2013 Eylül anneleri bebişlerimizin cinsiyeti

Merhaba herkese.
Allah hepinizin yavrusunu anne-babasına bağışlasın öncelikle.
Bir çoğunuz öğrenmişsiniz cinsiyetlerinizi.
Bizimki garip bir durumda paylaşmak istedim.Şişlik var organında bebeğimizin.2-3 haftaya kadar inerse kız,pipi büyüse erkek dedi doktorum.6 farklı doktora gittim görebilenler aynı şeyi söyledi.Aranızda böyle bişey yaşayan var mı?Ekşi yemelerim,tatlıdan uzak duruşum,aldığım 2,5kilonun sadece göbeğimde toplanması onun da önde top gibi durması,hiç kusmamam gibi nedenlerle herkes erkek diyor.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

hayırlısı olsun canım :) belirtilere gelince ben pek inanmıyorum bir oğlum var onun tam tersi belirtilerim var kesin bu kız diyodum ama bu mercimeğimde erkek :) daha pipi uzamadıysa bana kız gibi geliyor :)

Son düzenleme:
Selam kızlar 19+3'üm doktor %95 erkek dedi. neden öle bir oran dedim. yanıladabiliriz dedi. Eşimde görmüş bir çıkıntı ama ben bişi görmedim... %100 olursa yazarım. Sevgiler...

amin canım.bende 16+4de öğrendm bebeğimn cinsiyetini. kesin diyo ama ben her dr gidişimde soruyorum dr hanm kız mı değişiklk yok dimi diye

kızlar merhaba ben de artık 24 haftalık hamileyim ama hala isim konusunda bir karar verebilmis degiliz. siz bebişlerinize hangi isimleri koyucaksınız. ben erkek bebek bekliyorum bu arada :)))

Selam,

belli oldumu kuzucuğunun cinsiyeti ? benimde ilk zamanlarda erkek demişlerdi şimdi kesinleşti bir prensesim olacak hayırlısıyla
Allah'ım seninde gönlüne göre versin inşallah.
sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşallah..

Listeye baktım da bu yıl erkek yılı galiba :) hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah....

Merhabalar, ben 17. gebelik haftasındayım, bugün kontrole gittik, büyük bir ihtimal bebek kız dedi doktor ama üç hafta sonra tekrar gideceğiz kesinleşir dedi. Erkek bekleyen anneler , erkek olunca hemen belli oluyor mu cinsiyet? Ya da yanılma payı olur mu acaba doktorun, çünkü çok büyük ihtimalle dedi ve bence de erkek olsa sanırım daha kolay görünebilirdi diye düşünüyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…