2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

hastane çıkışı
zıbın
çıtçıtlı body
tulum
pijama takımlaarı
önlük, çorap, eldiven, şapka
penye yelek
battaniye
ağız silme mendili
alt açma
bebek bezi, ıslak mendil
şampuan, bebe yağı
bebek deterjanı
tırnak makası, konak tarağı
ateş ölçer
çanta sırt öantası özellikle
bornoz, havlu
göğüs pedi
beşik, yatak
alez, nevresim takımı
yorgan, yastık
bebek süsleri
bebek arabası):
pekde küçük değilmiş ama bu kadar.
herkes ekleyip eksiklerimiz görebiliriz.

canım oyunparkı yatak çokmgüzel hem de kullanışlı hayırlı olsun güle güle büyüsün bebeğin içinde,o bebek arabasının aynısını arkadaşım aldı o memnun olmadığını söyledi otobüse filan binip inerken rahat değil dedi hiç kullanamadı neredeyse ben o öyle diyince hani şu küçük kibar baston tipi bebek arabaları var ya onları düşünmeye başaldım ama bilmiyorum o nasıl kullanışlı mı dur resmini eklemeye çalışim

ayy resim koymayı çok zor oldu ama sonunda becerdim işte bunları diyorum acaba bunlar nasıl kullanışlı mıdır?

canım bu arada listende belirttiğin herşey sana lazım olacak şeyler hiç gereksiz bir şey yazmamışsın maşallah

belki eksikleer vardır bide benm eksiklerim. eksikleride herkes eklesin bence.

kesin eksik vardır beni göremiyorum şu an hep lazım olunca anlşılır tam lazım olu bir bakmışsın aaa onu almayı unutmuşuz deriz bu hep böyle olmuştur
ama aklıma gelirse yazarım diğer arkadaşlarda yazsın

Kızlaar çok güzel bir konu olmuş.. Ben de sabırsızlanıyorum artık alışverişe başlamak için. Cinsiyetini öğrenseydik hayırlısıyla ona göre alışverişe başlıcaktık. Ben en erken ay sonu gibi öğrenebilicem herhalde. Mayıs haziranda alışverişimi bitirmeyi düşünüyorum çünkü o aşırı yaz sıcaklarında çıkıp alışveriş yapamam saatlerce gibi geliyor. Bir de küçük bi ilçede yaşadığım için büyük şehir merkezine gidicez alışverişe o yüzden haziran sonuna kadar pek çok şeyimi almayı düşünüyorum ben de.. Küçük bir şey bile alsanız burada resimleriyle paylaşın olur mu?

işte buna bayıldım ama benim bebeğim imdiden yaptı bu anlaşmayı babasıyla
malesef düşük riskinden dolayı herşeyi eşim yapıyo o yüzden beni tamamen zapdetmiş durumda şu an bebeğim

benim de düşüncem o nasipse temmuz da bitirmiş olmayı düşünüyorum
izmirin sıcağında dolaşmak pek mümkün gözükmüyor
çalıştığım için vaktim de yok

benim de düşüncem o nasipse temmuz da bitirmiş olmayı düşünüyorum
izmirin sıcağında dolaşmak pek mümkün gözükmüyor
çalıştığım için vaktim de yok

ayy izmirin de zalım sıcağı olur iyi bilirim üniversiteyi aydında okuduğum için oraya da gitmiştim ama hiçbiri benim memleketim adana kadar sıcak olamaz daha o kadar sıcağını görmedim

şimdi baktım da katoloğa çok güzel şeyler var ama biraz pahalı mı sanki hele bebek arabaları bazısı 2 bin lira o paraya gerçek araba alırım ben ya ama çok güzel şeyler var insan heves ediyor

bazı şeyler brz pahalı ama çok kullanışlı şeyler var bence.
bebek arabası konusunda kesinlikle sana katıılıyorum serçe alırız o paraya :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…