2013 Eylül anneleri bebişlerimizin cinsiyeti

MinikFasulyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
123
0
96
Kocaeli
Kızlar topik bir hayli ilerleyince bulmak zor oluyor
ben bebişlerin cinsiyetini çok merak ediyorum ve burada paylaşalım diye düşündüm :)
Malum benim daha çok erken biz de 3hafta sonra öğreneceğiz inşallah gösterirse kerata :)

MinikFasulyem (ben) = erkek :)
arzukay = erkek
chenn = erkek
poyrazmeltem = erkek
pamuk34seker = erkek
Sentius = erkek
Rafadan = erkek
vildan38 = erkek
d_yesilcik = erkek
esqi = erkek
sumehtap = erkek
sevo24 = erkek
kutusansi = erkek
kocasinin_gulu = erkek
ecrinrana = erkek
cgrcgr = erkek
akasyaak = erkek
gnn86 = erkek
Asaely = erkek
kartal26 = erkek
Bnkc1986 = erkek
asi85 = erkek
20ebru = erkek
risin = erkek
cimc = erkek
nurayf = erkek
ayfernane = erkek
idilga = erkek
ceyagem = erkek
enbitane = erkek
d3niz = erkek
obenimsevdam = erkek
d_yesilcik = erkek
melismuratalperen = erkek
esrasfk = erkek
Lina42 = erkek
tuana28 = erkek
betulsancar = erkek
xecillia = erkek
flash = erkek
edosh0508 = erkek
sourire = erkek
Zynpyay = erkek
onemon = erkek
serays = erkek
zehraak = erkek
nahideduran = erkek
Adalya01 = erkek
sumehtap = erkek
adyes = erkek
fistday = erkek
burcu_87 = kız
makyaj_malzemesi = kız
kayraz = kız
pamuksheker = kız
cicikan= kız
mojiziku = kız
ciceklara = kız
sellmin = kız
rmfndk = kız
Arzu:) = kız
lowely22 = kız
gitzmo = kız
defne2008 = kız
MUHAMMEDINANNESI = kız
pikoloman = kız
stella = kız
Bennu__ = kız
FimolaTe = kız
22merve22 = kız
sezer60 = kız + erkek :)
armagan34 = kız
pembekalp = kız
baharhakan = kız
aseeg = kız
almira85 = kız
sbd = kız
oskic3n = kız
giz09 = kız
aresshery = kız
Sudemerve = kız
welanga = kız
zeynep20082008 = kız
YaprakLA = kız
Visal61 = kız
şimdilik 54 erkek ve 34 kız bebişimiz var
çoook heycanlıııı

Son düzenleme:

Güzel düşünmüşsün şekerim..
Öğrendikçe yazalım süper..
Ben de bugün doktora gidicem fakat öğrenme umudum pek yok şuan bir dahaki sefere inşallah:)

mrb arkadaşlar, benimde 12 haftalık oldu bebişim yarın kontrole gidicem ,biliyorum daha erken ama belki öğrenirim diye hissediyorum,sanırım çok sabırsızız:)

ay ne güzel yaa bn 11+4 günlükken gitmişdim kontrole ama cinsiyetini sölemedi doktor tahminde bile bulunmamışdı 1 ay sonra gel cinsiyetine bakalm dedi we şuan 13+2 günlk dktora gittimde 15+4 günlk olcak we ben çookk sonra öğrenmiş olcam ( siz çok şanlsınz.. ama sizlerin adına çok sewindim hayırlısı olsun :9

son kontrolüm 13+4 günlükkendi ve dr amcası bu kıza hiç benzmiyo erkek gibi duruyo dedi..
nasip kısmet olursa bi dahaki kontrol bu pazartesi bakalım ne diyecek ??

kızlar dün bahsettiğm gibi bugün kontrole gittim dr.a , ultrasonla baktı ve hiç bişey sormadan burada pipisini görüyorum dedi hem de %99 dedi ama ailenden kimseye söyleme daha bekleyelim dedi:) dün hissetmiştim aslında ,çok erken ama erkekler daha çabuk gösteriyormuş sanırım bakalım ben daha kesin gözüyle bakmıyorum 3 -5 kere daha duyayım öyle inanırım

bir de kızlar benim sat 1 aralık ve bu tarihe göre 13. hafta içinde olmam gerekiyor ama benim ultrasonda 11+5 çıktı niye böyle olduğunu sordum dr.a ,geç yumurtlamış olabilirsin şu an herşey normal dedi sizde böyle bişey yaşayan var mı? çok merak ediyorum :s

benim de sat 21 aralık özele gidiyorum doktora 2 hafta önce gittğimde sordum sat a göre 8+2 idim sanırım yanlış hatırlıyor olabilirm her neyse dedim ultrasonda ne kadarlığım bana aynı dedi 8+2 diye
bu nasıl olur aynı dedim bir şey demedi ama ben ultrason çıktılarında falan ne kadarlık olduğu yazmıyor acaba diyorum teknolojileri mi yetersiz çıktılarda mı görünüyor seninki

Slm kizlarrrr bugun ikili test sonuclarimizi gostermeye gittik ve bebegimizede baktik veeeeeeeeeeee kizimizi gordük önceki kontrolde kesin dememisti ama simdi bakar bkmaz söyledii süper yaaa çok mutluyummm Allah gönlümüze göre verdi.

canım benımde sata göre 12 haftalık 2 hafta gerıdeyız gec dollenme olmuş. zaten adetlerım duzensızdı normal yanı

Gayet Normal, ayni şeyi bana da söyledi doktorum. SAT 5 Aralık 12+2 olmam gerekirken 11+4 üm şu anda. Geç yumurtlamışım. Zaten o kadar hasta yatıyordum ki hesaplamalarıma gore zaten 12+2 olamam yani her şey yolunda sorun yok canım.

slmm

bnde bu sbh gttm dr.a 4boyutlu ultrasonda oğluşumuzu gördükkkkk çk heyecanlıydı.zaten 11+4 de erkek gibib demişti dr. bu kez kesinleşti. Çk şükür herşey yolundaymış 3lü test yapalım dedi istemedim. 3hafta sonra ayrıntılı ultrason yapalım dedi.

11+6 da yani önümüzdeki perşembe günü gideceğim aynı zamanda ikili test için çok heyecanlıyım acaba tahmin de bulunacak mı

dun dr. kontrolumuz vardı. 11+2 günlük hamileyim. dr. erkeğe benziyor dedi :)) ilk bebeğimiz, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar benim de 13 haftam bitti dün gittik 2li test sonuçlarını göstermeye her şey yolunda dedi sevincimden soramadım cinsiyetini 4,5 yaşında bı kızım var bu da inşallah sağlıklı sıhhatli bi erkek olur diye umuyoruz doktorum 3 hafta sonra gel 4lü test yapalım dedi anlayacağınız ayın 23üne kadar meraklanmaya devam tabiki her şey önemlisi sağlık rabbim herkesin gönlüne göre versin

evet canım benim ultrason çıktısında yazıyor bebeğimin boyu,ağırlığı ,haftası ve günü... teknolojileriyle ilgili değil sadece öyle bir ayarı yoktur makinenin bence bir üniversite ya da devlet hastanesine git orada daha çok hastaya baktıkları için daha tecrübeli oluyorlar daha sonra yine özele devam edersin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…