2013 ekim bebekleri büyürken:)

sezın bende 3 bucuk 4 kıloyken 2 numaraya gecmıştım 1 sıkıyor bacakları falan bence ıyı yapmışsın canım 2 ye gecmekle

canım sana kıds clear burun damlasını önerırım hıcbır zararı yok ıstersen dr sor öyle al

canım bu damla işe yarıyormu acaba bir sorayım emerken nefes alırken zorlanıyor dr inş bir an önce atlatırız.

benım kızımında burnu tıkanıyor dktr sordum damla falan vermedı serum al dedı eczaneden aldık şıgne ıle 1 kadar cekıp yarısını bı burnuna dıger yarısınıda bı burnuna sıkıyorum hemen acılıyor hıc bı zararıda yok dktr soyledı tavsıye ederım ılac kullanmaktan ıyıdır

benim oglum 5 kilo oldu.3 numara prima kullaniyoruz.

Ben yurt dışındayım canım,burda libero diye bi marka var,popo kısmı lastikli,ben çok memnunum,onun iki numarasını kullsnıyorum,primayı bilmiyorum,ben de bir iki haftaya üçe geçerim sanırım

Canım benimki 4 kiloydu en son ben 2 kullaniyirum. Bastan beri hep 2 kullandım.
Canım bende hep normal dogumda iki uç günde ayaklanırım dedim ama olmadı maalesef. Kesı olunca iyileşmek daha uzun sürüyor maalesef. Gecmis olsun sana da. Biz bugun 28 günlük olduk ancak toparlanıyorum.
10.30 dan beri uyandırmadım mı canım? Emzirmedin mı de?

Merhaba canım. Gecmis olsun.
Herhalde hepimiz kendimizi yorgun hissediyoruz. Bebekler büyüp kesintisiz uyuyana kadar.

tesekkue ederım canım bebeklerın kesıntısız uyuması bıraz zaman alacak

canım bende öyle yaptım serum şeklinde deniz suyu şırınga ile 1 kadar çekip 2 buruna paylaştırdım burun tıkanıklığı şimdilik iyi ama genizde akıntı var ve çok sık kusuyor midesi bulanıyor yarına yine randevu aldım bakalım hayırlısı inş ciğerler temiz çok şükür birde bu geniz akıntısını atlatırsak iyi olcak cevap için çok sağol arkadaşım

Cnm benim kızımın burnuda tikaniyordu dr damla verdi
çok kötü olunca kullanıyordum ama şu günlerde tıkanıklık
azaldı ve damla kullanmıyorum
Evet birazcık kasidim dikidlerimde ilk günden başka hiç
ağrı olmadı Cnm ama sanki iki yer yapismamis gibi duruyor oralar
çok kızarmış inşallah kötü birşey olmaz
zulluuuuu benımde yapıştırma gecmeye yakın kasınır eger usutursen dıkıs yerı kızarır ve acır
Cnm acı yok kaşıntı var bari yerler yapismamis gibi oralar kırmızı
ve sanki sarı birşeyler akiyor gibi ilk günden başka ağrım olmadı ki

nedemek canım burada bırbırımzden ögrenıyoruz bırseylerı

keşke bu pakte başlamadan gecseydım bılemedım canım ya belı bol oluyo ortalara getırıyordum cırt cırtını ama bacak ları dolmaya başlayınca iz yapıınca bende 2 ye gecmem gerekır dedım 2 yı bağladım bugun onunda belı çok bol oluyo gıbı kaka yapsa belıe cıkar kesın:44:

kız annelerı tüylü bant arıyorum naciş akadaşımız bır sıte soylemişti bılen bılır o sıte harıcınde facede guvenılır sac bantları yapan var mı bana soyler mı acaba puıko harıcınde bırde

Biz de serum fizyolojik ve otribebeyle temizliyoruz burnunu cnm. Geniz akıntısı olduğunu nasıl anladın peki?

Ben de en fazla 4-5 saat sonra kaldırıyorum, ilk ay 2 saatte bir emzirin diyolardı ya 1. aydan sonra belli bir sıklık var mıdır acaba?

nasılsınız kızlar benım bebiş dun hıc uyumadı gecede zorla işte bugunde uyutamıyorum benım gözler kapanıyor.yalnız buyutmek zor iş............

Benim de iki gün önce öyleydi cnm mahvoldum ben de

Kızlar ben de bir grup kurdum. 2013 Eylül-Ekim Anneleri ve Bebekleri diye bir aratın bakalım çıkıyor mu, yapabilmişmiyim

Facete nilsu tasarım var. Sac bantları cok hosuma gidiyor farklı şeyler var hatta anne kız takımlar yapıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

emzirdim canım 4-5 saatte bir emzirdim ama hala uyuyor endişelendim artık ateşide var sanki alından ölçülen kızılötesi derece ile 37.8 çıkıyor koltuk altından 36.2 kafam karıştı şimdi eczaneye gidip yeni derece daha alıcam bu kadar uyuması normal değil

İnşallah kötü birşey yoktur canım, en doğru ölçüm makattan diyolar

Bana hemşire koltukaltindan ölç dedi.

kızlar nasılsnz bakalım ben fazla sık gıremym ama takıp edıyrm bız 29 gunlk olduk baya dıkıslerm gectı dikişlerm düştü baya hala bıle tuvalete gıdınce ipler gelıyo acaba iç dikişler mı düşüyo bılmem hıc gecmıcek gıbı gelıyodu ama gectı şükr bıraz özel olacak ama şimdide 40mn cıkmasına 10 gun var esımle ılışkıden cok korkuym sankı ılk gecekı gıbı heyecanlıym ya napcam bılmıym acı hıssedermıym ılk kızımda sankı fazla acımamıstı ama bunda bılmıym bunda zaten hersey cok farklıydı bıtek sızınle paylasıyrm bıtmıyo bu kadınlarn dertlerı off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…