ooooo kuzucum
halı
perde
süs eşyaları
Mobilyalar
damatlık
vs vs şimdi kim ağlasın acaba
anemmm senındee vaymıss dahaa ama olsnnn haledıverrsnzzz kuzumm daha 2 aycık zamanımzzz var
Büşrammm canım çok yogunnnn bugun ben cıkmak zorundayımmmm tattlım yarın grszz zaten 15:30da mesaım bıtıyo
Büşraa (melodi) sen nerelerdesin hani gelinliği göstercektin ne oldu kaçtın hemen
Çok sessiz buralar kimse yok muuuu
ben burdayımm ama şimdi de kimse yok
gene gelin gelincikler
Merhaba gelincikler nasılsınız? Ne var ne yok? Kimlerde ne gelişmeler var bana da kısa bir özet geçiverin please. :)
Benim yarın evimde temizlik var. Haftasonu beyaz eşyalarım geliyor, çeyizlerim gidiyor. Pazartesi günü salon takımım geliyor. 14'ünde 2. gelinlik provam var. 15'inde ise yatak odam ve yemek odam geliyor. Ağustos'un son haftası oturma odasına köşe takımım gelecek.
27'sinde ise gelinliğimi teslim alacağım.Çok yoğunum ben bu ay çok.
merhaba kizlar, benim nikahim agustos sonunda eylule yakin :) ama sade nikahla evlenicez, ama ben gelen misafirlere de bir ikramimiz olsun veya pasta kesilip dagitilsin istiorum. maddi olarak cok keseyide asmamamiz lazim...belediye nikah dairelerinde, nikah sonrasi altin takilmadan once veya sonra pasta kesilebiliniyor mu???? bi bilgisi olan varmi??? kokteyl yapiliormus sanirim da onlarinda duyduguma gre fiyatladirilmasi kisi basiymis :S nikaha gelicek kisileri saymamamiz mumkun degil cogunun belirsiz??? bu konuda duyumlariniz varmi oneriniz yadaa
kızlarrr çok yogun hatlarrr molalarımda gırmeye çalıscammm sızlerıı cok ozledımm büşüm arzum
iş yerınde netı yasakladlarrr
Mesaim 6ya kadardı arzucum geç gelmişsin
Merhaba gelincikler nasılsınız? Ne var ne yok? Kimlerde ne gelişmeler var bana da kısa bir özet geçiverin please. :)
Benim yarın evimde temizlik var. Haftasonu beyaz eşyalarım geliyor, çeyizlerim gidiyor. Pazartesi günü salon takımım geliyor. 14'ünde 2. gelinlik provam var. 15'inde ise yatak odam ve yemek odam geliyor. Ağustos'un son haftası oturma odasına köşe takımım gelecek.
27'sinde ise gelinliğimi teslim alacağım.Çok yoğunum ben bu ay çok.
merhaba kizlar, benim nikahim agustos sonunda eylule yakin :) ama sade nikahla evlenicez, ama ben gelen misafirlere de bir ikramimiz olsun veya pasta kesilip dagitilsin istiorum. maddi olarak cok keseyide asmamamiz lazim...belediye nikah dairelerinde, nikah sonrasi altin takilmadan once veya sonra pasta kesilebiliniyor mu???? bi bilgisi olan varmi??? kokteyl yapiliormus sanirim da onlarinda duyduguma gre fiyatladirilmasi kisi basiymis :S nikaha gelicek kisileri saymamamiz mumkun degil cogunun belirsiz??? bu konuda duyumlariniz varmi oneriniz yadaa
kızlarrr çok yogun hatlarrr molalarımda gırmeye çalıscammm sızlerıı cok ozledımm büşüm arzum
iş yerınde netı yasakladlarrr
farkettim kuzum gelin eksiği alışverişi diye bir adet var belki bilirsiniz gelin bir kaç takım kıyafet alır üstüne ayakkabısı çantası..
kimseyi istemedim snoopy'mle gittik beraber.. elbiseler aldım cıvıl cıvıl beyaz pabuçla da minik beyaz bir çanta aldım miiss
hadi hayırlısı maşallah süphanallah
hepiciği hayırlı uğurlu olsun aşkla eskitirsin inşallah Benim fiksür de çok kalabalık bu ay
tek garantili cevabı belediyeden öğrenebilirsiniz ama nikahlar dakikalık olduğu için ankara da hiç rastlamadım fotoğraf çekimini bile alel acele yapıyorlar yoğunluktan burada..
o bakımdan arayın belediyenizi bakın yoğunluk durumunuzu ona göre küçük bir çay bahçesinde de pasta içecek ikram edebilirsiniz çok cebinizi yakmadan çok da şirin olur.. renkli organze tüller var çok ucuz girişe sandalyelere ağaçlara bağlarsınız uçuş uçuşş çok da güzel olur naçizane fikrim
bende bendeeee
hain domdomlar hem kıza geceyi yapıştırın 3 hafta hem de neti yasaklayın terbiyesizler hıhhh :105:
Arzumm bizde yok öyle bir adet bilmiyorum ne güzel bir adetmiş ama oBizde kıyafet için çıkıcaz alışverişe ama kendimiz karar verdik sevdiceğimle alalım biraz kıyafet diye
aaaaaa artık eskisi gibim gelemicekmisin yaniii
farkettim kuzum gelin eksiği alışverişi diye bir adet var belki bilirsiniz gelin bir kaç takım kıyafet alır üstüne ayakkabısı çantası..
Kimseyi istemedim snoopy'mle gittik beraber.. Elbiseler aldım cıvıl cıvıl beyaz pabuçla da minik beyaz bir çanta aldım miiss
Hadi hayırlısı maşallah süphanallah
Hepiciği hayırlı uğurlu olsun aşkla eskitirsin inşallah benim fiksür de çok kalabalık bu ay
Tek garantili cevabı belediyeden öğrenebilirsiniz ama nikahlar dakikalık olduğu için ankara da hiç rastlamadım fotoğraf çekimini bile alel acele yapıyorlar yoğunluktan burada..
O bakımdan arayın belediyenizi bakın yoğunluk durumunuzu ona göre küçük bir çay bahçesinde de pasta içecek ikram edebilirsiniz çok cebinizi yakmadan çok da şirin olur.. Renkli organze tüller var çok ucuz girişe sandalyelere ağaçlara bağlarsınız uçuş uçuşş çok da güzel olur naçizane fikrim
Bende bendeeee
Hain domdomlar hem kıza geceyi yapıştırın 3 hafta hem de neti yasaklayın terbiyesizler hıhhh :105:
arzummmm hıc sormaaa vlaaa ama bı kaç gunee gelırımmm ınslahh kzuuckklarr bol sohbetlerr sızeee optummm
yok busumm gelcmmm ama bı kaç gunn gıremeyeblrmm yarın sabah 9da gelırım mesaım bıtıyo suannnn cokkk opuyommm senı kuzummmm
biz de öyle kararlaştırdık kuzucum
ben bide kot ve spor ayakkabının dışında kıyafete haddinden fazla para verince içim sızlıyor
o bakımdan 5 elbise 1 şifon etek 2 de bluz 140 lira verdiimm
mis gibi oldu..
Tamam canım görüşürüz inş yarın hadi kolay gelsin
Ohh iyi yapmışsınız canım evlenince borç harç insanın gözü görmez bunları almayı en iyisi baştan almak
aynen büşram
düğün arifesinde de arkadaşlarımızın da düğünleri falan var.. onlara da kıyafet ayarlamış oldum işte aradan çıktı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?