- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
mekseline kübraya söylediğim senin içinde geçerli
Sağol canım ama asıl mesele ev değil arıyorlar buluyorlar ev gel bak diyorlar gidiyorum ve begenmiyorum. İçleri eski oluyor hep içime sinmiyor evler. E sonra doğal olarak sorun oluyor beğenmiyormuşum bilmem ne denmeye başlıyor bu defa.Canımı sıkan asıl mesela bu
mekseline sen en güzel evi de beğensen ilk baktığınız eve de he desen gene konuşurlar gene konuşurlar.. üç maymunu oyna kendini boşu boşuna yıpratma..
bu ailelerin kanında var.. hepsi deli gibi laf arayışında bla bla bla....
daha öncede demiştim gene diyorum aslan yattığı yerden belli olur..
1000 eve de bakılacaksa bakacağız aşk yuvamıza kendimiz KENDİ ZEVKİMİZE göre karar veriiciiiz
sonra benim gibi derdine düşeceksiniz hepiniz off yorulduk öldük bittik diye görüşürüz o zaman hatırlatacağım burnunuza sokacağım falanca gün bunu bunu diyordunuz ohhh olsun size diye
canım şaka bi yana bu aralar ağzımdan düşmüyor olduğu kadar değil ne kadar iyisi olabiliyorsa o kadarını bulun oturun.. hayat bu.. gelin evimiz.. ilk evimiz.. aşk yuvamız
rabbim içimize sindirecek evi muhakkak gözümüzün dibine getirecek soğukkanlılığınızı asla elden bırakmayın
arzucummm okadar gusel dusunuyosunkıı varya ıyıkı senı tanısımmm ben resmen rehberlık yapıyon banaa:)
SENIN GIBI BNDE KIMSEYI TAKMAMAYA BASLADIM VALLA EN GUSELLLI EVET BU BIZIM EVIMIZ BIZIM YUVAMZZ KIMSE KARISAMZZ BUNA ZATEN AILELERRR ÇENE ÇALMAKTAN BASKA BISI YAPMIYOKI INSANN SINIR KAT SAYILARINI ARTTIRYOLAR
mekseline sen en güzel evi de beğensen ilk baktığınız eve de he desen gene konuşurlar gene konuşurlar.. üç maymunu oyna kendini boşu boşuna yıpratma..
bu ailelerin kanında var.. hepsi deli gibi laf arayışında bla bla bla....
daha öncede demiştim gene diyorum aslan yattığı yerden belli olur..
1000 eve de bakılacaksa bakacağız aşk yuvamıza kendimiz KENDİ ZEVKİMİZE göre karar veriiciiiz
sonra benim gibi derdine düşeceksiniz hepiniz off yorulduk öldük bittik diye görüşürüz o zaman hatırlatacağım burnunuza sokacağım falanca gün bunu bunu diyordunuz ohhh olsun size diye
canım şaka bi yana bu aralar ağzımdan düşmüyor olduğu kadar değil ne kadar iyisi olabiliyorsa o kadarını bulun oturun.. hayat bu.. gelin evimiz.. ilk evimiz.. aşk yuvamız
rabbim içimize sindirecek evi muhakkak gözümüzün dibine getirecek soğukkanlılığınızı asla elden bırakmayın
bende eylül de evleniyorum. tedirgin ve gerginim. çok sıkıldım
günaydınnn güzel gelinlerr nasılsnzz keyıffler nasılll bugunnnnnnnnnnnnnnnn
arzucummm okadar gusel dusunuyosunkıı varya ıyıkı senı tanısımmm ben resmen rehberlık yapıyon banaa:)
SENIN GIBI BNDE KIMSEYI TAKMAMAYA BASLADIM VALLA EN GUSELLLI EVET BU BIZIM EVIMIZ BIZIM YUVAMZZ KIMSE KARISAMZZ BUNA ZATEN AILELERRR ÇENE ÇALMAKTAN BASKA BISI YAPMIYOKI INSANN SINIR KAT SAYILARINI ARTTIRYOLAR
Al bendende o kadar aşkımlaev bakınca çok iyiyiz aileler girince işin içine geriliyoruz ya.
Söz öldüm bittim demicemAllha şükür nişanlım o kadar anlayışlı davranıyor ki bana karşı. yeterki yüzün gülsün istediğin olsun diyor buda her şeye bedel geliyor bana ondan destek alıyorum hep bu konularda canım.Şu an o ilgileniyor ev konusu ile bakım ne olucak
bende eylül de evleniyorum. tedirgin ve gerginim. çok sıkıldım
ooohhhhh işler bitti dün
eşyalar gelene kadar temizlik malzemesi görmek istemiyoruuummm
umarım herkes iyidir gelincikler..
her türlü yanınızdayım efeniimm
mekseline hatırlatacağım bu sözleri sana..
dönemsel birşey.. hepimiz de aynı haleti ruhiye nüksediyor zaman zaman.. takma kafana..
Söylenme söylenme şükret evinide buldun dayayıp döşemeyide bitiriyon biz daha nerelerdeyiz bak:1
ooohhhhh işler bitti dün
Eşyalar gelene kadar temizlik malzemesi görmek istemiyoruuummm
Umarım herkes iyidir gelincikler..
Her türlü yanınızdayım efeniimm
Mekseline hatırlatacağım bu sözleri sana..
Dönemsel birşey.. Hepimiz de aynı haleti ruhiye nüksediyor zaman zaman.. Takma kafana..
söylenmek değil kuzum ben anı yaşarım takılmam normalde de.. acayip yoruldum hem dışarı işi hem ev işi hem ramazan..
düşünsene geçen ay benim sadece çeyiz için yemek takımım çatal bıçak takımım tencere takımım ve kahvaltı takımım vardı..
şu an herşeyim bitmek üzere.. zamana karşı yarıştım bildiğin
teşkürrr ederımm arzummmm bızde senın hep yanındayzzz
merhaba eylül gelinleri az kaldı her şey tamam mı nasıl gidiyor ?
Ohhh bitsin bitsin 2 aya kalmaz kocişinle keyif yaparsın evinde hepsi uçar giderAllah mutlulukla huzurla kullanmayı nasip eder inş canım
slm kızlarr bende burdayım :)
herkese mutluluklar ayrıca bu dönemde sabırlar diliyorum..
bizde 7 eylülde giriyoruz dünya evine
zaman daraldıkça karışık duygular gelmeye başladı kafamda bir sürü şey var sıraya koymam gerekiyor :18:
bir de farklı bir şehire evlenmek söz konusuysa git gel durumu strese stres ekliyor yine de bu halleri tatlı telaş olarak sindirmeye çalışmak gerek olumlu bakınca her şey daha güzelleşiyor gözümüzde dimi
kızlar benim ev yok ortada daha..işin kötüsü ev arayan da yok. ben mi çıkıp arıcam diyorum bekliyorum sessizce. düğün dernek bitecek şaban gibi eee napçaz biz nereye gitçez demesek bari son anda:)
onlar rahatsa ben de rahat olucam valla..üzerime düşeni yapmışım 10 bin lira para sayıp çeyizlerimi bohçalarımı hazırlamışım.gerisi Allah kerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?