arkadaşlar ben 2013 eylül ve ekim anneleri ve meleklerı grubunu kurmuştum türkum doğruyum bızden mı
procto-glyvenol
ultraproct
anestol pomat= bu uyuşturucu gibi bişi wcden sonra dış bölgeye sürüyorsun ağrıyı sızıyı alıyor rahatlatıyor
diğer ikiside günde bir defa
canm ben öyle yazıym cıkmıyo 2013 ekım annelerı var bıde 2013 eylul var ben 2013 ekım annelerı buldm yanlıs yermı
canm korkma.biz o deneyimi yasadik.ben bu konuyu cok arastirdim.emzirdigimiz icin kuruluk oluyormus.acikca yazmak zorundayimkayganlastirici kullnmk gerekirmus.en dogali bebek yagi mesela.
kabızlık yapmadı dimi bide kabızlık için damla kullanıyormsnuz
arama motorunun yanında grup var oar yı tıklayıp ekim anneleri 2013 yazın çıkıyor kızlar...ben o şekilde buludm..
arama motorunun yanında grup var oar yı tıklayıp ekim anneleri 2013 yazın çıkıyor kızlar...ben o şekilde buludm..
Canım begendın mi sadece bak Serap nasıl bulduğunu yazmışcanm ben öyle yazıym cıkmıyo 2013 ekım annelerı var bıde 2013 eylul var ben 2013 ekım annelerı buldm yanlıs yermı
canm 2013 ekım kasım annelerı meleklerı var o mu acaba
kızlar ben 2013ekım annelerı yazıp buldum ekledım
Canım begendın mi sadece bak Serap nasıl bulduğunu yazmış
Yok cnm onlar Kasım anneleri
onu bende gordum beğendım hatta onu kım kurdu bılmıyorum o değil o sayfaya gırdım ben ağustosta kurulmuş bızden bırı olsa mutlaka soylerdı 3 ay oncecanm öylede yazdım 2013 ekim anneleri cıkıyo topluluk 10 yazıyo baska cıkmıyo 2013 eylul ekım annelerı meleklerı cıkmıuyo
onu bende gordum beğendım hatta onu kım kurdu bılmıyorum o değil o sayfaya gırdım ben ağustosta kurulmuş bızden bırı olsa mutlaka soylerdı 3 ay once
Kixlar dikislerim iltihp olmus cok moralim bozuld bi sury ilac verdi
Iplerin gectigi yermis bezen vucut iplere reaksiypn gosterirmis cuma gunu tekrar.gidicem
Normal doğum yaptim 22 gündür baya zorlu grcti
şimdi gönderdım geldımı ıstek
nasıl anladın ıltıhap oldgunu cok mu acıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?