2013 Eylül anneleri bebişlerimizin cinsiyeti

arkadaşlar sabahtan beri sonuç hakkında takmış durumdaydım sürekli eşimle konuşup duruyordum o da beni telkin ediyordu bu akşamda nöbetçi yok anlamış artık sıkıntımı :) saolsun şunu bulmuş içim rahatladı
Sağlıklı bir erişkinin kanındaki AFP düzeyi 1-20 ng/ml’dir (ng: nanogram [bir gramın milyarda biri]). Gebelik durumunda 14. haftadan başlayarak dölütün kanından eteneye ve buradan da anne kanına geçen AFP gebeliğin ilk üç ayında 50 ng/ml, ikinci üç ayında 200 ng/ml, 36. haftada da 380-400 ng/ml’ye ulaşır. Doğumdan sonra 20. güne doğru yeniden düşerek normale döner.
yardımcı olur belki paylaşmak istedim...

kusura bakmayın yanlışlıkla buraya yazdım diğer sayfaya yazacaktım silmeyide beceremedim özür dilerim...

Bade, içki mey demek, çok iyi bir anlamı yok. bende çok sevmiştim ama...

Arkadaşım bende çok araştırdım, BADE tasavvufta aşk demek Allah aşkı..kısa olması ve kulağa hoş gelmesi önemli bizim için iyi tarafından bakmak lazım sonuçta insanın isminin anlamıyla fazla özleştiğini düşünmüyorum canım :)

Merhaba, eylül anneleri bende hamileliğimin 20. haftası içerisindeyim, ama henüz bebeğimin hareketlerini çok belirgin olarak hissedemiyorum, belkide ilk gebeliğim olduğu içindir, benim gibi olan var mı birde daha şimdiden 4 kilo aldım, ve 7 aylık hamileymiş gibi kocaman bir göbüşim var, herkes haftasına göre çok büyük olduğunu söylüyor, üzüyorum bende kendimi birde cinsiyetimiz bir türlü kesinleşemedi ilk gittiğim doktor 15. haftalıkken erkek dedi, doktorumu beğenmemiştim zaten, 2 hafta önce nene hatun da meltem hanıma gitmeye başladım o da kızın olacak senin dedi :) çok heyecanlandım ama sanki hala da emin değillermiş gibi geliyor bana..

Son düzenleme:
benim 17. haftam ilk gebelikte 20. haftada hissederlermiş ama 17 haftadan itibaren de hissedilebilirmiş. haftasına göre hisseden var mı bebişlerinin hareketlerini, yazar mısınız???

Allahım kız ya da erkek herkesin gönlüne göre versin ve hayırlısıyla sağ salim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin... Benim de hakan Urazım geliyor 5 eylülde inşallahhh...

Merhaba
Herkese hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah.
Sadece cinsiyetleri yazmışsınız da ben belirtilerinizi de öğrenmek istedim:26:
Ne aşerdiniz,göbeğinizin şekli nasıl,basenler büyüdümü,uyku varmı?

Canım 16.haftama girdim 1haftadır iştahım açıldı daha hiç kilo almadım göbüşde dışardan hiç farkedilmiyor sadece ben sabahları az da olsa farkediyorum hep eşki şeyler yedim en çok ta erik. Allah'ın izniyle oğluşum olacak

Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.
Bende ilk günden beri ekşi-acı-tuzlu yiyorum.Severim ekşiyi ama hayattaki en büyük tutkum olan çikolatayı hiç yemedim diyebilirim 4 aydır.Bunlar değişebiliyor kişiden kişiye ama insan merak etmeden duramıyor.Ekşi kız demek diye bilirim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…