Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosaf iyidir gerçi, ama kaynana isteyince insan inada bindiriyor dimi :)baya aldım canım verebilirmiyim bilmiyorum hoşafa takmış kafayı eltim yeni doğurdu benimde 1 ay oldu. 1. hoşaf savaşlarından eltim galip çıktı inat etti içmedi kadın tüm planları benim üstümde uygulamaya kalkabilir. dediğin gibi benim annemde bilmiştir annem baskın gelebilir bakalım ne olacakk![]()
Bende gebe Mağazası'ndan aldım krem rengi tac :) çok güzeller gercekten. Bir tane de öylesine almıştım kırmızıyı pazardan.Oturduğun yerde "gebe" mağazası varsa çok güzel loğusa taçları var renk renk boncuklu falan bir bak derim. Ben aldım klasik fiyonklu kırmızı :) çok beyaz tenliyim bir de doğumun yorgunluğu ile yüzüme renk gelsin diye.. Yoksa çok güzel pembeler maviler kremler vardı içim gitti
Gecmis olsun canım. Herkesin ağrıları çoğalıyor.bu sabah erken uyanmıştım malum yazmıştımda kahvaltı eetim uykusuzluk bastırdı tabi uyuyayım dedim başladı bir mide ekşimesi ama öyle böyle değil ağlamaya başladım evde tekim doğuracam sanki öyle ağlıyorum kalktım ağlaya ağlaya banyo yaptım nne olur ne olmaz dedim doğururum falan birde soda içtim ıslak kafayla yatakta uyuyakalmışım 1 e kadar eşim aramış annem aramış hasta olduğumu biliyolardı kafayı yemişler şimdi çok şükür iyiyim dinlenecem hep bugün
biraz geç oldu kızlar ama dün gece benimde felekat derecede ağrım oldu sabaha kadar uyuyamadım sonraada uyandım geldim işe herzamanki gibi uykusuzum bide artık geceleri gerçekten uyumakta zorlanıorum çok ağrılarım oluo ve de korkmaya başladım gerçi karnım haala yukarıda ama ne bileyim işte bide böle erken erken doğruranları görünce korkuorum
10 tane koydum canım ben, ama yetmezsede biri gidip alıp çok dert değil yaniKızlar hastane çantasına kaç tane bebişe bez koydunuz?Sık sık çiş yaparlar heralde .
boşver yaa ne canını sıkıcan cvp versende saçma sapan yine altta kalmayıp cevapta verebilir arsızlar çünküsana başka bi taktik daha, bazende bazı insanlar vardır sen bi cevap verirsin o altında kalmaz ya hani çünkü arsızdır bida bişi söler o yüzden canını sıkacağına sölediği şeye hiç yorum yapma mesela, gül suratına bakarak ve cevapsız bırak onu, buda güzel bi taktiktir bazılarına bunu yaparım ben, oda öle boş konuştuğuyla kalır
sanki havaya konuşuyomuş gibinnnn
Hosaf iyidir gerçi, ama kaynana isteyince insan inada bindiriyor dimi :)
Bende o derse sinir oluyorum.
Bende gebe Mağazası'ndan aldım krem rengi tac :) çok güzeller gercekten. Bir tane de öylesine almıştım kırmızıyı pazardan.
yap tabi kız daha çok sinir oluyolar öle yapınca, onu duymazdan geldiğini anlayınca daha bi içerliyolar hahahagüzelmişarada bende öle yaparım ama hiç canım o kişiyle uğraşmak istemdeiği konuşmak istemediği zamanlar
![]()
Cok komikler :))annemi bile arayıp tembihliyor dünürüm bak ben yetişemem sezeryan ister sakın yaptırma dior hepimizi strese soktubide kendide sezeryan yapmış benim annemde sezaryan görümcemde sezaryan kendileri doğuramamış normal bana doğutturacaklar haspalar bende gizli yapcam
![]()
Merhaba arkadaşlar
ben- rahim ağzı yetmezliğpiyüzünden erken doğum yapanlar- topiğindeydim aylardır.
Daha önce 6 aylık erken doğumla ikizlerimi kaybetmiştim.. şu an rahim ağzında dikiş,iğne ilaçlar
ve yatarak allahın izniyle 36. Haftama geldim..
Kafama takılan birşey var.. Enson 4 eylülde doktordaydım. Yani 35. Haftamda.. Birdahaki kontrolümü 20 gün s
sonrasına verdi. çok geç değilmiii..acaba sizler bu haftadan sonra kaç günde bir gittiniz acaba????
Bebeğim kız ve zaten çok hareketli bir bebek değil... çok korkuyorum.. Sanki zaman geçmiyor artık
oh gözün aydın, merakımız gitmiş, bebiş görülmüşMerhabalar?Napıyosunuz kızlar?Bugün doktora gittim minnak kızımı gördüm
35+2 de 3590 gr olmuş ama resimde o kadar tonton gözüküyor ki çok tatlı olmuş maşallah,annesi ve babası kılıklı olmuş iyice
Doğum ile ilgili mevzuları konuştuk,yine 13 ekim dedi ama belli olmaz artık ,suyun gelince gel dedi..Bir de sancıların çok sıklaştığında gel yoksa burda da bekletiriz dedi..Eve geldim biraz uyudum sabah erken kalkmıştım ama hala uykuya doyamadım
![]()
2590 gr dı o Allah mı yazdırdı ne,doğurasıya kadar 3590 olur heraldeoh gözün aydın, merakımız gitmiş, bebiş görülmüşmaaşallah senin tombik kızına ya, Allah nazardan saklasın
Ben de 10 tane koydum aynen yetmezse artık kocişleri göndeririz canım10 tane koydum canım ben, ama yetmezsede biri gidip alıp çok dert değil yani
Merhabalar?Napıyosunuz kızlar?Bugün doktora gittim minnak kızımı gördüm
35+2 de 2590 gr olmuş ama resimde o kadar tonton gözüküyor ki çok tatlı olmuş maşallah,annesi ve babası kılıklı olmuş iyice
Doğum ile ilgili mevzuları konuştuk,yine 13 ekim dedi ama belli olmaz artık ,suyun gelince gel dedi..Bir de sancıların çok sıklaştığında gel yoksa burda da bekletiriz dedi..Eve geldim biraz uyudum sabah erken kalkmıştım ama hala uykuya doyamadım
![]()
çok basit bişi o canım ya detayını sormadım bir duası vs. varmı diye sorarım burayada yazarım ilerleyen günlerde, bildiğim kadarıyla bebişin ilk yıkama suyuna çay kaşığının ucuyla çok azcık tuz atıyolarmış o kadar, bu inanışa görede ter kokmazmışsın ki gerçekten biz yani 3 kardeş hiç ter kokmayız
cullucann sana bir soru, annen seni tuzlamış.bizim oralarda yok. kime sorsam herkes faklı bir sey söylüyor.nasıl yapmışlar
35+2 de 2590 gr olmuş ama resimde o kadar tonton gözüküyor ki çok tatlı olmuş maşallah,annesi ve babası kılıklı olmuş iyice
![]()
Yaparsan çok iyi olur dedi,kesinlikle sezeryana göre çok daha iyi olur,kendini daha çabuk toparlarsın dedi..Ben de zaten normal doğum taraftarıyım ki inş. ters bişey olmaz ve doktorumun destekçi olması bnm için çok sevindirici..Ağrısız normal doğumu da anlattı yani belden iğneli,ben onu istemediğimi korktuğumu söyledim, hiçbir sakıncası yok dese de ben o iğneyi istemiyorum..tatlım sana doktor doğum için ne diyor yani normal doğum yapabilirsin diyor mu
![]()
Bayanlar yattığımda sağımdan solumadönemiyorum kasıklarımda felaket bir acı hissediyorum birde yürümede zorlanıyorum benim gibi olan var mı![]()
kızlar ya ben de mesajımda bi kaç kişinin mesajını alıntı yapmak istiyorum ama olmuyo, nerden yapıyosunuz? kopyala yapıştırla mı yapıyosunuz yoksa benim bilmediğim bi buton mu var :)