2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Aynen canım alıp kapı girişine asmak istiyorum hemen ben büyüyede gözede inanırım o esnada bir sürü insan girip çıkıcak nerden biliyim ben kimin niyeti ne dimi Allaha sığınmak en iyisi

Geçer tabi kuzum takılıyorum sana 1 ay dediğin neki zaten şaka gibi

çek kürekleri kübramm bir hafta sonrasındada ben varım peşinde git artık git

1 ay sonrasında daaa yemekte snoopy rosto vaaarrr yemekte snoopy rosto vaarrr

Eminönüne gitcez bir ara biz canım duymuşsundur belki çeyiz için ne arasan var ordan bakıcam bende bunlara

Arada 10 15 dk yürüme mesafesi var canım bu evlerden biri olursa.Anneciğimlede minibüsle 10 dk arası var tam ortada kaldık yani

Aynen canım alıp kapı girişine asmak istiyorum hemen ben büyüyede gözede inanırım o esnada bir sürü insan girip çıkıcak nerden biliyim ben kimin niyeti ne dimi Allaha sığınmak en iyisi

kurban olayım Allaha biz önlemimizi alalım da Rabbim korur hepimizi kem gözlerden.. kötü gözle gelenin gözü çıksın!! uzak olsun evimizden barkımızdan..

ivett kuzummm haklısınnn ben ogun nazar boncuklarınaa bakıyodummm ayetel kürüsyüdee okurummm ınsalahhh unutmazsamm dalgınlıgımaa gelmezsee saol

büşrammm ista.gelmeyıı cok ısterımm uygun selrrr cok emınonundee halam gelınınee dunyaının esyasını almıss ordann sok oldummm buraa baya pahalıı

Ohh valaa negusell anişinedee yakısnnn cok sukur kuzummmm

kurban olayım Allaha biz önlemimizi alalım da Rabbim korur hepimizi kem gözlerden.. kötü gözle gelenin gözü çıksın!! uzak olsun evimizden barkımızdan..

Aynen kuzum Allah kemgözlerden kötü fitne fesat besleyen insanlardan bizide hanemizide uzak tutsun inş.

Valla canım istanbuldayım ben doğma büyüme ama insan bu işlere yabancı olunca çok fena kazıklanıyor ya.Ben hiç uygun yanını göremedim daha hep kazı yiyorum çok mu safım ne

ben baktım canım biraz sıkıldım bakarken çünkü zor geldi bana otur kalk malum. rahat olamayacağıma karar verdim. (aramızda kalsın birazda iyi durmadı sankim ) bende sade fazla kabarık olmayan (kraliyet modeli) bir gelinlik seçtim.
yine sen bilirsin.. kolay gelsin )

valla canım istanbuldayım ben doğma büyüme ama insan bu işlere yabancı olunca çok fena kazıklanıyor ya.ben hiç uygun yanını göremedim daha hep kazı yiyorum çok mu safım ne

yok kuzummm ole dusunmeee sendee annecıgnlee gıtt onlar bızden ıyı bılırrr pazarlıgı

İşin kötü yanıda o ya onlarda çakmıyor bu işlerden nese benim için çok geç artık kuzum aldım bitti herşey nerdeyse yeter bu kadar

BÜŞRAMMM SZ BOLE ALDIK BITTI DIYINCEE AMA COK KOTU OLUYOMMM
BENIM UFAK TEFEK EKSGMMM VAR BAYAA NE BAYASIII BAYAA BAYAA VARRR AYYYYY STRESEE GIRDMMM AGLICEMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…