ismimi arama motorundan herkese acık yaptım sırf bulun dıye kızlar grup oyuzden bulunmuyo olabılır dıye cunku ben aramamalara kapalıydım denersenız tekrar sevınırım
Buldummm!!.. :)
Ama henüz eklemedim. Sezin, o gruba üye olduğumuzu arkadaş listemiz bilecek mi? oraya yadıklarımız vs. dışardan görülecek mi?
kapalı canım kapalı yaapmıştım yazdıkların gorulmeyecek ben eşimın facesınden kontrol edeyım sadece uyleler gorebılır
Kızlar selam.. Nasılsınız ? Bebişler nasıl ?
Biz bugün kontrole gittik,Hormon tahlillerimiz yapıldı ve herşey yolunda çok şükür..
Size bi sorum olcak. Ben göğsümün birini süt azalıncaya ya da tamamen bitinceye kadar emziriyodum. Sonra diğerine geçiyodum.
Bugün sabah yine aynı şekilde sağı emzirdim ve kuzum doymayınca sola geçtim. Öğleden sonra sağ göğsüm bi anda taş gibi oldu ilk defa ve eve dönerken bebişe emzirdim. Biraz boşaldı göğsüm ama acısı devam ediyodu. Eve gelince tekrar emzirdim, biraz öncede sağdım 20 cc felan cıktı. Yine emzirdim. Sıcak havlu koyup masaj yaptım ama halen çok acıyo bi yanı.. Böyle bi durum yaşayan var mı, nasıl geçiricem acısını ? elimle masaj yaparkende damarlar hissediliyo, hiç böyle olmamıştı. :26:
Tamam sadece üylere özel olacaksa ben de katılmak isterim. Kontrolünü yaptıktan sonra bilgi verirsen sevinirim.
Gel bacım gel kapalı grup yazılanlar bıze özel
:) az evvel geldimm... teşekkürler
facede ne diye arayacagim acaba?
bende face grubunuza katılmak istiyorum. şimdi ekledim :)
Gel bacım gel kapalı grup yazılanlar bıze özel
Canım dikişler düştü cok sukur, iyileşti de. Ama cok fazla oturunca üstüne hafif bir batma gibi birsey oluyor sanki. Ama iyim yine de. Is falan yapıyorum, bebeğimi oturarak emzirebiliyorum. Sen nasıl oldun?jasemın canm sennle bır gun vardı areamızda nasılsn ıyılestımı dikişlern düstumu
Neyse iyi bari. Belki de gaz sancısı çekmediği içindir canım. Sonuçta uyaninca gülücük falan atıyor diyorsun. Sonrasında da uyuyor demek hemen. Iyi maasallah.aratıyorum canım çıkmıyor
ay kızlar deli gibi koşturdum durdum.eczaneye gittim koltuk altından ölçülenden aldım bu seferde düşük çıktı annemi ölçtüm 34 çıktı annemin ateşi bozuk cihaz bidaha koşarak gittim eczaneye panikten sutyen takmayı bile unutmuşum yolda farkettim3 tane daha derece aldım ordaki çalışanları ölçtüm önce :) geldim eve çok şükür 3 derecede de kızımın ateşi 36,2 36,1 çıktı eczacı alından ölçülen kızılötesi derecelere pek güvenmeyin dedi onlar ortamın ısısınıda içine katarlarmış bizim ev çok sıcak demek ki o yüzden çok fazla ölçüyormuş ay evham çok zor kızlar 3 derece aldım ama sanki hala emin değilim utanmasam valla bi kaç derece daha alıp ölçücem bu arada kızım hala uyuyor akşam 10:30da yattı sadece acıkınca uyanıyor emiyor biraz bakınıp gülüyor uyuyor anlamadım ne oldu bu çocuğa gaz sancısı ilk defa bugün yok acaba rahatladıda mı uyudu ?
arkadaşlar ben 2013 eylül ve ekim anneleri ve meleklerı grubunu kurmuştum türkum doğruyum bızden mı
kızlar nasılsnz bakalım ben fazla sık gıremym ama takıp edıyrm bız 29 gunlk olduk baya dıkıslerm gectı dikişlerm düştü baya hala bıle tuvalete gıdınce ipler gelıyo acaba iç dikişler mı düşüyo bılmem hıc gecmıcek gıbı gelıyodu ama gectı şükr bıraz özel olacak ama şimdide 40mn cıkmasına 10 gun var esımle ılışkıden cok korkuym sankı ılk gecekı gıbı heyecanlıym ya napcam bılmıym acı hıssedermıym ılk kızımda sankı fazla acımamıstı ama bunda bılmıym bunda zaten hersey cok farklıydı bıtek sızınle paylasıyrm bıtmıyo bu kadınlarn dertlerı off
arama motorunun yanında grup var oar yı tıklayıp ekim anneleri 2013 yazın çıkıyor kızlar...ben o şekilde buludm..
arkadaşlar ben 2013 eylül ve ekim anneleri ve meleklerı grubunu kurmuştum türkum doğruyum bızden mı
Ekim anneleri 2013 bir tane bebek fotografı var. O mu? 13 kişi beğenmiş. Ama bu da Ağustos'ta açılmış iki sey paylaşılmış. Anlamadım. Bulamadım galiba bir turlu.
Bende de bazen oluyor öyle canım. Kaynıyor sanki memem ve agri da oluyor. Sutu sagınca azalır aslında. Daha cok sağsan açaba. Birde sıcak havlu koyup dene.Kızlar selam.. Nasılsınız ? Bebişler nasıl ?
Biz bugün kontrole gittik,Hormon tahlillerimiz yapıldı ve herşey yolunda çok şükür..
Size bi sorum olcak. Ben göğsümün birini süt azalıncaya ya da tamamen bitinceye kadar emziriyodum. Sonra diğerine geçiyodum.
Bugün sabah yine aynı şekilde sağı emzirdim ve kuzum doymayınca sola geçtim. Öğleden sonra sağ göğsüm bi anda taş gibi oldu ilk defa ve eve dönerken bebişe emzirdim. Biraz boşaldı göğsüm ama acısı devam ediyodu. Eve gelince tekrar emzirdim, biraz öncede sağdım 20 cc felan cıktı. Yine emzirdim. Sıcak havlu koyup masaj yaptım ama halen çok acıyo bi yanı.. Böyle bi durum yaşayan var mı, nasıl geçiricem acısını ? elimle masaj yaparkende damarlar hissediliyo, hiç böyle olmamıştı. :26:
Cnm 2013 eylül ve ekim anneleri ve melekleri yazınca çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?