- Konu Sahibi MinikFasulyem
-
Kızlar topik bir hayli ilerleyince bulmak zor oluyor
ben bebişlerin cinsiyetini çok merak ediyorum ve burada paylaşalım diye düşündüm :)
Malum benim daha çok erken biz de 3hafta sonra öğreneceğiz inşallah gösterirse kerata :)
bir de kızlar benim sat 1 aralık ve bu tarihe göre 13. hafta içinde olmam gerekiyor ama benim ultrasonda 11+5 çıktı niye böyle olduğunu sordum dr.a ,geç yumurtlamış olabilirsin şu an herşey normal dedi sizde böyle bişey yaşayan var mı? çok merak ediyorum :s
bir de kızlar benim sat 1 aralık ve bu tarihe göre 13. hafta içinde olmam gerekiyor ama benim ultrasonda 11+5 çıktı niye böyle olduğunu sordum dr.a ,geç yumurtlamış olabilirsin şu an herşey normal dedi sizde böyle bişey yaşayan var mı? çok merak ediyorum :s
Slm kizlarrrr bugun ikili test sonuclarimizi gostermeye gittik ve bebegimizede baktik veeeeeeeeeeee kizimizi gordükönceki kontrolde kesin dememisti ama simdi bakar bkmaz söyledii süper yaaa çok mutluyummm Allah gönlümüze göre verdi.
benim de sat 21 aralık özele gidiyorum doktora 2 hafta önce gittğimde sordum sat a göre 8+2 idim sanırım yanlış hatırlıyor olabilirm her neyse dedim ultrasonda ne kadarlığım bana aynı dedi 8+2 diye
bu nasıl olur aynı dedim bir şey demedi ama ben ultrason çıktılarında falan ne kadarlık olduğu yazmıyor acaba diyorum teknolojileri mi yetersiz çıktılarda mı görünüyor seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?