• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri 2013 EN İYİ LEKE AÇICI ÖDÜLLÜ

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ktgg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
330
182
103
İzmir
Yüzümde güneş lekesi ve bıyık bölgemde ağda lekesi var.bikaç krem arasında kaldım.Bitanesi Strivectin EV Get Even brightening serum.2013 de best brightening serum ödülünü almış.bereketli de bi ürüne benzio.30 ml ve 50 ml lik şişeleri var.Kullanan varmı? Önerirmisiniz?yada iyi sonuç aldığınız başka serum varmı?

Şuan sis leke kremi kullanmaya başladım.daha 2. Aşamadayım.lekeler gidiyor ama geri çıkıyor diyenler olmuş.geri gelmemesi için sürekli kullanıcağım serum arayışındayım

Merhaba ben size bir krem yazdım onu kullanmaktayım ama bitmeden bir şey diyemem.Sadece sinoz bana iyi geldi ama göz altına sürülmediği için bıraktım.sizde göz altında yoksa kullanın.var ise size mesajda yolladığım kremi kullanabilirsiniz.geçmiş olsun.

Merhaba ben size bir krem yazdım onu kullanmaktayım ama bitmeden bir şey diyemem.Sadece sinoz bana iyi geldi ama göz altına sürülmediği için bıraktım.sizde göz altında yoksa kullanın.var ise size mesajda yolladığım kremi kullanabilirsiniz.geçmiş olsun.
Cok saol cnm☺️

sis leke kreminizin kullanımı nasıl şu an merak ettim
Şuan 3.aşamanın 2.günündeyim.yanaklarımdaki güneşden oluşma çillerin rengi yarı yarıya azaldi..bıyık üstü ağda yanması sonucu güneş lekem cok derinde baya eski leke..o daha azıcık açıldı..ama daha ilk aşamalardayım..umudum var..haber vericem mutlaka

Back
X