Günaydın mutlu annişler bebegınız kaç kılo kaç numara bez kullanıyorsunuz bem prıma. 1 numara kullanıyorum hala kızım4 kılo falan sankı sıkıyor bugun 2 bağladım ama 1 de 2-5 kılo dîyo hala 1 e mi devam etsem kı sızlerı. Nasıl
Sezaryen olan herkezin yapıştırma mı
ayrıca bu yapıştırma ney benim dikişler
de yapıştırma ve kaşınıyor birde kızardı
Sizinde oyle mi
selam arkadaşlar bende bir ekim annesiyim oğlum 22 günlük 4 gündürde burun tıkanıklığı yaşıyoruz serum fizyolojik su kullanıyoruz ve otri bebe burun aspirotörü burnu şu an iyi ama birde genizde akıntı var ve çok rahatsız dr gidyoruz damlaya devam et deyip gönderiyorlar sizde böyle birşey yaşadınızmı ve neler yaptınız yavrum nefeste sorun yaşadıkça ben nefes alamıyorum
canım bu damla işe yarıyormu acaba bir sorayım emerken nefes alırken zorlanıyor dr inş bir an önce atlatırız.canım sana kıds clear burun damlasını önerırım hıcbır zararı yok ıstersen dr sor öyle al
canım bu damla işe yarıyormu acaba bir sorayım emerken nefes alırken zorlanıyor dr inş bir an önce atlatırız.
benim oglum 5 kilo oldu.3 numara prima kullaniyoruz.
Canım benimki 4 kiloydu en son ben 2 kullaniyirum. Bastan beri hep 2 kullandım.Günaydın mutlu annişler bebegınız kaç kılo kaç numara bez kullanıyorsunuz bem prıma. 1 numara kullanıyorum hala kızım4 kılo falan sankı sıkıyor bugun 2 bağladım ama 1 de 2-5 kılo dîyo hala 1 e mi devam etsem kı sızlerı. Nasıl
Canım bende hep normal dogumda iki uç günde ayaklanırım dedim ama olmadı maalesef. Kesı olunca iyileşmek daha uzun sürüyor maalesef. Gecmis olsun sana da. Biz bugun 28 günlük olduk ancak toparlanıyorum.günaydın kızlaarr özlemişim valla sizinle sohbet etmeyi:)
biz bugün 10 günlük olduk. sezeryana gireceğim gün doğum sancım tuttu. tam 10 saat sancıdan sonra epidural normal doğum yaptım. ama dikişlerim ödem yaptı ve orada ceviz gibi kocaman bir yumru oluştuhemen ayağa kalkacağım diye sevinirken acım ikiye katlandı. üstüne bir de her yeni annenin sorunu olan emzirme, göğüs şişmesi ve yaralar problemi çıktı. ilk bir hafta hep ağlamakla ve depresyonla geçti.
aranızda göğüsleri ve emzirme ile ilgili problem yaşayan varsa denediklerimi paylaşabilirim. çok ilginç şeylerden mucize sonuçlar aldım.
10.30 dan beri uyandırmadım mı canım? Emzirmedin mı de?günaydın canım benim kızım 5 kilo 2 numaraya geçtik bence sende geç sıkmasın 2 daha rahat..
günaydın kızlarr umarım herkes çok iyidir ben çok güzel uyumuşum maşalahh deyim :)kızım akşam 10:30da uyudu ve hala uyanmadı o kadar derin uyuyorki kaldırmıyorum sanırım teyzesine çekicek ablam öyleymiş annem diyor yıkarken bile uyurdu :) bu arada facebookta konuştuğunuz bir platform var mı? ekim kasım anneleri diye bir grup gördüm ama nicklere baktım pek tanıdık göremedim orda
slm kızlar nasılsınız cıcı anneler bakalım bızım hamıleler dogumdan sonra hep buraya gecmıssınız bende takılayım dedm bebeklerınız nasıl bakalım benım prensesım ıyı gayet gaz sıkıntısı dısındaben yenı toparladım kendımı sezaryan dogum oldu hastaneden cıkmadan dıkıslerım enfeksıyon aldı tekrar actılar dıkıslerı yara acık bısekılde 10 gun tedavı yaptılar tekrar dıkıs yaptılar hastanede 20 gun kaldık sımdı ıyız cok sukur daha vucudum kendını yenı yenı toparlıyor halen cok yorgun hıssedıyorum kendımı cok sukur evımdeyım
Canım benimki 4 kiloydu en son ben 2 kullaniyirum. Bastan beri hep 2 kullandım.
Canım bende hep normal dogumda iki uç günde ayaklanırım dedim ama olmadı maalesef. Kesı olunca iyileşmek daha uzun sürüyor maalesef. Gecmis olsun sana da. Biz bugun 28 günlük olduk ancak toparlanıyorum.
10.30 dan beri uyandırmadım mı canım? Emzirmedin mı de?
Merhaba canım. Gecmis olsun.
Herhalde hepimiz kendimizi yorgun hissediyoruz. Bebekler büyüp kesintisiz uyuyana kadar.
canım bende öyle yaptım serum şeklinde deniz suyu şırınga ile 1 kadar çekip 2 buruna paylaştırdım burun tıkanıklığı şimdilik iyi ama genizde akıntı var ve çok sık kusuyor midesi bulanıyor yarına yine randevu aldım bakalım hayırlısı inş ciğerler temiz çok şükür birde bu geniz akıntısını atlatırsak iyi olcak cevap için çok sağol arkadaşımbenım kızımında burnu tıkanıyor dktr sordum damla falan vermedı serum al dedı eczaneden aldık şıgne ıle 1 kadar cekıp yarısını bı burnuna dıger yarısınıda bı burnuna sıkıyorum hemen acılıyor hıc bı zararıda yok dktr soyledı tavsıye ederım ılac kullanmaktan ıyıdır
Cnm benim kızımın burnuda tikaniyordu dr damla verdiselam arkadaşlar bende bir ekim annesiyim oğlum 22 günlük 4 gündürde burun tıkanıklığı yaşıyoruz serum fizyolojik su kullanıyoruz ve otri bebe burun aspirotörü burnu şu an iyi ama birde genizde akıntı var ve çok rahatsız dr gidyoruz damlaya devam et deyip gönderiyorlar sizde böyle birşey yaşadınızmı ve neler yaptınız yavrum nefeste sorun yaşadıkça ben nefes alamıyorum
Evet birazcık kasidimHerkesin değil bazılarının dikişleri dışardan oluyo dikiş aldırmaya gidiyorlar hatta.benimde kaşınıyor kızarıklık yok ama kaşıyorsan kızarmış olabilir canımm.benimde dikiş çizgim bana biraz yamuk geliyoDr gecen iyice bastırdı ben dokunmaya korkuyorum
Cnm acı yok kaşıntı var bari yerler yapismamis gibi oralar kırmızızulluuuuu benımde yapıştırma gecmeye yakın kasınır eger usutursen dıkıs yerı kızarır ve acır
canım bende öyle yaptım serum şeklinde deniz suyu şırınga ile 1 kadar çekip 2 buruna paylaştırdım burun tıkanıklığı şimdilik iyi ama genizde akıntı var ve çok sık kusuyor midesi bulanıyor yarına yine randevu aldım bakalım hayırlısı inş ciğerler temiz çok şükür birde bu geniz akıntısını atlatırsak iyi olcak cevap için çok sağol arkadaşım
Canım bende hep normal dogumda iki uç günde ayaklanırım dedim ama olmadı maalesef. Kesı olunca iyileşmek daha uzun sürüyor maalesef. Gecmis olsun sana da. Biz bugun 28 günlük olduk ancak toparlanıyorum.
Herhalde hepimiz kendimizi yorgun hissediyoruz. Bebekler büyüp kesintisiz uyuyana kadar.
selam arkadaşlar bende bir ekim annesiyim oğlum 22 günlük 4 gündürde burun tıkanıklığı yaşıyoruz serum fizyolojik su kullanıyoruz ve otri bebe burun aspirotörü burnu şu an iyi ama birde genizde akıntı var ve çok rahatsız dr gidyoruz damlaya devam et deyip gönderiyorlar sizde böyle birşey yaşadınızmı ve neler yaptınız yavrum nefeste sorun yaşadıkça ben nefes alamıyorum
ne bılım 2-3 saatı gecınce ıyı degıl dıyorlarya kımbılır bız nasıl buyuduk valla annen haklıama tabı tum gecede kaldırmamak ne kadar dogru bılmıyorum ben 4 saatı gecınce ıcım rahat etmıyor kaldırıyorum
nasılsınız kızlar benım bebiş dun hıc uyumadı gecede zorla işte bugunde uyutamıyorum benım gözler kapanıyor.yalnız buyutmek zor iş............
kız annelerı tüylü bant arıyorum naciş akadaşımız bır sıte soylemişti bılen bılır o sıte harıcınde facede guvenılır sac bantları yapan var mı bana soyler mı acaba puıko harıcınde bırde
emzirdim canım 4-5 saatte bir emzirdim ama hala uyuyor endişelendim artıkateşide var sanki alından ölçülen kızılötesi derece ile 37.8 çıkıyor koltuk altından 36.2 kafam karıştı şimdi eczaneye gidip yeni derece daha alıcam bu kadar uyuması normal değil
emzirdim canım 4-5 saatte bir emzirdim ama hala uyuyor endişelendim artıkateşide var sanki alından ölçülen kızılötesi derece ile 37.8 çıkıyor koltuk altından 36.2 kafam karıştı şimdi eczaneye gidip yeni derece daha alıcam bu kadar uyuması normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?