2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

bende aldım buna benzer body ler. çok komik yazıları eve gidince çeker paylaşırım bende:)

bazı şeyler brz pahalı ama çok kullanışlı şeyler var bence.
bebek arabası konusunda kesinlikle sana katıılıyorum serçe alırız o paraya :):):)

bende aldım buna benzer body ler. çok komik yazıları eve gidince çeker paylaşırım bende:)

aynen ya acaba bir serçe mi alsak böylece hem biz biner gezeriz hem bebiş..aldığı cicişleri çelte fotolrını koy merak ettim ben çok seviyorum böyle espirili bodyleri

aynen ya acaba bir serçe mi alsak böylece hem biz biner gezeriz hem bebiş..aldığı cicişleri çelte fotolrını koy merak ettim ben çok seviyorum böyle espirili bodyleri

kesinlikle haklısın kendimize araba alalım daha iyi.:)
bn sirkecide çalıştığım için eminönüne cnm sıkıldıkça gidiyorum orda ne esprili şeyler var. akşam çekcem yrn sbh koyarım fotolarını:)

loricimmm bayıldımm tatlımm bebişin güle güle kullansınnn arabasınıı

elifcimm bende çok seviyorummm böle şeyleriii çokkkk tatlılarrr alıpta giydirmeyii nasip etsin mevlamm almadım ama azcıkk bi tekmelesin beniii kim tutar ozamannnnnedense elim gitmiyoo almaya zamanı var diorumm

ben 2012 ekim annesiyim hazırladığınız liste ihtiyacınız olacak herşey var bir kaç eksik dışında bebek küveti+file ve küçük bir biberon ile mama mutlaka çantanıza koyun birde bebeğinizin kış bebeği olacağını düşünerek alışveriş yapın.bebek arabasının çift yönlü olması önemli bebeğinizi rüzgara karşı korumak için ve uyuduğunda size dönük olur en önemlisi de bence dışarı çıktığınızda ilk gördüğü şeylere tepkisini izlemek. günler çok çabuk geçiyor hamileliğin keyfini çıkarın.

aynen ben de daha almıyorum biraz büyümesini bekliyorum canım ama heves de ediyorum

canım tecrübelerinden faydalanmak isteriz verdiğin bilgiler için de sağol Allah evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

işte ben de o yönden kararsızım sanki rahat değilmiş gibi görünüyo

yaparsın sende bir liste. liste iyi oluo unuttuğun bişi olmuo sonra.:)

bebek açısından baya konforlu duruyor güzelmiş

ekifim bence biraz daha arastir derim ne biliyim rahatlik onemli biliyosun tatlim

suzicim bende en kisa zamanda baslicam listeye ama ben Almanyadayim annem diyo ben tulum fln havlu gibi seylerini alirim sen sadece kaba esyalarini al bilmiyorum bende boyleyim nereden baslasak ne yapsak bilmiyorum

bunlarda benim kardesimin yolladigi seyler annem alicak bunlardan ama o mavinin farkli renkleride var tabi daha cinsiyet belli olmadigi icin kadin cagizda alamiyo ama coook guzel bisey

bende almaya çıktığımda çift yönlü düşünüyordum fakat çift yönlü arabalarda kullanım kolaylığı olmuyor bebek sana dönükken arabanın tekerlekleri rahat hareket etmiyor bir çok iyi markanınkilerde dahil.jkardeşim 4 yıl önce 800 lira verip aldı hiç memnun değildi.rüzgar için zaten rüzgarlığı bulunuyor bütün aarabaların.hem çocuk birazda gezerken etrafa baksın onlar için daha eğlenceli oluyor.ben tek yön baston puset aldım chicconun hem taşıması katlaması kolay arabamıza da rahatça sığıyor.2 yıldır kullanıyorum çok memnunum bu bebeğide büyütürüz o arabayla

aldıklarım güzel hamişler :)

Eklentiler

• $IMG_1296.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_1290.webp
    34 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_1291.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_1292.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_1293.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_1294.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_1295.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_1290.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 130
  • $IMG_1291.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG_1292.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_1293.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_1294.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_1295.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
aynen benim annemde birçok şey yapmış bile şimdiden ilk torun heyecanı tabi bana sadece kıyafetlerini sen al diyo gerisine karışma ohh dedim ne güzel keşke herkesin senin gibi anneannesi olsa

baston tipten memnun musun? bebek rahat ediyor mu ben de onu düşünüyorum katlaması taşıması kolay diye otobüse filan binerken görüyorum bazılarında hemen katlanıyo ne güzel bebiş de rahatsa onu düşünürüm yani

maşallah ne güzel şeyler almışsın ya çok tatlılar ben de almak istiyorum amaçok güzeller ..Allah iyi günlerde kullanmatı nasip etsin inşallah bebeğin içinde bıcır bıcır sağlıkla büyüsün

kızlar A 101 de perşembe günü bebek battaniyesi küvet file gibi şeylerde indirim var bi gözatın isterseniz
internet sayfasından bakabilirsiniz

Selamlar kizlar... Bugun ablamla konustum kendisi uc cocuk buyutmus biri olarak baston tipi bebek arabalarinin bebek daha buyudugu zaman kullanilacagini soyledi. Kucuk bebisler icin pek iyi olmadigini soyledi baston bebek arabalarinin bi de bana dedi ne bu aceleee :) ben sizin merakiniz icin sordumm

çok memnunum.mayıs ayında doğum yapmıştım havalarda iyi olunca 20 günlükten itibaren gezdirdim oğlumu baston pusette.hem hantal olmuyorlar heryerde rahat kullanıyorsun.sırt kısmı tamamen yatanlardan bakın bebek yatağı gibi oluyor zaten.alt kısmınada rahat uyusun diye battaniye yerleştiiyordum mışıl mışıl uyuyordu ben gezerken.benim kullandığım chicco multıway

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…