kızlar slm hepımızın bebegını Allah bagıslasın öncelıkle bebegınızı nasıl yatırıyorsunuz?kundak degılde kundak seklınde mı sarıp yatırıyorsunuz gece nasıl örtuyorsunuz?
Kizlar ben henuz dogum yapmadim ama bisey paylasmak istiyorum benim ebe eve gelmisti bebegin yatagina kiyafetlerine fln bakti ben yorgan ve bebeklere ozel olan yastik ta koymustum yatagina dediki bunlari kullanmak yasak bebek 1 yasina kadar yastik yasak. Yorgani uzerine cekebilir ve acamaz fln dedi onun icin uyku tulumu en iyisi dedi bizde aldik yorgan yastigi kaldirdik uyku tulumunun fotosu yok link eklicem oradan bakabilirsiniz.Mäxchen Schutzengel günstig kaufen im Mäxchen Onlineshop von babyone.de
Canım dogumkılosundan dusmusmuydu bebegın sütun mu geç geldı bızde ishal olduk benden kızıma geçtı bugun kontrolumuz vardı kaka bakıldı çok şükür bitişi cıkmadı yoksa yatırıxaktı bızıSon kızlar ..bebişim 16 günlük oldu.çok şükür iyiyiz.ama benim oğluşum sürekli emmek istiyo gece gündüz.memedeyken uyuyo yatağına koyarsam ya da meme ağzından çıkarsa uyanıyor.sütüm var.dün sağlık ocağında Dr emzirmeme ve sütüme baktı.gayet iyi bebek emiyo sütünde var.ama hala doğum kılosuna ulaşmadık.geceleri sürekli ıyandırıp emzirdim.acaba çocuğun uyku düzeni mi bozuldu.doymuyor olsa ağlar Heralde.sizde de bu durumu yaşayan varmı?
taze annişler merhaba benim sıkıntımda göğüslerim çok acıyo çatlakları iyileşmiyor lanolin içeren krem sürüyorum kakao yağı sürüyorum ama ne çare
İyi geceler kızlar
bizde daha 4günlüğüz kaka yapamama gibi bi sıkıntımız var hastanelerdeydik 2 gündür şimdi iyiyiz biraz daha dua edin nolur düzelsin artık ıkınırken çok aglıo ve yapamıo Allahım bütün bebişlere sağlık versin
Bana da tam tersı mutlaka yastık dedıler canım kafası yastıkta değil suretiyla yatrmamı söyledıler kollarını dışarda tutuyorum yoksa battanıyesını tepesıne gecırıyo ee hangısı dogru acep
topiğimiz hayırlı olsun kızlar :))oğluşum 9 günlük şu an. annelik ne farklı ne muhteşem duyguymuş.bide annesinin üstüne çişini savurmasa:))) bize kıyafet dayanmıyor kızlar.oğluşum tam üç gün mama yedi sütüm geç geldi ama şimdi çok şükür var.gaz için bir fincan suya yarım çay kaşığı kimyon kaşığın ucuyla şeker azcık kaynatıyorum.gerçi henüz gaz dönemi tam başlamadı.işitme testine götürdüğümüzde banyo yapmadığı için sonuç alınamadı size tavsiyem göbeği düşünce önce bebişinizi yıkayın sonra götürün biz biraz hüsrana uğradık:))şimdilik bu kadar Rabbim bebişlerimizi her daim korusun inşallah.
Canım dogumkılosundan dusmusmuydu bebegın sütun mu geç geldı bızde ishal olduk benden kızıma geçtı bugun kontrolumuz vardı kaka bakıldı çok şükür bitişi cıkmadı yoksa yatırıxaktı bızı
selam kızlar bizde dün 1.ay kontrolümüze gittik 28 günlüğüz artık çok şükür Rabbime
bebişim 3900gr olmuş:)sütüm yetiyo çok şükür ama sürekli emmek istiyo hep açmı diyorum bu çocuk:)ama ilk aylar hepsi böyle sanırım sağlıkla büyüsünlerde inş bizimde bol bol sütlerimiz olsun emzirelim
Canım kaç kilo doğmuştu bebiş.bizde 16 günlüğüz.benim oğlum doğum kilosuna hala ulaşamdı.çok düşmüştü hastaneden çıkarken.benim ki de sürekli emmek istiyo.eşim şarkı soylerek uyutuyo.oğlum bana gelince ya yüzümü emmeye çalışıyo ya boynumuDr 20 dk dan fazla kalmasın memede dedi
Benim bebegim 12 gunluk oldu ve gaz problemimiz var ;( kimyonu duydum ama nasil kullanacam bilmiyorum,bu tarifi detayli yazar misin canim,sadece bebege mi verilecek,ne kadar verilecek,gunde kac kez,anne de icecek mi,bi de rezene oneriliyor ama ben burda rezene bulamadim papatya veriyorum azicik...
cnm 2.5 kilo doğmuştu 8 güün sonra 2700 çıktı kilosu düşmemişti doğumdan sonra çok şükür zaten minik doğdu ya çok zayıftı ama küçük bebişler çabuk toğparlar derler Allahın ziniyle ben emzik veriyorum cnm kesinlikle ver derim yoksa seni emzik olarak kullanır:)ilk oğlumda yaşadım biliyorum almamıştı emziği ve ben onun emziğiydim resmen çok düşkündü 2 yıl emddik çok şükür inş buda tamamlar 2 yılı hepsinin rızkı bol olsun inş eşine ver uyutsun ne güzel:)senin kaç doğmuştu cnm merak etme ulaşır geçer bile annesi
kızlar ıslak mendilde hangi markayı kullanıyosunuz ben unibaby i kullanıyorum ama sanki bebişimin canı acıyor silerken(
3.600 d canım ama çok şişmişti oğlum.ödemi atınca küçücük kaldı oğluşumyeni yeni başladık grm almaya.inş döneriz doğum kilosuna bir an önce
Bende pamuk ve ılık suyla siliyorum.uni baby bende de var ama hiç güzel temizlemiyo sanki.pamuk daha iyi oluyokızlar ıslak mendilde hangi markayı kullanıyosunuz ben unibaby i kullanıyorum ama sanki bebişimin canı acıyor silerken(
maaşallh cnm çok ii doğmuş şişlikler inince ne kadara düştüki hiç üzülme laıyolar gör bak seni emdikçe nasıl toparlıcak ilk aylar kilo alımları çok fazla oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?