İyi geceler kızlar
bizde daha 4günlüğüz kaka yapamama gibi bi sıkıntımız var hastanelerdeydik 2 gündür şimdi iyiyiz biraz daha dua edin nolur düzelsin artık ıkınırken çok aglıo ve yapamıo Allahım bütün bebişlere sağlık versin
bol bol emzir canım sarılık öyle daha çabuk iyileşir geçmiş olsunslm arkadaşlar nasılsınız?biz iyiyiz kızımla..1 haftalık olduk tam sarılığımız var bir gece hastanede yattık..onu o halde görünce içim eridi resmen...şimdi daha tam geçmiş değil..emme sorunumuz var aç kalmaması için sağıpta veriyorum mecbur bugünde azda olsa mama takviyesine başladım..çünkü gücü yok ememmiyor emmedikçede kilo kaybına uğuyor...bundan ayrı şimdilik başka bir sorunumz yok annemlerde kalıyorum gelen giden çok oluyor...
İyi geceler kızlar
bizde daha 4günlüğüz kaka yapamama gibi bi sıkıntımız var hastanelerdeydik 2 gündür şimdi iyiyiz biraz daha dua edin nolur düzelsin artık ıkınırken çok aglıo ve yapamıo Allahım bütün bebişlere sağlık versin
iyi aksamlar guzel annelerbiz oglusumla 10 gunluk olduk.tek gozunde capaklanma var.arastirmalarima gore anne sutu iyi geliyormus.damlattim ama bakalim gececekmi.sizde de boyle bir sorun oldu mu?
biz de 8 günlük olduk teyzesi.Bizim de çapak sorunu var,ben damlatıyorum iyi geliyor ama sonra tekrar oluyor. Bişey sorayım bebeğim emiyor uyuyor,emiyor uyuyor bu da bana tuhaf geliyor ne bilim hiç gözünü göremeyecek miyiz.Annemler daha çok küçük diyorlar ama ben ne bilim sarılığı yükseldi diye korkuyorum.Senin oğluşunda uyuyor mu çok?
bol bol emzir canım sarılık öyle daha çabuk iyileşir geçmiş olsun
geçmiş olsun ezinecim ne çektiğini çok iyi anlıyorum çünkü yeğenimde çok uğraştık biz bu konuyla anne sütü yetersiz geldiği için mama veriyorduk sonra mamayı değiştirdik düzene girmişti yani eğer mama takviyesi yapıyosanız o yapıyor olabilir umarım tez vakitte düzelir
İyi geceler kızlar
Kizlar mrb..bız de bugun 7 günlüğüz:)) oğlum gunduzleri hep uyuyor sarilik artmasın diye uyandirip emzirmeye calisiyorum ama uyuduğu icin cok verimli olmuyor ama gece de gözleri cin gıbi uyumuyor hep emmek istiyor ağlıyor bu durum normal mı?gündüzleri görmeniz lazım fosur fosur uyur mu bir insan:)))
günaydın cici anneler
bizde tam 25 günlük olduk topiğin ilk bebişlerindeniz tabi abi oluyoruz yaa:)Allahıma şükürler olsun bi sorun yok emiyoruz hatta doymuyoruz bol bol ağzımız yanda açılmış aranıp duruyoruz:)o hali öyle hoş ki sizlerde biliyosunuzdur çok datlu oluyolar ya yirim ben onları.gaz sıkıntımız işte çok ama oda normal artık olmayan bebk yok gibi napaşım bu dönemde geçicek inş 40 ı çıkınca azalır inş bide kızlar size bişi sorcam bnm oğluş emsdikten sonra sütü direk kusuyo yani hepsini değil ama ağzında mı bekletiyo nederi bi kısmı çıkıyo süt oalrak sonrada tekrar aranıyo ağzı bi sağ bi bol açık şekilde şimdi doyamışmıdır ki böyle yapıyo ama onca emziriyorum ve kusuyo sizlerde durum nasıl
Rabbim hepsine sağlık versin inş hepsini korusun
merhaba canım benim oğluşta 20 günlük oldu aynı şeyi oda yapıyor emerken uyuya kalıyo ağzı süt dolu yutmuyor ağzının kenarından akıp gidiyor uyandığında tekrar istiyor çünkü doymadan rüya alemine dalıyorben emzirdikten sonra hemen dik göğsüme yatırıyorum gazını çıkartmak için hemde süt miğdede kalsın diye ama yinede sonra bi bakmışım çıkarıyor annem bu çok normal dedi hafif peynirimsi çıkarması sütümüzün yaradığına işaretmiş inşallahh bide galiba bizim minnaklar birazda açgözlü sürekli meme ağzımda olsun istiyorlar...tek iyi olsunlar razıyız napalım
Kizlar mrb..bız de bugun 7 günlüğüz:)) oğlum gunduzleri hep uyuyor sarilik artmasın diye uyandirip emzirmeye calisiyorum ama uyuduğu icin cok verimli olmuyor ama gece de gözleri cin gıbi uyumuyor hep emmek istiyor ağlıyor bu durum normal mı?gündüzleri görmeniz lazım fosur fosur uyur mu bir insan:)))
bizde geceleri cin gibiyiz, gunduzleride bol bol uyuyoruz , halim kalmadı ama yeterki o sağlıklı olsun buyusun diyorum .Benim çok buyuk bir sıkıntım var sağ göğsümde kist çıktı ,oda tam ağzına geldiği için orayı alamıyor ve kıyameti koparıyor.pompa aldım ,elle sağdım ,sıcak bezi utuledim koydum ,kavanoza sıcak su koyup tekrar sağdım ama hiç bir şey fayda etmedi,Adı masist diye geçiyor ,antibiyotiklerde işe yaramadı ,inşallah bir yöntemini bilen vardır yoksa ,bağırta bağırta ameliyat edecek doktor ,uyuşturulmadan yapılıyor diye biliyorum bu ameliyatı ,dualrınız eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?