benim de sata göre 7 ekim görünüyor 35 haftalık hamileyim..
ancak ben sezeryan olacağım için doktorumla sezeryan tarihini görüştük bile...
eylül ün 23 ünden sonraki hafta artık ben ne zaman istersem doktorum sezeryan yapabileceğini söyledi
eylül ün 25 26 27 yada 28 i gibi düşünüyorum ama hala karar verebilmiş değilim...
ben ilk hamileliğimde normal doğum istemiştim ancak çatım dar olduğundan çektiğim sancıyla kaldım ve sezeryan oldum..
hepimiz için hayırlısı olsun..burda duygulu hikayelerimiz paylaşalım...
slm aynı durumdan dolayı ilk doğum bnmde sezeryandı ve bundada seçeceğimiz tarihler aynı bende 24 eylül düşünüyorum bakalım bebişin gelişimie göre hayırlısyla ogün tam 38+0 oluyoruz ilkimde de 37+3te doğum olmuştu acil:)sağlıkla kucaklayalım inş ilk hikayeler bizden gelicek sanırım:)
o zaman ilk hikaye senden geelcek canım,,
başka bi sürprüz olmazsa..
ben 25 i ile 30 u arasında düşünüyorum...
bende de lokal anestezi heyecanı var ilk kez öyle olacak..ilki geneldi...
uyumadan görmek istiyorum kızımı ve hayata merhaba dediği anı...
hayırlısı cnm inş ya
bende ilkini genel anestezi oldum lokalden korkuyorum ya sanki uyuşmayacakmışım gibi uff aslında geneldende korkuyorum bilerek sezeryana girmek zor geliyo ilkinde bişi bilmiyoduk:) ama o ilk seslerini duymak heralde herşeye değer kaç yaş olucak cnm aralrında
bnm ikinci erkekim geliyo inş:)
hayırlısı olsun hepimiz için canım dediğin gibi,,,
ben hiç pişman değiliim ilkinin sezeryan olduğuna..
gerçi mecburen sezeryan oldu çok sancı çektim ama...
öyle anlattıkları gibi dikişler yıllarca acıyormuş,,
yıllarca ağır kaldıramıyormuşsun hikaye...
ben hiç bi sıkıntısını çekmedim
ilk günler haliyle oluyor acı
ama benim uzun sürmedi..tabii bakımına dikkat ettim...
keşke sancı çekmeden sezeryan olsaymışım diyorum şimdi,,,
herkeste öyle olacak diye bi kaide yok kiminin çatısı geniştir açılması daha kısa sürede olur,,
ama bende öyle olmadı 8 saat yalancı 6 saat de gerçek sancı çektim..yinde de doğruamadım,,
dr uma anlatıyorum 14 saatte doğurman gerekirdi dedi.ama benim açılmam olmadığı gibi sancım çok oldu..
neyse geldi geçti ve bana tecrübe oldu,,,
o yüzden direk sezeryan olacağım ve bu sefer uyutulmadan sezeryan olmak istiyorum..
bana da sanki hissedicem gibi geliyor hiç yaşamdığım için ama hiç bi şey hissetmiyorsun diyorlar
öyle doğum yapanlar,,,hatta o şekilde ameliyat olanlar,,,
en güzeli de hayata merhaba dedikleri anı görmek,,,aynı normal doğumda olduğu gibi,,,
benim de 2 kız olacak ALLAH ın izniyle,,,
ilki 2009 ocak doğumlu yani aralarında 4 yıl 9 ay gibi bi şey olacak..5 yaş diyelim biz buna,,,
daha görmedik nasıl olur bilmyiorum kardeşinden haberi var taa başından beri ama
kızımı tanıdığım kadarıyla kardeş sendromunu çabuk atlatacağız ALLAH ın izniyle,,,
inşallah seninkilerde de sorun çıkmaz,
Ïlk dogum haberini verecegm hic aklima gelmezdi ama maalesef 4 eylûl itibariyle 34+0 haftalik kizim 2 gûn ertelenen sancilara ragmen gelmek istedi ve sezaryenle dogdu.2620 gr ve kûvôzde suan.
hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun canım masallah kızınaÏlk dogum haberini verecegm hic aklima gelmezdi ama maalesef 4 eylûl itibariyle 34+0 haftalik kizim 2 gûn ertelenen sancilara ragmen gelmek istedi ve sezaryenle dogdu.2620 gr ve kûvôzde suan.
Ïlk dogum haberini verecegm hic aklima gelmezdi ama maalesef 4 eylûl itibariyle 34+0 haftalik kizim 2 gûn ertelenen sancilara ragmen gelmek istedi ve sezaryenle dogdu.2620 gr ve kûvôzde suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?