Kızlar iyi geceler
doktora gittik 1. ay kontrolüne oğlum 3.450 doğmuştu 4.750 olmuş 1.300 gr almış doktora mamada veriyorum dedim bir günde 180 cc veya 240 cc civarı. Verme ded bir ay dai en az 700 gr alırsa iyi dedi doktor sizinki iki katını almış mamaya gerek yok dedi ama gel bana sor vermeyeyim dedim 12 saat vermedim en son çok ağladı uykuya geçwmiyor mama verdim şimdi uyuyor zaten sabah ve akşam veriyorum gece ve gündüz vermiyorum bu arada size bikaç soru sormak istiyorum
1)siz sordunuz mu doktorunuza günlük alması gereken süt miktarı ne kadar?yani 500 mü 750 mi
2) bebeklerinizi beşiklerinde sallıyor musunuz?
3) metsil verdi gaz için 8 damla lullanan var mı direkt ağzına atabilir miyiz yoksa mamaya mı atıcaz?
valla benim ki 100 kilo aldı.. doktor en az 600 alması gerekir dedi. güzel almış dedi. fazla almış demedi bana. ben bebeğimi neredeyse hep mamayla besliyorum. bana günlük şu kadar mama ver demiyor ama hep bi düzeni olsun diyor. belli saatlerde mama ver bebek her ağladığında mama verme diyor..
hic bilemiyorum canım. Kolik falan değildir insallah. Gazı yok diyorsan.Oglum bu gece inanilmaz bir aglama krizine girdi tam 45 dakika cigliklarla agladi kuzum gazi yoktu ama karni tas gibi oyle aglamaktan uyudu kendimi cok caresiz hissediyorum kabiz mi acaba baska ne derdi olabilir
Kızlar iyi geceler
doktora gittik 1. ay kontrolüne oğlum 3.450 doğmuştu 4.750 olmuş 1.300 gr almış doktora mamada veriyorum dedim bir günde 180 cc veya 240 cc civarı. Verme ded bir ay dai en az 700 gr alırsa iyi dedi doktor sizinki iki katını almış mamaya gerek yok dedi ama gel bana sor vermeyeyim dedim 12 saat vermedim en son çok ağladı uykuya geçwmiyor mama verdim şimdi uyuyor zaten sabah ve akşam veriyorum gece ve gündüz vermiyorum
kalça ultrasonu normal çıktı fakat işitme testinden üç seferdir geçemiyoruz kulaklarında su var dlğumdan hemen sonrada geçemmiştik bu yüzden antibiyotik verddi ben kullanmak istemiyorum napcam bilmem en küçük tıkırtıyı duyuyor
bu arada size bikaç soru sormak istiyorum
1)siz sordunuz mu doktorunuza günlük alması gereken süt miktarı ne kadar?yani 500 mü 750 mi
3) metsil verdi gaz için 8 damla lullanan var mı direkt ağzına atabilir miyiz yoksa mamaya mı atıcaz?
Kızlar iyi geceler
doktora gittik 1. ay kontrolüne oğlum 3.450 doğmuştu 4.750 olmuş 1.300 gr almış doktora mamada veriyorum dedim bir günde 180 cc veya 240 cc civarı. Verme ded bir ay dai en az 700 gr alırsa iyi dedi doktor sizinki iki katını almış mamaya gerek yok dedi ama gel bana sor vermeyeyim dedim 12 saat vermedim en son çok ağladı uykuya geçwmiyor mama verdim şimdi uyuyor zaten sabah ve akşam veriyorum gece ve gündüz vermiyorum
kalça ultrasonu normal çıktı fakat işitme testinden üç seferdir geçemiyoruz kulaklarında su var dlğumdan hemen sonrada geçemmiştik bu yüzden antibiyotik verddi ben kullanmak istemiyorum napcam bilmem en küçük tıkırtıyı duyuyor
Kızlar iyi geceler
Kızlar selam.. Nasılsınız ? Bebişler nasıl ?
Biz bugün kontrole gittik,Hormon tahlillerimiz yapıldı ve herşey yolunda çok şükür..
Size bi sorum olcak. Ben göğsümün birini süt azalıncaya ya da tamamen bitinceye kadar emziriyodum. Sonra diğerine geçiyodum.
Bugün sabah yine aynı şekilde sağı emzirdim ve kuzum doymayınca sola geçtim. Öğleden sonra sağ göğsüm bi anda taş gibi oldu ilk defa ve eve dönerken bebişe emzirdim. Biraz boşaldı göğsüm ama acısı devam ediyodu. Eve gelince tekrar emzirdim, biraz öncede sağdım 20 cc felan cıktı. Yine emzirdim. Sıcak havlu koyup masaj yaptım ama halen çok acıyo bi yanı.. Böyle bi durum yaşayan var mı, nasıl geçiricem acısını ? elimle masaj yaparkende damarlar hissediliyo, hiç böyle olmamıştı. :26:[/QUOTE
Bende de ayni sorun var dünden beri cok ağrılı bi olay
Annem eczaneye gitti şimdi alkol kompresi iyi geliyormuş bir de eczaneye de danisayim dedi. Alkolu bi dene istersen
Kızlar , kızımın poposu pişik oldu , sabamed sürdüm fayda etmedi , komiklik nin pişik kremini almıştı arkadaş o biraz kızarıklığını aldı , sma hala geçmedi , ne iyi gelir sizce ? Uyukusu çok huzursuz bezini istemio azcık kirlensin huzursuz oluo
Kızlar , kızımın poposu pişik oldu , sabamed sürdüm fayda etmedi , komiklik nin pişik kremini almıştı arkadaş o biraz kızarıklığını aldı , sma hala geçmedi , ne iyi gelir sizce ? Uyukusu çok huzursuz bezini istemio azcık kirlensin huzursuz oluo
Kızlar şimdide herkes face gitti herhalde kimse yok..
sağol canım onuda deneyim. havlu koyup masaj yaptım gece de sağdım. sabaha karşı yine sağıp verdim bebişe üstüne de emzirdim. bugün yine emzirdim biraz rahatladı göğsüm ama ince ince sızlıyo halen.Sütyenini çıkarıp göğsüne sıcak su torbası koy yarım saat falan. sütün kendi kendine akabilir. Akarsa bu iyi. Akmazsa yarım saatin sonunda tekrar sağ. Ama ateş ve ağrın varsa doktora danış. Antibiyotik verir muhtemelen. Ben de 3. Gün mastit olmuştum.Artık iyiyim. Sen de korkma canım
Bende de bazen oluyor öyle canım. Kaynıyor sanki memem ve agri da oluyor. Sutu sagınca azalır aslında. Daha cok sağsan açaba. Birde sıcak havlu koyup dene.
Bende aynıyım canım ya geceden bu yana mahvoldum. Sürekli ağlıyo karnı gurulduyo. dün doktor zinco verdi metsille karıştır dedi. Denedim gece 11 de ve sabah 5te ama pek bişey değişmedi gibi. Sanki metsilde dokunuyo gibi geliyo bana. biraz önce 11de sadece zinco verdim umarım fayda eder. Sabahta kulak çöpüyle kakasını yaptırdım. İnşallah hayırlısıyla bi an önce düzelirler yaOglum bu gece inanilmaz bir aglama krizine girdi tam 45 dakika cigliklarla agladi kuzum gazi yoktu ama karni tas gibi oyle aglamaktan uyudu kendimi cok caresiz hissediyorum kabiz mi acaba baska ne derdi olabilir
sürekli emzirmeye çalışıyorum sıcak tutuyorum olmazsa sağıyorum. bugünde geçmezse bende bi eczaneye gideyim o zaman. sağol canım..Bende de ayni sorun var dünden beri cok ağrılı bi olay
Annem eczaneye gitti şimdi alkol kompresi iyi geliyormuş bir de eczaneye de danisayim dedi. Alkolu bi dene istersen
Artik neden dusunmekten biktim hafif pisigide var acaba ondan mi altini acinca pek mutlu oluyor ama havalar malum o kadar acik birakamam kiBu sabah yedide bir uyandi saat 11 bucukta zorla yatti 35 gunluk cocuk kafam allak bullak ne zmn duzene girecek
geçmiş olsun canım benim kızında karnından sesler geliyoduBende aynıyım canım ya geceden bu yana mahvoldum. Sürekli ağlıyo karnı gurulduyo. dün doktor zinco verdi metsille karıştır dedi. Denedim gece 11 de ve sabah 5te ama pek bişey değişmedi gibi. Sanki metsilde dokunuyo gibi geliyo bana. biraz önce 11de sadece zinco verdim umarım fayda eder. Sabahta kulak çöpüyle kakasını yaptırdım. İnşallah hayırlısıyla bi an önce düzelirler yabende kendimi çaresiz hissediyorum. şükür başka sıkıntı yok sağlıkları iyi ama ne biliyim ya
Artik neden dusunmekten biktim hafif pisigide var acaba ondan mi altini acinca pek mutlu oluyor ama havalar malum o kadar acik birakamam kiBu sabah yedide bir uyandi saat 11 bucukta zorla yatti 35 gunluk cocuk kafam allak bullak ne zmn duzene girecek
geçen gece nefeste çok zorlanınca acile gitmiştik ordaki dr söyledi eğer başını düz bir zemine yastıksız koyduğunda sürekli arka arkaya hapşırıyorsa hiç yokken öksürüyorsa ve öksürünce midesi bulanıp kusuyorsa genizde oluşan akıntıdan dolayı oluyormuş.bizde zaten bu şikayetlerle gitmiştik bunu kendi dr onayladı çok şükür oğlum daha iyi hergün burun temizlemeye devam tabiki ama işe yarıyor bu temizleme işi.Biz de serum fizyolojik ve otribebeyle temizliyoruz burnunu cnm. Geniz akıntısı olduğunu nasıl anladın peki?
Ben de en fazla 4-5 saat sonra kaldırıyorum, ilk ay 2 saatte bir emzirin diyolardı ya 1. aydan sonra belli bir sıklık var mıdır acaba?
Benim de iki gün önce öyleydi cnm mahvoldum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?