2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

suzincan

paşamız yolda kısmetse
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
371
0
26
İstanbul

Eklentiler

• $Pierre-Cardin-70x110-Oyun-Park-Yatak-Besik-Hamak__82025327_0.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 201
  • $Kraft-Twist-RLX-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-6283.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
hayırlı olsun topikkk

buarada park yatak çok ama çok kullanışlı bence ii yapmışsınız güle güle kullansın bıdığın inş

çoğu kişi memnun zaten. bende dinledim onları aldık bakalım. hem taşınması falan baya iyi. yazlığa gidince bebişim yerini yadırgamaz en azından:)

hayirli olsunnn kizcemm gule gule buyusun icinde bebis

coooook güzeller bayıldım :)

ben bunu cok begendim suzicimm bayada kullanisli biseye benziyoo

bu travel sistemlerinin hepsi kullaanışlı gibi duruyor ama ben bir kullanana sormak istiyorum. tabiki herkesin tatmin duygusu farklıdır ama gene de bir kaç tavsiye istiyorum, sonra pişman olmamak için.

bu travel sistemlerinin hepsi kullaanışlı gibi duruyor ama ben bir kullanana sormak istiyorum. tabiki herkesin tatmin duygusu farklıdır ama gene de bir kaç tavsiye istiyorum, sonra pişman olmamak için.

oyle canim ama ben bunu yerinde de gordum sorduk fln baya kullanisli ve alan herkes mumnun fln dedi benimde icime cok sindi tabiki tecrubeli anneler yardimci olucaktir bizlere

oyle canim ama ben bunu yerinde de gordum sorduk fln baya kullanisli ve alan herkes mumnun fln dedi benimde icime cok sindi tabiki tecrubeli anneler yardimci olucaktir bizlere

benim beğendiğimi bende çok kişide gördüm ama utanıp soramadım. satış temsilcisiyle de görüştüm alcağım yerim her alan çok memnun diyor. benim de zaten gözüm bundan başkasını görmüyor.
tecrübeli annişleri bekliyorum zaten yorumları ne olcak acaba. kullananlar var mı acaba?

ayy dogsada gezdirsek onlari sor kiz ne utaniyosunnn

artık utanmıycam zaten sorcam banane banane:)
6 aycıkımız kaldı ama anca bahara gezdirebilcez seneye ya offfff

güzel konu olmuş
bende diğer annelerin kullandıkları memnun kaldıkları ürünleri liste yaptım daha almaya başlamadım gerçi
ilerleyen zamanlarda alıcam
listem evde ki pc de eve gidince eklerim

güzel konu olmuş
bende diğer annelerin kullandıkları memnun kaldıkları ürünleri liste yaptım daha almaya başlamadım gerçi
ilerleyen zamanlarda alıcam
listem evde ki pc de eve gidince eklerim

ekle ekle. biz de ordan eksiklerimizi tamamlarız. bnmde kçk yüzeysel bir listem var. aldıkça + koyuyom yanlarına. daha iki tane +'ım var sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…