Eki Görüntüle 678949
işte buna bayıldım ama benim bebeğim imdiden yaptı bu anlaşmayı babasıyla
malesef düşük riskinden dolayı herşeyi eşim yapıyo o yüzden beni tamamen zapdetmiş durumda şu an bebeğim
bazı şeyler brz pahalı ama çok kullanışlı şeyler var bence.
bebek arabası konusunda kesinlikle sana katıılıyorum serçe alırız o paraya :):):)
bende aldım buna benzer body ler. çok komik yazıları eve gidince çeker paylaşırım bende:)
aynen ya acaba bir serçe mi alsak böylece hem biz biner gezeriz hem bebiş..aldığı cicişleri çelte fotolrını koy merak ettim ben çok seviyorum böyle espirili bodyleri
loricimmm bayıldımm tatlımm bebişin güle güle kullansınnn arabasınıı
Eki Görüntüle 678949
işte buna bayıldım ama benim bebeğim imdiden yaptı bu anlaşmayı babasıyla
malesef düşük riskinden dolayı herşeyi eşim yapıyo o yüzden beni tamamen zapdetmiş durumda şu an bebeğim
aynen ben de daha almıyorum biraz büyümesini bekliyorum canım ama heves de ediyorumloricimmm bayıldımm tatlımm bebişin güle güle kullansınnn arabasınıı
elifcimm bende çok seviyorummm böle şeyleriii çokkkk tatlılarrr alıpta giydirmeyii nasip etsin mevlammalmadım ama azcıkk bi tekmelesin beniii kim tutar ozamannnn nedense elim gitmiyoo almaya zamanı var diorumm
ben 2012 ekim annesiyim hazırladığınız liste ihtiyacınız olacak herşey var bir kaç eksik dışında bebek küveti+file ve küçük bir biberon ile mama mutlaka çantanıza koyun birde bebeğinizin kış bebeği olacağını düşünerek alışveriş yapın.bebek arabasının çift yönlü olması önemli bebeğinizi rüzgara karşı korumak için ve uyuduğunda size dönük olur en önemlisi de bence dışarı çıktığınızda ilk gördüğü şeylere tepkisini izlemek. günler çok çabuk geçiyor hamileliğin keyfini çıkarın.
işte ben de o yönden kararsızım sanki rahat değilmiş gibi görünüyo
yaparsın sende bir liste. liste iyi oluo unuttuğun bişi olmuo sonra.:)
bebek açısından baya konforlu duruyor güzelmiş
ben 2012 ekim annesiyim hazırladığınız liste ihtiyacınız olacak herşey var bir kaç eksik dışında bebek küveti+file ve küçük bir biberon ile mama mutlaka çantanıza koyun birde bebeğinizin kış bebeği olacağını düşünerek alışveriş yapın.bebek arabasının çift yönlü olması önemli bebeğinizi rüzgara karşı korumak için ve uyuduğunda size dönük olur en önemlisi de bence dışarı çıktığınızda ilk gördüğü şeylere tepkisini izlemek. günler çok çabuk geçiyor hamileliğin keyfini çıkarın.
aldıklarım güzel hamişler :)
Ooo sen bayağ bişey almışsın suzincan :)
Allahım saglıklı gunlerde gıymeyı nasip etsin bebişine ...
amin hepimizinkine.
aldım aldım. bn brz alışveriş çılgınıyım :)
aldıklarım güzel hamişler :)
aynen benim annemde birçok şey yapmış bile şimdiden ilk torun heyecanı tabiekifim bence biraz daha arastir derim ne biliyim rahatlik onemli biliyosun tatlim
suzicim bende en kisa zamanda baslicam listeye ama ben Almanyadayim annem diyo ben tulum fln havlu gibi seylerini alirim sen sadece kaba esyalarini al bilmiyorum bende boyleyim nereden baslasak ne yapsak bilmiyorum
bende almaya çıktığımda çift yönlü düşünüyordum fakat çift yönlü arabalarda kullanım kolaylığı olmuyor bebek sana dönükken arabanın tekerlekleri rahat hareket etmiyor bir çok iyi markanınkilerde dahil.jkardeşim 4 yıl önce 800 lira verip aldı hiç memnun değildi.rüzgar için zaten rüzgarlığı bulunuyor bütün aarabaların.hem çocuk birazda gezerken etrafa baksın onlar için daha eğlenceli oluyor.ben tek yön baston puset aldım chicconun hem taşıması katlaması kolay arabamıza da rahatça sığıyor.2 yıldır kullanıyorum çok memnunum bu bebeğide büyütürüz o arabayla
aynen benim annemde birçok şey yapmış bile şimdiden ilk torun heyecanı tabibana sadece kıyafetlerini sen al diyo gerisine karışma ohh dedim ne güzel keşke herkesin senin gibi anneannesi olsa
baston tipten memnun musun? bebek rahat ediyor mu ben de onu düşünüyorum katlaması taşıması kolay diye otobüse filan binerken görüyorum bazılarında hemen katlanıyo ne güzel bebiş de rahatsa onu düşünürüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?