2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

slm aynı durumdan dolayı ilk doğum bnmde sezeryandı ve bundada seçeceğimiz tarihler aynı bende 24 eylül düşünüyorum bakalım bebişin gelişimie göre hayırlısyla ogün tam 38+0 oluyoruz ilkimde de 37+3te doğum olmuştu acil:)sağlıkla kucaklayalım inş ilk hikayeler bizden gelicek sanırım:)

o zaman ilk hikaye senden geelcek canım,,
başka bi sürprüz olmazsa..
ben 25 i ile 30 u arasında düşünüyorum...
bende de lokal anestezi heyecanı var ilk kez öyle olacak..ilki geneldi...
uyumadan görmek istiyorum kızımı ve hayata merhaba dediği anı...

hayırlısı cnm inş ya
bende ilkini genel anestezi oldum lokalden korkuyorum ya sanki uyuşmayacakmışım gibi uff aslında geneldende korkuyorum bilerek sezeryana girmek zor geliyo ilkinde bişi bilmiyoduk:) ama o ilk seslerini duymak heralde herşeye değer kaç yaş olucak cnm aralrında
bnm ikinci erkekim geliyo inş:)

Son düzenleme:

hayırlısı olsun hepimiz için canım dediğin gibi,,,
ben hiç pişman değiliim ilkinin sezeryan olduğuna..
gerçi mecburen sezeryan oldu çok sancı çektim ama...
öyle anlattıkları gibi dikişler yıllarca acıyormuş,,
yıllarca ağır kaldıramıyormuşsun hikaye...
ben hiç bi sıkıntısını çekmedim
ilk günler haliyle oluyor acı
ama benim uzun sürmedi..tabii bakımına dikkat ettim...
keşke sancı çekmeden sezeryan olsaymışım diyorum şimdi,,,

herkeste öyle olacak diye bi kaide yok kiminin çatısı geniştir açılması daha kısa sürede olur,,
ama bende öyle olmadı 8 saat yalancı 6 saat de gerçek sancı çektim..yinde de doğruamadım,,
dr uma anlatıyorum 14 saatte doğurman gerekirdi dedi.ama benim açılmam olmadığı gibi sancım çok oldu..
neyse geldi geçti ve bana tecrübe oldu,,,
o yüzden direk sezeryan olacağım ve bu sefer uyutulmadan sezeryan olmak istiyorum..
bana da sanki hissedicem gibi geliyor hiç yaşamdığım için ama hiç bi şey hissetmiyorsun diyorlar
öyle doğum yapanlar,,,hatta o şekilde ameliyat olanlar,,,
en güzeli de hayata merhaba dedikleri anı görmek,,,aynı normal doğumda olduğu gibi,,,

benim de 2 kız olacak ALLAH ın izniyle,,,
ilki 2009 ocak doğumlu yani aralarında 4 yıl 9 ay gibi bi şey olacak..5 yaş diyelim biz buna,,,
daha görmedik nasıl olur bilmyiorum kardeşinden haberi var taa başından beri ama
kızımı tanıdığım kadarıyla kardeş sendromunu çabuk atlatacağız ALLAH ın izniyle,,,
inşallah seninkilerde de sorun çıkmaz,

bende sezeryan konusunda pişman değilim cnm sonuçta hangisi hakkmızda hayırlıysa o oluyo biz ne akdar normal diye diretsekte sağlıklı olan neyse anne bebek için o güzel
bnm sezeryanımda çok çok rahat geçti Allaha şükür 2 gün hastanede ağrım vardı sonrasında evde gayet iidim ya hemen ayaklandım zaten öyle yatmadım hiç yok sütün gelmiyo yok ağır kaldıramıyosun hepsi boş bence hemen sütüm glmişti çok şükür her işimide kendim yapıyorum dikiş ağrısı falan hiç bişi yoktu Allaha şükürler olsun
sezeryan sonrası sürekli yürümek çok önemli bence ne kadar yürürsek oakdarkolay atlatıyoruz inş annemde yanıma gelicek Allahın izniyle bakıyo çok güzel saolsun
bnm oğluşlar arası 2,5 yaş olucak:) Allah yardımcımız olsun inş sorun yaşanmadan büyürler kardeş kardeş:)

Son düzenleme:
topıgı yenı gordum ınsallah saglıkla kucagımıza alalım meleklerımızı
ılk hıkayeyı okumak ıcın sabırsızlanıyorum

Ïlk dogum haberini verecegm hic aklima gelmezdi ama maalesef 4 eylûl itibariyle 34+0 haftalik kizim 2 gûn ertelenen sancilara ragmen gelmek istedi ve sezaryenle dogdu.2620 gr ve kûvôzde suan.

3.ncü bebgimizde dogmuş Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın

Ïlk dogum haberini verecegm hic aklima gelmezdi ama maalesef 4 eylûl itibariyle 34+0 haftalik kizim 2 gûn ertelenen sancilara ragmen gelmek istedi ve sezaryenle dogdu.2620 gr ve kûvôzde suan.

Gözünaydın cnm topiğimizin 3. bebişi de geldiii
Maşallahhhh, sabırsız minişimizin haftası erken ama kilosu gayet iyi
Rabbim size bağışlasın, analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah..

hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun canım masallah kızına
acılısları yaptık darısı bızlere ıns

Gözünüz ayndın canımm. ayy dogum haberleri gelmeye basladıkca heyecan yapmaya başladım...

kızlar okudumda yazıları kimse ekimi beklmek istemio bencede 40 hafta beklemio bebişler,,ekime kalmaz çoğumuzun bende 36.haftamagirecemyarın,normal düşünüorum pazartesi doktora gidicem ağdamı yaptırcam hazır olmak için nolur nolmaz..çünkü 1o gün ileri gidiodum en son doktora gittiğimde.

allah analaı babalı büyütsün canım inşallah bebişin de bir an öncwe küvözden çıkarda kavuşursun ona

Canım hayırlı bir evlat olsun insallah. Analı babalı büyüsün. Kilosu iyi maasallah. Bizim akraba 37+o da doğurdu kizi 2650ydi.

Allah analı bablı buyutmeyı nasıp etsın canım çarçabuk toparlar acelecı kızın inşallah

Kizlarrr 3. melegimizmi gelmis , aman aman Allah anali babali saglikli mutlu omurler versin hepsine ins..
Kizlar erken dogar genelde demisti annem valla bir tuaf oldum Alah bizede hayirli haberler vermek nasip etsin ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…