sadece halılarımın kaldığını bilmek ne güzeel
darısı başınıza kübüşüm..
merhaba eylül gelinleri az kaldı her şey tamam mı nasıl gidiyor ?
merhaba eylül gelinleri az kaldı her şey tamam mı nasıl gidiyor ?
slm kızlarr bende burdayım :)
herkese mutluluklar ayrıca bu dönemde sabırlar diliyorum..
Bizde 7 eylülde giriyoruz dünya evine
Zaman daraldıkça karışık duygular gelmeye başladı kafamda bir sürü şey var sıraya koymam gerekiyor :18:
Bir de farklı bir şehire evlenmek söz konusuysa git gel durumu strese stres ekliyor yine de bu halleri tatlı telaş olarak sindirmeye çalışmak gerek olumlu bakınca her şey daha güzelleşiyor gözümüzde dimi
kızlar benim ev yok ortada daha..işin kötüsü ev arayan da yok. Ben mi çıkıp arıcam diyorum bekliyorum sessizce. Düğün dernek bitecek şaban gibi eee napçaz biz nereye gitçez demesek bari son anda:)
onlar rahatsa ben de rahat olucam valla..üzerime düşeni yapmışım 10 bin lira para sayıp çeyizlerimi bohçalarımı hazırlamışım.gerisi allah kerim..
mekseliiinee bal damlıyor ağzından ayyhhamin inşallah.. yahu heyecanlanmaya başladım ben sanki.. ayyhhhh
slm kızlarr bende burdayım :)
herkese mutluluklar ayrıca bu dönemde sabırlar diliyorum..
bizde 7 eylülde giriyoruz dünya evine
zaman daraldıkça karışık duygular gelmeye başladı kafamda bir sürü şey var sıraya koymam gerekiyor :18:
bir de farklı bir şehire evlenmek söz konusuysa git gel durumu strese stres ekliyor yine de bu halleri tatlı telaş olarak sindirmeye çalışmak gerek olumlu bakınca her şey daha güzelleşiyor gözümüzde dimi
kızlar benim ev yok ortada daha..işin kötüsü ev arayan da yok. ben mi çıkıp arıcam diyorum bekliyorum sessizce. düğün dernek bitecek şaban gibi eee napçaz biz nereye gitçez demesek bari son anda:)
onlar rahatsa ben de rahat olucam valla..üzerime düşeni yapmışım 10 bin lira para sayıp çeyizlerimi bohçalarımı hazırlamışım.gerisi Allah kerim..
Hepimiz öyleyiz canım hem heycan artıyor hemde hüzün var ailemi düşündükçe ağlayasım geliyor.Aşkımı düşündükçe de içim ferahlıyor çok karmaşık :18:
Her şeye iyi yönünden bak canım başka şehire gelin gitmek zordur biz ev bakarken uzak yerlere bile bakamıyoruz zor geliyor seni o yüzden anlıyorum şu an.Ama el mahkum hem kocişinle olucaksın.Sevdiğin adamla omuz omuza aşarsınız bunları.Herkesde bir burukluk vardır eminim ama öyle olduğun zaman kocişinle pazar sabahı kahvaltılarınızı,Akşam tv karşısında aylaklık edişinizi düşün iyi gelicektir
Canım ev konusu benimde sorunum bir arkadaşımız daha vardı erz sanırım oda ev konusunu halledememişti.Öyle ne yaparlarsa yapsın olmuyor işte canım benim tek başınada bakamazsın tabiki ama nişanlınla konuşmalısın bu konuyu ne kalmış ki şurda.Allah yardımcın olsun canımBende karışmıcam ne yaparsanız yapın diyorum ama 2 dk sonrada ee ev bakıcaktık gidelim hadi diyorum
ivettt TATYIM BIZDE HALEDEMEDIK HENUZ EV ISINI ISMIM KÜBRA BU ARADA
BIZDE BU YUZDEN RAMAZANDAN SONRAYA BIRAKTKKK NEKADAN VURDUMDUYMAZLAR ANLAMIYOMKIII AMA SIKMAYALIM CANIMIZI KIZLAR
allah için koşturuyor benim ki her gün bakıyor bir yerlere ama kiralık evlerin kökü kurumuş sanki ya bulduklarımız ya döküntü yada 800 900 kira istiyor.inş buluruz canım gönlümüze göre.
Kızlar gelinlik işlerinizi ne yaptınız resimlerini paylaşsak da fikir olsa
tatlım kiralar uçmuşş valaaa ıkınızde çalısıyonzmu pekı...
Bızde tokilerden tutcez bakalım umarım ıcımıze sınen evler bulurzz tatlım bırde evsızz kalıyomuszz
Hehe
benım gelınlgımde kınamda hepsı hazr sukur ama nasıl yukleme yapcam bılmıyommmkııı
kızlar resım yukleme sayfası acılmadıgı ıxın busekılde yuklemek ıstyrm yorumlaınızı beklıyorum..nişanlıcan bıraz kıskanc oldugu ıcıngelinliğimi bu modelden diktirdim kızlar
Gelinlik21 | 2013 Prenses Gelinlik Modelleri | 011
http://resim.forumrenkli.com/di/IWMF/prenses-nisanlik-acik-pembe.jpg için Google Görsel Sonuçları
kızlar buda kına gcesı gıycem kıyafet model aynı yalnız renk çingene pembesı ve kollarına sıfır koll tül yaptrdım arkasıda fiyonklu
ayrıca kızlar kınada saç modelı olarak bu modeli yaptcam çıt çıt aldımmm saçlarım altın dore
Siyah Uzun Gelin Saçı
ama düğünde ne yapcammm hala belırleyemedımmm kızlarrrr
sorma canım ya satın alıyoruz sanki.evet ikimizde çalışıyoruz ama buna dayanarakta o kadar kira veremem birikim apıp 2 3 seneye eve girmek istiyoruz.istanbulda da var toki ama şehir merkezi pahalı diğerleride resmen istanbulun dışında bizim öle bir aşnsımız yok malesef
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bayıldım canım kınalığınada gelinliğinede çok güzeller
Bizimkide kıskanç straptez giydirmiyorbende kol ekleticem ama resmi yok daha:2:
aynen tatlım bırıkım şart ınsalahhh begencegn uygun bı ev bulursnnnn vee bulurzzz kiii:)
begenmene sevındımmm tatlımmm 54:
Sende dantel dusune bılrsn cok sık duruyoooo cunku
İnş. buluruz canım
Ben verdim siparişini danteli çok seviyorum ama dedim ya küçük gösteriyorum o yüzden dantel ağır kaçar bana die düşündüm.yüksek bel altı prenses etek.Üst kısmıda kalp yaka komple taşlı.Up uzunn bir duvar.Nasıl bir kol gider bilmiyorum ama mendil kol mu ne diyorlar onu düşünebilirim
bende kınada açık bir model düşünüyorum ama tam olarakda karar vermiş değilimdüğündede dağınık topuz yaptırmayı düşünüyorum
çünkü minyon tipliyim bariz topuzlar daha da küçük gösterir diye düşündüm.kuaförümde onay verdi
HMMM TATLIM SIMDI UZUN KOLMU ISTIYON YANI KALP YAKAYSA HAYAL EDIYORUM SU TARZ BISE DUSUNURMSN ACEBAA
dantel gelinlik modelleri 4
http://4.bp.blogspot.com/-dwI2Xk4GBos/ULtWb-Z-GFI/AAAAAAAAEx4/LvoK8v2ptgY/s320/486945_212952585505624_370698005_n.jpg için Google Görsel Sonuçları
BAK TATLIM NASIL BUNLARRKI
Bende kınada açık bir model düşünüyorum ama tam olarakda karar vermiş değilimDüğündede dağınık topuz yaptırmayı düşünüyorum
çünkü minyon tipliyim bariz topuzlar daha da küçük gösterir diye düşündüm.Kuaförümde onay verdi
bnde dugunde topuz dusunuyommm tatlımm bnde minyon tipliyimdir yasım 24 ama gorenler 19 der ama napalım bı yandan ıyı saçların nasıl uzun mu tatlım bak kınada bnm yapcagm saçı dusuneblrsnn cunku kınada bnde açık gıycemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?