2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

Kizlar topigimizi yeni gordum, Hayirli olsun ins. Allah hepimize caucak kurtulmak bebeklerimize saglikli mutlu uzun omurler nasip etsin ..
Hepimizin guzel guzel hikayelerini sabirsizlikla bekliyorum, dusununce bile agliyorum suan, Allah meleklerimizi hayirlisiyla bize bagislasin..

linacigim ahh ah daha çok var doğuma sanki 1 gün bir yıl gibi kizimi görmek istiyorum bir an önce doğum hikayemi yazmak istiyorum

aynen bana da öyle geliyor canım çok merak ediyorum nasıl bir bebek acaba kime benziyor sağlıklı mı gibisinden çok soru var kafamda..

aynen bana da öyle geliyor canım çok merak ediyorum nasıl bir bebek acaba kime benziyor sağlıklı mı gibisinden çok soru var kafamda..

ay canım ben de merak ediyorum babasına benzesin istiyorum zaten ultrason baktığımızda babasına benziyordu sen kime benzesin istersin

arkadaşlar merhaba,
ben de kısmetse ekimde doğum yapacağım..2.doğumum olacak benim de.
umarım sağlıkla kucağımıza alırız minklerimizi
şunu merak ediyorum
sizler hangi doğum şaklini seçtiniz
ben epidural sezeryan diyorum.
var mıdır tecrübesi olan?
benim normal doğumla ilgili çok zor olan bir tecrübem var..
ilk kızımda normal doğum yapmak isteim.sancı zmanı geldi ancak 14 saat sancıya dayanamayıp sezeryan oldum..

hayırlı olsun arkadaşlar aallahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde güzel doğum hikayeleriyle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

merhaba hamişler
geçen gün dr la doğum hakkında konuştuk
bebek normal doğum pozisyonunda fakat sen çok minyonsun dedi
annemin çatısı dar olduğundan zorunlu sezeryana girmiş kadınların yapısı annelerine benzer senin de çatın dar olabilir dedi:26:
36 veya 37. haftamda dr çatı muanesi yapacak dediği gibi ar olursa bende çok tahribata yol açığından sezaryen günü belirlices

bende doğum yapan varmı ekim annelerinden diye dolaşırken gördüm sayfayı.kimseden ses yok sanırım ilk haber benden gelecek.dr um belki bidahaki kontrole gelmeden doğumda buluşuruz dedi şakayla karışık.kontrolum cumartesi günü.erken doğum tehdidiyle 15 haftadır yatıyorum sıkıldım artık dua edinde hayırlısıyla kavuşayım kuzuma.2 hafta önden takip ettiği içn küvezede gerek kalmaz diyor dr.inş öyle olur.yani ben herşeyiyle hazır doğumu bekliyorum....

hayırlısıyla kucaklarsın inş cnm maaşallah kuzuna kilosu glişimi ii erken gelsede artık sorun yok inş:)bnmde ekimi bulmaz sezeryan tarihini bu kontrolde verir büyük ihtimal doktorum yani eylül bebişleri olcak bizimjkiler :)

oh canım güzel güzel alırsın kuzunu kucagına inşallah ilk sen yazıcaksın hikayeni ozaman hadi bakalım hayırlı zamanda saglıkla gelsin yavrun

Kızlar topiğimize kimse girmiyor mu
Kim doğum yaparsa hemen yazsın
Çok merak ederim sonra
Daha bir buçuk ay var doğuma
Zaman geçmiyor

Kızlar topiğimize kimse girmiyor mu
Kim doğum yaparsa hemen yazsın
Çok merak ederim sonra
Daha bir buçuk ay var doğuma
Zaman geçmiyor

benim bir ay kaldı belki de biray sonra bu zamanlar bebeğim kucağımda olacak... aslında gelişimi iyi olursa 38. hafta doğmasınada hayır demem...

benim bir ay kaldı belki de biray sonra bu zamanlar bebeğim kucağımda olacak... aslında gelişimi iyi olursa 38. hafta doğmasınada hayır demem...

CNm zaten bebişlerin cok azı 40.haftada doğuyor 38. Hafta da dogması hiç
Sorun olmaz.ben de 38. Haftada doğsun isterim
Maşallah senin az kalmış daha benim 1,5 ayım var
Bu zaman nasıl geçecek :2:

ben 40. haftanın stresini çekmek istemiyorum. ha bugün ha yarın gün saymak istemiyorum.. birden sürpriz olsun istiyorum... çok da korkuyorum..

Ben de 38 de doğsun istiyorum hatta ekimi bulmasın eylül sonu olsun istiyorum yaa sıkıldım artık beklemekten.. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

benim de sata göre 7 ekim görünüyor 35 haftalık hamileyim..
ancak ben sezeryan olacağım için doktorumla sezeryan tarihini görüştük bile...
eylül ün 23 ünden sonraki hafta artık ben ne zaman istersem doktorum sezeryan yapabileceğini söyledi
eylül ün 25 26 27 yada 28 i gibi düşünüyorum ama hala karar verebilmiş değilim...
ben ilk hamileliğimde normal doğum istemiştim ancak çatım dar olduğundan çektiğim sancıyla kaldım ve sezeryan oldum..
hepimiz için hayırlısı olsun..burda duygulu hikayelerimiz paylaşalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…