2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

merhaba eylül gelinleri az kaldı her şey tamam mı nasıl gidiyor ?

Merhaba tatlım hoşgeldinnnn ben kübraaa...
hazrlıklarrr tam gaz devammm edıyooo rabbım hepımızın yardımcısı olsnnnn senn nasıııı gıdıyooo tatlımmm

hoşgeldinnn melodııı...amin hepımıze sabır versın rabbım.hepımız sanırım aynı duygular ıcındeyızzz karmakarısıkkkk ama çokkkk mutluu olcezz inşlahhh...gurbete gelın gıtmek zorrbenm ıkızımdee gıttıııı ama alıscannn kocişinle aşıcanızzz bu durumuda tatlımmm herseyy cok gusel olcekkkk iyi düşüncezz ve ıyı olcekk

canım dugunun nezamankııı vala bızde daha ev bakmadık ramazndan sonra ınsalahhh..umarım bulursnnnzzz nişanlıcınla gıdıp sız bakın madem onlar vurdumduymaz al nişanlıcını gıdın kendı evınızı ask yuvanızı tutuverın bebemmm sıkma tatlı canını herseyyy halolurr.r..

mekseliiinee bal damlıyor ağzından ayyhh amin inşallah.. yahu heyecanlanmaya başladım ben sanki.. ayyhhhh

Hepimiz öyleyiz canım hem heycan artıyor hemde hüzün var ailemi düşündükçe ağlayasım geliyor.Aşkımı düşündükçe de içim ferahlıyor çok karmaşık :18:

Her şeye iyi yönünden bak canım başka şehire gelin gitmek zordur biz ev bakarken uzak yerlere bile bakamıyoruz zor geliyor seni o yüzden anlıyorum şu an.Ama el mahkum hem kocişinle olucaksın.Sevdiğin adamla omuz omuza aşarsınız bunları.Herkesde bir burukluk vardır eminim ama öyle olduğun zaman kocişinle pazar sabahı kahvaltılarınızı,Akşam tv karşısında aylaklık edişinizi düşün iyi gelicektir

Canım ev konusu benimde sorunum bir arkadaşımız daha vardı erz sanırım oda ev konusunu halledememişti.Öyle ne yaparlarsa yapsın olmuyor işte canım benim tek başınada bakamazsın tabiki ama nişanlınla konuşmalısın bu konuyu ne kalmış ki şurda.Allah yardımcın olsun canımBende karışmıcam ne yaparsanız yapın diyorum ama 2 dk sonrada ee ev bakıcaktık gidelim hadi diyorum

ivettt TATYIM BIZDE HALEDEMEDIK HENUZ EV ISINI ISMIM KÜBRA BU ARADA
BIZDE BU YUZDEN RAMAZANDAN SONRAYA BIRAKTKKK NEKADAN VURDUMDUYMAZLAR ANLAMIYOMKIII AMA SIKMAYALIM CANIMIZI KIZLAR

ivettt TATYIM BIZDE HALEDEMEDIK HENUZ EV ISINI ISMIM KÜBRA BU ARADA
BIZDE BU YUZDEN RAMAZANDAN SONRAYA BIRAKTKKK NEKADAN VURDUMDUYMAZLAR ANLAMIYOMKIII AMA SIKMAYALIM CANIMIZI KIZLAR

Allah için koşturuyor benim ki her gün bakıyor bir yerlere ama kiralık evlerin kökü kurumuş sanki ya bulduklarımız ya döküntü yada 800 900 kira istiyor.İnş buluruz canım gönlümüze göre.

Kızlar gelinlik işlerinizi ne yaptınız resimlerini paylaşsak da fikir olsa

tatlım kiralar uçmuşş valaaa ıkınızde çalısıyonzmu pekı...
Bızde tokilerden tutcez bakalım umarım ıcımıze sınen evler bulurzz tatlım bırde evsızz kalıyomuszz

Hehe

benım gelınlgımde kınamda hepsı hazr sukur ama nasıl yukleme yapcam bılmıyommmkııı

Son düzenleme:
ayrıca kızlar kınada saç modelı olarak bu modeli yaptcam çıt çıt aldımmm saçlarım altın dore

Siyah Uzun Gelin Saçı

ama düğünde ne yapcammm hala belırleyemedımmm kızlarrrr

Sorma canım ya satın alıyoruz sanki.Evet ikimizde çalışıyoruz ama buna dayanarakta o kadar kira veremem birikim apıp 2 3 seneye eve girmek istiyoruz.İstanbulda da var toki ama şehir merkezi pahalı diğerleride resmen istanbulun dışında bizim öle bir aşnsımız yok malesef

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bayıldım canım kınalığınada gelinliğinede çok güzeller
Bizimkide kıskanç straptez giydirmiyor Bende kol ekleticem ama resmi yok daha:2:

Bende kınada açık bir model düşünüyorum ama tam olarakda karar vermiş değilimDüğündede dağınık topuz yaptırmayı düşünüyorum
çünkü minyon tipliyim bariz topuzlar daha da küçük gösterir diye düşündüm.Kuaförümde onay verdi

aynen tatlım bırıkım şart ınsalahhh begencegn uygun bı ev bulursnnnn vee bulurzzz kiii:)

begenmene sevındımmm tatlımmm 54:

Sende dantel dusune bılrsn cok sık duruyoooo cunku

aynen tatlım bırıkım şart ınsalahhh begencegn uygun bı ev bulursnnnn vee bulurzzz kiii:)

begenmene sevındımmm tatlımmm 54:

Sende dantel dusune bılrsn cok sık duruyoooo cunku

İnş. buluruz canım

Ben verdim siparişini danteli çok seviyorum ama dedim ya küçük gösteriyorum o yüzden dantel ağır kaçar bana die düşündüm.yüksek bel altı prenses etek.Üst kısmıda kalp yaka komple taşlı.Up uzunn bir duvar.Nasıl bir kol gider bilmiyorum ama mendil kol mu ne diyorlar onu düşünebilirim

HMMM TATLIM SIMDI UZUN KOLMU ISTIYON YANI KALP YAKAYSA HAYAL EDIYORUM SU TARZ BISE DUSUNURMSN ACEBAA

dantel gelinlik modelleri – 4

http://4.bp.blogspot.com/-dwI2Xk4GBos/ULtWb-Z-GFI/AAAAAAAAEx4/LvoK8v2ptgY/s320/486945_212952585505624_370698005_n.jpg için Google Görsel Sonuçları

BAK TATLIM NASIL BUNLARRKI

bnde dugunde topuz dusunuyommm tatlımm bnde minyon tipliyimdir yasım 24 ama gorenler 19 der ama napalım bı yandan ıyı saçların nasıl uzun mu tatlım bak kınada bnm yapcagm saçı dusuneblrsnn cunku kınada bnde açık gıycemm

Dantel gitmez benimkine canım birde takmalı çıkartmalı yaptırcam.Resim çekiminde stpartez kalıcak salonda takıcaz kolu
https://www.google.com.tr/search?q=...izasyonlar%2FGelinlik%2F%3Fpage%3D320;180;180
Şöle bir kol olabilir sanırım

Belime kadar canım saçlarım bilerek uzattım sabrettim düğün bitsin kestircem ama çok sıkıldım çünküBende 23e gircem ama gören banada taş çatlasın 19 diyor sinir bozucu bir şey şu an ileride işime yarar belki ama neseDüğün içi bu taz saç ve makyaj düşünüyorum.Resimler int alıntı inş sorun olmaz

Eklentiler

• $1010744_587804044592916_491579542_n.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $1069843_10151750234339628_27561908_n.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 91
  • $35898_535422003174011_734511745_n.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $309797_519621214744533_337053039_n.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 69
  • $484520_565814980125156_72015574_n.webp
    18 KB · Görüntüleme: 52
  • $601204_519621114744543_1135527641_n.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…