öyle oldu Cnm artık bu sayfada olurum ilk kim doğuracak acaba hikayemi yazmak için sabırsızlanıyorum
inşallah zamanında gelirler de canım hikayelerimizi yazarız güzel güzel
linacigim ahh ah daha çok var doğuma sanki 1 gün bir yıl gibi kizimi görmek istiyorum bir an önce doğum hikayemi yazmak istiyorum
aynen bana da öyle geliyor canım çok merak ediyorum nasıl bir bebek acaba kime benziyor sağlıklı mı gibisinden çok soru var kafamda..
eylül ayı gelse herşey daha çabuk olacak sanki...
aynen valla sabır kalmadı ertık ekim gelsinde dogsunlar artık ben koklamak istiyorummm
bende doğum yapan varmı ekim annelerinden diye dolaşırken gördüm sayfayı.kimseden ses yok sanırım ilk haber benden gelecek.dr um belki bidahaki kontrole gelmeden doğumda buluşuruz dedi şakayla karışık.kontrolum cumartesi günü.erken doğum tehdidiyle 15 haftadır yatıyorum sıkıldım artık dua edinde hayırlısıyla kavuşayım kuzuma.2 hafta önden takip ettiği içn küvezede gerek kalmaz diyor dr.inş öyle olur.yani ben herşeyiyle hazır doğumu bekliyorum....
bende doğum yapan varmı ekim annelerinden diye dolaşırken gördüm sayfayı.kimseden ses yok sanırım ilk haber benden gelecek.dr um belki bidahaki kontrole gelmeden doğumda buluşuruz dedi şakayla karışık.kontrolum cumartesi günü.erken doğum tehdidiyle 15 haftadır yatıyorum sıkıldım artık dua edinde hayırlısıyla kavuşayım kuzuma.2 hafta önden takip ettiği içn küvezede gerek kalmaz diyor dr.inş öyle olur.yani ben herşeyiyle hazır doğumu bekliyorum....
Kızlar topiğimize kimse girmiyor mu
Kim doğum yaparsa hemen yazsın
Çok merak ederim sonra
Daha bir buçuk ay var doğuma
Zaman geçmiyor
benim bir ay kaldı belki de biray sonra bu zamanlar bebeğim kucağımda olacak... aslında gelişimi iyi olursa 38. hafta doğmasınada hayır demem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?