Dantel gitmez benimkine canım birde takmalı çıkartmalı yaptırcam.Resim çekiminde stpartez kalıcak salonda takıcaz kolu
https://www.google.com.tr/search?q=...izasyonlar%2FGelinlik%2F%3Fpage%3D320;180;180
Şöle bir kol olabilir sanırım
hoşgeldin.. :)
kesinlikle benzer hisleri yaşıyoruz hepimiz.. bende senden bir gün önce gelin oluyorum6 eylül de..
işler bittikçe heyecan tavan yapmaya başlayacak hafif hafif haberin olsun
.
teşekkürler hoşbuldukk amin inşallah ya aynen duygular hep aynı ama aynı duyguları paylaşabilmek güzel gerçekten..hoşgeldinnn melodııı...amin hepımıze sabır versın rabbım.hepımız sanırım aynı duygular ıcındeyızzz karmakarısıkkkk ama çokkkk mutluu olcezz inşlahhh...gurbete gelın gıtmek zorrbenm ıkızımdee gıttıııı ama alıscannn kocişinle aşıcanızzz bu durumuda tatlımmm herseyy cok gusel olcekkkk iyi düşüncezz ve ıyı olcekk
böyle düşünmek gerçekten çok rahatlıtıyor insanı aslında bizim durumumuz biraz farklı ben annemin memlektine evleniyorum yani az çok orda da çevrem akrabalarım arkadaşlarım var çok bilmediğim bi yer değil böyle olunca daha da rahatım sadece şuan büyükşehirde yaşıyorum burdan küçük bi şehire gidicem yaşam çok çok farklı o yüzden düzenim nasıl bir hal olucak bilemiyorum yani teyzelerim filan o tarafta gidip kalabiliyorum uzun uzun eksiklerimi o şekilde halledebiliyorum..Her şeye iyi yönünden bak canım başka şehire gelin gitmek zordur biz ev bakarken uzak yerlere bile bakamıyoruz zor geliyor seni o yüzden anlıyorum şu an.Ama el mahkum hem kocişinle olucaksın.Sevdiğin adamla omuz omuza aşarsınız bunları.Herkesde bir burukluk vardır eminim ama öyle olduğun zaman kocişinle pazar sabahı kahvaltılarınızı,Akşam tv karşısında aylaklık edişinizi düşün iyi gelicektir
belime kadar canım saçlarım bilerek uzattım sabrettim düğün bitsin kestircem ama çok sıkıldım çünkübende 23e gircem ama gören banada taş çatlasın 19 diyor sinir bozucu bir şey şu an ileride işime yarar belki ama nese düğün içi bu taz saç ve makyaj düşünüyorum.resimler int alıntı inş sorun olmaz
bu kuaförle aynı mahalldeyim canım daha güzel modelleri var onlara bak istersen.tepesi çok büyük geliyor bunların bana ya kafanda ayrıyetten kafa varmış gibi.minyon tipliyim diyosun böle bir model tercih etme bence
hoşbulduk teşekkür ederim ya benim kınamın olucagı gün sen evleniceksn demek ne güzel ya bu topik ilaç gibi geldi kızlar bana da düğün günlerimiz aynı olduğu için aynı duyguları paylaşıyoruz duygu paylaşımı yapabilecegim bi yer buldum sonunda düğüne kadar bende yazıcam bol bolTam heyecan değilde mutluluk hüzün stres birbirine karışımı birşey var birazda ince düşünen bir yapım olduğu için ruh halim değişik bişi
Teşekkürler hoşbuldukk amin inşallah ya aynen duygular hep aynı ama aynı duyguları paylaşabilmek güzel gerçekten..
Hayal ettiğimiz mutluluklar için çekiyoruz bazı sıkıntıları zaten bu döneme geçici bir süre gözüyle bakmak gerek bir kere gelip geçicek öyle olduğunda daha çekilir hale geliyor
Böyle düşünmek gerçekten çok rahatlıtıyor insanı aslında bizim durumumuz biraz farklı ben annemin memlektine evleniyorum yani az çok orda da çevrem akrabalarım arkadaşlarım var çok bilmediğim bi yer değil böyle olunca daha da rahatım sadece şuan büyükşehirde yaşıyorum burdan küçük bi şehire gidicem yaşam çok çok farklı o yüzden düzenim nasıl bir hal olucak bilemiyorum yani teyzelerim filan o tarafta gidip kalabiliyorum uzun uzun eksiklerimi o şekilde halledebiliyorum..
Sadece mezun oldum 1 yıldır çalışmadım işsizim araya evlilik girdi bu aşamalara gelmek için de çok zor süreçlerden geçtik her kafadan bir ses çkıyor şimdi yine her zaman oldugu gibi daha işini eline almadan hemen evleniyosun diye bazen bunlara filan üzülüyorum allah inş hayırlı kapılar açar da üzüntülerdn kurtulurum..
Hazırlıklarınız ne alemde bu arada benim ev eşyalar filan yerleşti kirada oturucaz bir müddet ıvır zıvır filan kaldı işte ama ıvır zıvırda ıvır zıvır yani bitmiyor gerçekten
Bu arada sizinle tanıştığıma çok sevindim arkadaşlar benimle aynı duyguları paylaşan birileriyle sıkıntılarım hakkında konuşmak fikir almak dertleşmek istiyodum buraya rastladım hepiniz çok içtensiniz ayrıca
haklısın canım ama su gosterdgn resmı benegdım ilk resmı ole yapıyım dıyorum
Kınayı halettm bıde dugune karar kılaydımmm ıyı olurdu
maşalahhh benımde hemen hemen okadar bn bırde çıt çıt aldım tatlım...
Ayyy muthıs bu saç modellerını canım makyajda super bnce bu tarz yaptr hatta bende dugunde ılk modelı yaptrsammı kı cok begendımm kııı acaba nerden buldun hangı sıetden tatlım
bunu düşündüm aslında benimkide üstü böle taşlı ama bu kadar gri durmuyor daha kibar duruyor.ama çok acıtıyormuş diye duydum o yüzden vazgeçtim canım..
Bende onu düşünüyorum canım çok hoşuma gitti.facede düğün saçları ve düğün gelin hakkında herşey diye bir kaç sayfa var oralardan buldum sanırım .bencede düşün canım o model çok hoş.kına için şöle bir şey var aklımda.seninkine benziyor sanırım benimdeEki Görüntüle 759447
hoşbulduk teşekkür ederim ya benim kınamın olucagı gün sen evleniceksn demek ne güzel ya bu topik ilaç gibi geldi kızlar bana da düğün günlerimiz aynı olduğu için aynı duyguları paylaşıyoruz duygu paylaşımı yapabilecegim bi yer buldum sonunda düğüne kadar bende yazıcam bol boltam heyecan değilde mutluluk hüzün stres birbirine karışımı birşey var birazda ince düşünen bir yapım olduğu için ruh halim değişik bişi
teşekkürler hoşbuldukk amin inşallah ya aynen duygular hep aynı ama aynı duyguları paylaşabilmek güzel gerçekten..
hayal ettiğimiz mutluluklar için çekiyoruz bazı sıkıntıları zaten bu döneme geçici bir süre gözüyle bakmak gerek bir kere gelip geçicek öyle olduğunda daha çekilir hale geliyor
böyle düşünmek gerçekten çok rahatlıtıyor insanı aslında bizim durumumuz biraz farklı ben annemin memlektine evleniyorum yani az çok orda da çevrem akrabalarım arkadaşlarım var çok bilmediğim bi yer değil böyle olunca daha da rahatım sadece şuan büyükşehirde yaşıyorum burdan küçük bi şehire gidicem yaşam çok çok farklı o yüzden düzenim nasıl bir hal olucak bilemiyorum yani teyzelerim filan o tarafta gidip kalabiliyorum uzun uzun eksiklerimi o şekilde halledebiliyorum..
sadece mezun oldum 1 yıldır çalışmadım işsizim araya evlilik girdi bu aşamalara gelmek için de çok zor süreçlerden geçtik her kafadan bir ses çkıyor şimdi yine her zaman oldugu gibi daha işini eline almadan hemen evleniyosun diye bazen bunlara filan üzülüyorum Allah inş hayırlı kapılar açar da üzüntülerdn kurtulurum..
hazırlıklarınız ne alemde bu arada benim ev eşyalar filan yerleşti kirada oturucaz bir müddet ıvır zıvır filan kaldı işte ama ıvır zıvırda ıvır zıvır yani bitmiyor gerçekten
bu arada sizinle tanıştığıma çok sevindim arkadaşlar benimle aynı duyguları paylaşan birileriyle sıkıntılarım hakkında konuşmak fikir almak dertleşmek istiyodum buraya rastladım hepiniz çok içtensiniz ayrıca
bnde bu resmı gormustum kınada bu modeller cok guselll gıdıyo tatlım bence bu modelı yaptır hem saçlarında uzun cok yakısırrr canım..du aksam eve gıdım sana ıkızımın saç modelını gosterım bu model yapmıstı kınada ve cok gusel olmustu..
tama canım akşam giremiyorum ben int yarın bakarım anca.açık yaptırcağım kesin zaten canım hem kınalık hem bindallı giyicem topuzda sorun olur giy çıkart falan
Herkes aynı canım konuşcak birilerini arıyor etrafındakiler artık bir süre sonra sıkılıyor aynı şeylerden ama bizim heycanımız bir olduğu için rahatlıyoruz burdaİş bulmayı bekle yok onu bekle yok bunu bekle herkesten bir ses çıkar boşver canım banada daha erken 1 2 sene bekle diyorlardı.Biz ne istediğimizi bildikten sonra gerisi fasa fiso Evinde hayırlı olsun güle güle oturun inş
Muhasebe canım.Sende call centerdı dimi.Bİr ara gececiydin zor olmuyor mu ya.Devam edicekmisin çalışmaya evlenince.tamam tatlım bnm aynen sorun olur ...
Ne iş yapıyon tatlımm
eheh hele annecim sürekli onun başını ağrıtıyorum evde şu şöyle olsun böyle olsun diyebu dönem insana farklı bakış açısı da katıyor yaşaya yaşaya duymamayı öğretiyor.. asıl tik nokta da o galiba ne istediğini bilmek, sanırım ondan sonra da herşey çorap söküğü teşekkürler amin inş:)
muhasebe canım.sende call centerdı dimi.bir ara gececiydin zor olmuyor mu ya.devam edicekmisin çalışmaya evlenince.
benim adımda büşra bu arada kızlar
evettt canımmmm 11818 bilinmeyen numaralar servısı çok yogunnn hatlarr ...gunde 50 kısıyle konusyrzz tam gece var ara vardıyalar var aksam vardıyası var bu hafta 7:00-3:30 en sevdıgım vardıya bu vallaevet evlenncede devam etcemmm sen devam etcen mı kuzum nişanlın ne iş yapıyoooo kı benım kı amatörde futbolcu
annemle pek konuşamıyorum bu konuları ben çok üzülüyor gidicem diye hatta fenalaştı bir kere kafasına takmışda tansiyonu düşmüş:2:kardeşim bile bazen tamam abla yeter diyor 2 dk sonra ya şunu şöle mi yapsam diyorum.şaka ile takılıyor oda git artıkda kurtulayım ya bu ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?