Canım bizde cirt cirtini tam ortaya getiriyoruz. Ama 2 de daha rahat ediyor. Bizim sadece bir kere kakası belinden cikti onu da altını almayı unutmuşuz.keşke bu pakte başlamadan gecseydım bılemedım canım ya belı bol oluyo ortalara getırıyordum cırt cırtını ama bacak ları dolmaya başlayınca iz yapıınca bende 2 ye gecmem gerekır dedım 2 yı bağladım bugun onunda belı çok bol oluyo gıbı kaka yapsa belıe cıkar kesın:44:
emzirdim canım 4-5 saatte bir emzirdim ama hala uyuyor endişelendim artıkateşide var sanki alından ölçülen kızılötesi derece ile 37.8 çıkıyor koltuk altından 36.2 kafam karıştı şimdi eczaneye gidip yeni derece daha alıcam bu kadar uyuması normal değil
Kızlar ben de bir grup kurdum. 2013 Eylül-Ekim Anneleri ve Bebekleri diye bir aratın bakalım çıkıyor mu, yapabilmişmiyim
Nasil yani 10.30dan buyana emzirmiyormusun.uykuda nasıl emiyor
aratıyorum canım çıkmıyorKızlar ben de bir grup kurdum. 2013 Eylül-Ekim Anneleri ve Bebekleri diye bir aratın bakalım çıkıyor mu, yapabilmişmiyim
İnşallah kötü birşey yoktur canım, en doğru ölçüm makattan diyolar
Bana hemşire koltukaltindan ölç dedi.
Canım bizde cirt cirtini tam ortaya getiriyoruz. Ama 2 de daha rahat ediyor. Bizim sadece bir kere kakası belinden cikti onu da altını almayı unutmuşuz.
Uyandirinca hemen uyuyor mu canım. Soy biraz üstünü. Bizim Dr gecen kulaktan 37,5 ölçmüştü normal dedi.
arkadaşlar çok acil yazarmısınız benim 2 gün için mamaya ihtiyacım hangi markanın daha iyi ve ne ölçüde veriyorsunuz bebğim 35 günlük lütfen yardımcı olun hemen temin etmem lazım
arkadaşlar çok acil yazarmısınız benim 2 gün için mamaya ihtiyacım hangi markanın daha iyi ve ne ölçüde veriyorsunuz bebğim 35 günlük lütfen yardımcı olun hemen temin etmem lazım
canım bu damla işe yarıyormu acaba bir sorayım emerken nefes alırken zorlanıyor dr inş bir an önce atlatırız.
senin grubu buldum canım ben şimdi...pekı boyle bır grup var mı bakarmısınız arkadaşlar
canm benmkı 29 gunlk aptamıl mılupa 1 veryrm memnunm gunde 3 kere 60ml verym
kızlar nasılsnz bakalım ben fazla sık gıremym ama takıp edıyrm bız 29 gunlk olduk baya dıkıslerm gectı dikişlerm düştü baya hala bıle tuvalete gıdınce ipler gelıyo acaba iç dikişler mı düşüyo bılmem hıc gecmıcek gıbı gelıyodu ama gectı şükr bıraz özel olacak ama şimdide 40mn cıkmasına 10 gun var esımle ılışkıden cok korkuym sankı ılk gecekı gıbı heyecanlıym ya napcam bılmıym acı hıssedermıym ılk kızımda sankı fazla acımamıstı ama bunda bılmıym bunda zaten hersey cok farklıydı bıtek sızınle paylasıyrm bıtmıyo bu kadınlarn dertlerı off
aratıyorum canım çıkmıyor
ay kızlar deli gibi koşturdum durdum.eczaneye gittim koltuk altından ölçülenden aldım bu seferde düşük çıktı annemi ölçtüm 34 çıktı annemin ateşi bozuk cihaz bidaha koşarak gittim eczaneye panikten sutyen takmayı bile unutmuşum yolda farkettim3 tane daha derece aldım ordaki çalışanları ölçtüm önce :) geldim eve çok şükür 3 derecede de kızımın ateşi 36,2 36,1 çıktı eczacı alından ölçülen kızılötesi derecelere pek güvenmeyin dedi onlar ortamın ısısınıda içine katarlarmış bizim ev çok sıcak demek ki o yüzden çok fazla ölçüyormuş ay evham çok zor kızlar 3 derece aldım ama sanki hala emin değilim utanmasam valla bi kaç derece daha alıp ölçücem bu arada kızım hala uyuyor akşam 10:30da yattı sadece acıkınca uyanıyor emiyor biraz bakınıp gülüyor uyuyor anlamadım ne oldu bu çocuğa gaz sancısı ilk defa bugün yok acaba rahatladıda mı uyudu ?
arkadaşlar ben 2013 eylül ve ekim anneleri ve meleklerı grubunu kurmuştum türkum doğruyum bızden mı
Merhaba, bende normal doğum yaptım. basur benide mahvetti. tuvalete girmek işkence oldu artık. şimdi yazınızı okudum eğer tüm ilaçların ismini verebilirseniz hemen sağlık ocağına gidip yazdırıcam bende. şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?