2013 ekim bebekleri büyürken:)

Canım bizde cirt cirtini tam ortaya getiriyoruz. Ama 2 de daha rahat ediyor. Bizim sadece bir kere kakası belinden cikti onu da altını almayı unutmuşuz.

Uyandirinca hemen uyuyor mu canım. Soy biraz üstünü. Bizim Dr gecen kulaktan 37,5 ölçmüştü normal dedi.

arkadaşlar çok acil yazarmısınız benim 2 gün için mamaya ihtiyacım hangi markanın daha iyi ve ne ölçüde veriyorsunuz bebğim 35 günlük lütfen yardımcı olun hemen temin etmem lazım

Nasil yani 10.30dan buyana emzirmiyormusun.uykuda nasıl emiyor

Kızlar ben de bir grup kurdum. 2013 Eylül-Ekim Anneleri ve Bebekleri diye bir aratın bakalım çıkıyor mu, yapabilmişmiyim
aratıyorum canım çıkmıyor
İnşallah kötü birşey yoktur canım, en doğru ölçüm makattan diyolar

Bana hemşire koltukaltindan ölç dedi.

ay kızlar deli gibi koşturdum durdum.eczaneye gittim koltuk altından ölçülenden aldım bu seferde düşük çıktı annemi ölçtüm 34 çıktı annemin ateşi bozuk cihaz bidaha koşarak gittim eczaneye panikten sutyen takmayı bile unutmuşum yolda farkettim 3 tane daha derece aldım ordaki çalışanları ölçtüm önce :) geldim eve çok şükür 3 derecede de kızımın ateşi 36,2 36,1 çıktı eczacı alından ölçülen kızılötesi derecelere pek güvenmeyin dedi onlar ortamın ısısınıda içine katarlarmış bizim ev çok sıcak demek ki o yüzden çok fazla ölçüyormuş ay evham çok zor kızlar 3 derece aldım ama sanki hala emin değilim utanmasam valla bi kaç derece daha alıp ölçücem bu arada kızım hala uyuyor akşam 10:30da yattı sadece acıkınca uyanıyor emiyor biraz bakınıp gülüyor uyuyor anlamadım ne oldu bu çocuğa gaz sancısı ilk defa bugün yok acaba rahatladıda mı uyudu ?

canım bu damla işe yarıyormu acaba bir sorayım emerken nefes alırken zorlanıyor dr inş bir an önce atlatırız.

evet yaramazmı cok yarıyor bende serum fızyolojık kullanmıstım baktım olmadı bunu aldık eczaneyede sorabılırsın bu ılaç degıl ayrıca hıc bır zararı olmayan burun damlası saf su ve tuz

Son düzenleme:
arkadaşlar ben 2013 eylül ve ekim anneleri ve meleklerı grubunu kurmuştum türkum doğruyum bızden mı

canm korkma.biz o deneyimi yasadik.ben bu konuyu cok arastirdim.emzirdigimiz icin kuruluk oluyormus.acikca yazmak zorundayim kayganlastirici kullnmk gerekirmus.en dogali bebek yagi mesela.

canım panık yapma ıkı gun önce benımkı bır gun uyudu geceden bır uyudu dıgersı gun gece kalktı sadece aralarda emmeye kalktı sonra gene uyudu rahatlamıstır bebıs saatı saatıne uymuyor dun sımdıde dun geceden berı uyumuyor napöamızı sasırdık

procto-glyvenol
ultraproct
anestol pomat= bu uyuşturucu gibi bişi wcden sonra dış bölgeye sürüyorsun ağrıyı sızıyı alıyor rahatlatıyor
diğer ikiside günde bir defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…