçti annemdiye b işey de diyemedim ama içime atınca da kötü oldu bebeğimin suyu bile azaldı üzüntüden gaaliba çok su içerim normalde ve bugüne kadar hiç böyle bir uyarı almamıştım doktordan ama bol su iç daha fazla iç diye uyardı dr.
işte herkesin bünyesi bir değil neden öyle kıyslarlar anlamam mesela ben normalde çok çabuk kilo alabilen bir insanım ama hamilelikte ben bile kendime şaşırdım yazın kardeşim burdaydı memlekette herkes ona soruyor nasıl çok kilo almış mı diye hatta kuzenlerim inanamıyordu merak ediyorlardıda görüntülü konuşma yaptım şok oldular sadece göbeğin çıkmış inamıyoruz filan dediler herhalde beni çok şiişmiş bulacaklarını sandılar neyse yani demem o ki bünyeden bünyeye değişiyor sen takma verirsin aldığın kiloları da hamilelik bu tabi kilo alacaksın hem belki annen de öyle demek istememiştir de bizim psikolojiler malum herşeye alınıyoruz yani en azından ben herşeye alınır oldum