2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

CANIM BAK BNCE BOLE BISEY DUSUNEBİLİRSİNNN
http://3.bp.blogspot.com/-mDJMA9g8n2I/Tya5RKUXElI/AAAAAAAAAtE/HS1C603kG6Q/s320/395248_369169233097595_195877217093465_1625704_1903237712_n.jpg için Google Görsel Sonuçları

hoşgeldin.. :)
kesinlikle benzer hisleri yaşıyoruz hepimiz.. bende senden bir gün önce gelin oluyorum 6 eylül de..

işler bittikçe heyecan tavan yapmaya başlayacak hafif hafif haberin olsun
.

hoşbulduk teşekkür ederim ya benim kınamın olucagı gün sen evleniceksn demek ne güzel ya bu topik ilaç gibi geldi kızlar bana da düğün günlerimiz aynı olduğu için aynı duyguları paylaşıyoruz duygu paylaşımı yapabilecegim bi yer buldum sonunda düğüne kadar bende yazıcam bol bol tam heyecan değilde mutluluk hüzün stres birbirine karışımı birşey var birazda ince düşünen bir yapım olduğu için ruh halim değişik bişi

teşekkürler hoşbuldukk amin inşallah ya aynen duygular hep aynı ama aynı duyguları paylaşabilmek güzel gerçekten..
hayal ettiğimiz mutluluklar için çekiyoruz bazı sıkıntıları zaten bu döneme geçici bir süre gözüyle bakmak gerek bir kere gelip geçicek öyle olduğunda daha çekilir hale geliyor

böyle düşünmek gerçekten çok rahatlıtıyor insanı aslında bizim durumumuz biraz farklı ben annemin memlektine evleniyorum yani az çok orda da çevrem akrabalarım arkadaşlarım var çok bilmediğim bi yer değil böyle olunca daha da rahatım sadece şuan büyükşehirde yaşıyorum burdan küçük bi şehire gidicem yaşam çok çok farklı o yüzden düzenim nasıl bir hal olucak bilemiyorum yani teyzelerim filan o tarafta gidip kalabiliyorum uzun uzun eksiklerimi o şekilde halledebiliyorum..
sadece mezun oldum 1 yıldır çalışmadım işsizim araya evlilik girdi bu aşamalara gelmek için de çok zor süreçlerden geçtik her kafadan bir ses çkıyor şimdi yine her zaman oldugu gibi daha işini eline almadan hemen evleniyosun diye bazen bunlara filan üzülüyorum Allah inş hayırlı kapılar açar da üzüntülerdn kurtulurum..

hazırlıklarınız ne alemde bu arada benim ev eşyalar filan yerleşti kirada oturucaz bir müddet ıvır zıvır filan kaldı işte ama ıvır zıvırda ıvır zıvır yani bitmiyor gerçekten

bu arada sizinle tanıştığıma çok sevindim arkadaşlar benimle aynı duyguları paylaşan birileriyle sıkıntılarım hakkında konuşmak fikir almak dertleşmek istiyodum buraya rastladım hepiniz çok içtensiniz ayrıca

maşalahhh benımde hemen hemen okadar bn bırde çıt çıt aldım tatlım...

Ayyy muthıs bu saç modellerını canım makyajda super bnce bu tarz yaptr hatta bende dugunde ılk modelı yaptrsammı kı cok begendımm kııı acaba nerden buldun hangı sıetden tatlım

bu kuaförle aynı mahalldeyim canım daha güzel modelleri var onlara bak istersen.tepesi çok büyük geliyor bunların bana ya kafanda ayrıyetten kafa varmış gibi.minyon tipliyim diyosun böle bir model tercih etme bence

haklısın canım ama su gosterdgn resmı benegdım ilk resmı ole yapıyım dıyorum

Kınayı halettm bıde dugune karar kılaydımmm ıyı olurdu

aynen ole anın tadını cıkarcazz bnde uzuluyorum dıyorum bu evde mısafrmm nasıl ayrılcam falan zor bazen evlılıkten vazgececek gıbı oluyorummmm ama sonra dıyom kı 7 yılll bu anı bekledınnn umarım mutlu olurzzz kızlarrr

Bunu düşündüm aslında benimkide üstü böle taşlı ama bu kadar gri durmuyor daha kibar duruyor.Ama çok acıtıyormuş diye duydum o yüzden vazgeçtim canım..

haklısın canım ama su gosterdgn resmı benegdım ilk resmı ole yapıyım dıyorum

Kınayı halettm bıde dugune karar kılaydımmm ıyı olurdu

Bende onu düşünüyorum canım çok hoşuma gitti.Facede düğün saçları ve düğün gelin hakkında herşey diye bir kaç sayfa var oralardan buldum sanırım .Bencede düşün canım o model çok hoş.Kına için şöle bir şey var aklımda.Seninkine benziyor sanırım benimde

bnde bu resmı gormustum kınada bu modeller cok guselll gıdıyo tatlım bence bu modelı yaptır hem saçlarında uzun cok yakısırrr canım..du aksam eve gıdım sana ıkızımın saç modelını gosterım bu model yapmıstı kınada ve cok gusel olmustu..

Herkes aynı canım konuşcak birilerini arıyor etrafındakiler artık bir süre sonra sıkılıyor aynı şeylerden ama bizim heycanımız bir olduğu için rahatlıyoruz burdaİş bulmayı bekle yok onu bekle yok bunu bekle herkesten bir ses çıkar boşver canım banada daha erken 1 2 sene bekle diyorlardı.Biz ne istediğimizi bildikten sonra gerisi fasa fisoEvinde hayırlı olsun güle güle oturun inş

Tama canım akşam giremiyorum ben int yarın bakarım anca.Açık yaptırcağım kesin zaten canım hem kınalık hem bindallı giyicem topuzda sorun olur giy çıkart falan

eheh hele annecim sürekli onun başını ağrıtıyorum evde şu şöyle olsun böyle olsun diye bu dönem insana farklı bakış açısı da katıyor yaşaya yaşaya duymamayı öğretiyor.. asıl tik nokta da o galiba ne istediğini bilmek, sanırım ondan sonra da herşey çorap söküğü teşekkürler amin inş:)

Annemle pek konuşamıyorum bu konuları ben çok üzülüyor gidicem diye hatta fenalaştı bir kere kafasına takmışda tansiyonu düşmüş:2:Kardeşim bile bazen tamam abla yeter diyor 2 dk sonra ya şunu şöle mi yapsam diyorum.Şaka ile takılıyor oda git artıkda kurtulayım ya bu ne diyor

muhasebe canım.sende call centerdı dimi.bir ara gececiydin zor olmuyor mu ya.devam edicekmisin çalışmaya evlenince.

evettt canımmmm 11818 bilinmeyen numaralar servısı çok yogunnn hatlarr ...gunde 50 kısıyle konusyrzz tam gece var ara vardıyalar var aksam vardıyası var bu hafta 7:00-3:30 en sevdıgım vardıya bu valla evet evlenncede devam etcemmm sen devam etcen mı kuzum nişanlın ne iş yapıyoooo kı benım kı amatörde futbolcu

Bende çok memnun oldum canım.İşin çok zor güzelim ya allah yardımcın olsun valla.Bizimkide kurumsal bir firmada elektronik teknisyeni canımVe evet bebiş olana kadar tam gaz devam çalışcaz mecbur:)

Son düzenleme:

büşram benım annemde cok kafaya takıyo 2 aydır ust uste tansıyonu yukseldı buyzden:2:şimdiden onları alıstrmaya çalısıyom yanlarında cok oturmamaya calısıyom zor olcak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…