2013 ekim bebekleri büyürken:)

Kızlar lohusa kanamanız ne kadar sürdü? 40i çıkanlar var aramızda, 40ina kadar devam eden oldu mu? Bizim bugun 29 tekrardan gelmis kirmizi kanama. Tam bitiyor diyorum geliyor gene.

benimde öyle oluyor cnm tmm bitti diyorum gene geliyo çamaşırım batıyo 30. günüm

kızlar biz 1 yık olduk benim 6 kilo fazlam kaldı vermiyorum zaten 12 kilo almıştım rejimde yapamıyorum bebek emiyo süüm az zatem ama ben çok şiştim herkez dioki hamileyken sen zayıftım şimdi şişmişin zaayıflamamışsın diolar naapayım ben kızlar siz neler yapıyosunuz vermek için

Canım acele etme, çevredekilere de kulak tıka. Önemli olan bebeğini emzirmen ve ikinizinde sağlıklı olması..
Benim doğumdan sonra iştahım çok azaldı nedense. Halende aynı şekilde devam ediyo. Sanırım bebişin gaz sancıları ve uykusuzluğumdan dolayı oluyo. Ben doğuma 74le girdim şuan 16 günlüğünüz ve 62ye düştüm. 5 kilo fazlam kalmış.

Güzel bir paylaşım olmuş sağol

Kızlar lohusa kanamanız ne kadar sürdü? 40i çıkanlar var aramızda, 40ina kadar devam eden oldu mu? Bizim bugun 29 tekrardan gelmis kirmizi kanama. Tam bitiyor diyorum geliyor gene.
Benimde bitiyorgibi oluyor ertesi gü n tekrar geliyr çok değil az kızımda 39 da filan bitmişti
beimde burnunda tıkanıklık var damla atıp çekiyorum rahalıor

bebeğine anason veren varmı....
hemen etkisini gösteriomu
uyuyomu bebek..gece ağlamaktan heba oluo

şuan gögsumde sıcak su torbası oturuyorum bugun oldu benımde bu nasıl bır acı.sana tavsıyem bır tane parol sıcak su torbası ve bıraz dınlen uzan 1-2 saat kadar ve pompan varsa sağ ben bu gece sıcak su torbasıyla yatıcam bu ıkıncı oluyor gecendede öyle 1 gunde gecırdım bırde sutyen takma dar kıyafet gıyme tecrube denendı..................

Son düzenleme:
bebeğine anason veren varmı....
hemen etkisini gösteriomu
uyuyomu bebek..gece ağlamaktan heba oluo
pofff bizimde aynı durum yaa, anasonu ben içiyodum bebeğim rahattı. bikaç gündür içmiyorum ve geceden beri bu saate kadar halen katılarak ağlıyo resmen ve uyumuyo tekrar içsem iyi olcak sanırım ama bebişe hiç vermedim.

tamam canım çok sağol bilgiler için, gece 2 defa sağdım sıcak havlu koydum emzirdim felan ama halen sızlıyo inanır mısın su torbasıyla yatıyım bende, yatabilirsek tabi :) sütyenide çıkardım salına salına geziyorum :)))

yani faydası hemen oluomu kızlarrrrrrrrrrr

yani faydası hemen oluomu kızlarrrrrrrrrrr
hemen olmuyo canım, kişiden kişiyede değişir mutlaka ama aradan bi altı saat felan geçiyo. sabahları içiyodum ertesi gün akşama kadar idare ediyoduk, akşamda bi defa sancımız oluyodu onuda geçiştiriyoduk.

Son düzenleme:
benimde öyle oluyor cnm tmm bitti diyorum gene geliyo çamaşırım batıyo 30. günüm
Benimde bitiyorgibi oluyor ertesi gü n tekrar geliyr çok değil az kızımda 39 da filan bitmişti

beimde burnunda tıkanıklık var damla atıp çekiyorum rahalıor
10 gunüm daha kaldı demek.
benıde eklesene özelden msj attım sana

Canım face de "2013 eylül ve ekim anneleri ve melekleri" diye aratinca çıkıyor.

Sagol cnm birkac defa denedim ama tekrar denerim :) insallah ise yarar...

Cnm aradigim bir suru sorunun cevabini buldum tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…