- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
büşram bu arada evinizi tuttuktan sonra ilk iş ayetel kürsü ya da nazar duası alıp evinizin bir köşesine takmak..
kübracım senin içinde aynı şey geçerli.. çok göz değer.. iyi gözle bakan var kötü gözle bakan var.. koruyucudur kesinlikle kem gözleri geri teper uuuhhh
Geçer tabi kuzum takılıyorum sana 1 ay dediğin neki zaten şaka gibi
çek kürekleri kübramm bir hafta sonrasındada ben varım peşinde git artık git
hoşbulduumm
Amin amiiinn çok amiiinn
Bittikten sonra da acaba ne eksik kaldı diye sorgulayacaksınız kendinizi aha da buraya yazıyorum vallahi
alalımmm büşüm bunlarrr cokk tatlıkııı
Sende haklısnnn ıstanbul ayrı bı dunyaa sankıı kaynanısınnn neguselll yardımcı oluyo sıze kuzummm
büşüm kaynanısınlee yakın mı oturcanzz
Aynen canım alıp kapı girişine asmak istiyorum hemen ben büyüyede gözede inanırım o esnada bir sürü insan girip çıkıcak nerden biliyim ben kimin niyeti ne dimi Allaha sığınmak en iyisi
büşram bu arada evinizi tuttuktan sonra ilk iş ayetel kürsü ya da nazar duası alıp evinizin bir köşesine takmak..
Kübracım senin içinde aynı şey geçerli.. çok göz değer.. Iyi gözle bakan var kötü gözle bakan var.. Koruyucudur kesinlikle kem gözleri geri teper uuuhhh
ivett kuzummm haklısınnn ben ogun nazar boncuklarınaa bakıyodummm ayetel kürüsyüdee okurummm ınsalahhh unutmazsamm dalgınlıgımaa gelmezsee saol
eminönüne gitcez bir ara biz canım duymuşsundur belki çeyiz için ne arasan var ordan bakıcam bende bunlara
Arada 10 15 dk yürüme mesafesi var canım bu evlerden biri olursa.anneciğimlede minibüsle 10 dk arası var tam ortada kaldık yani
kurban olayım Allaha biz önlemimizi alalım da Rabbim korur hepimizi kem gözlerden.. kötü gözle gelenin gözü çıksın!! uzak olsun evimizden barkımızdan..
aaa ne guselll bu duyguyu benımde tatmamaa mınakcık bı zaman kaldı
umarımmm hepımızzz cok mutlu olurzzz balım
büşrammm ista.gelmeyıı cok ısterımm uygun selrrr cok emınonundee halam gelınınee dunyaının esyasını almıss ordann sok oldummm buraa baya pahalıı
Ohh valaa negusell anişinedee yakısnnn cok sukur kuzummmm
inşallah hep mutlu olalım kiii
Nikahta keramet var bi kere daha baglanıyor insan sevdicegine nikahtan sonra
Kızlar selaaaaaaaam
7 eylülde dugun kısmetseee. Mekan tamam ama gelinlik bakıyorum. Aranızda balık model gelinlik bakan varmı ? denedım bayıldımm ama kullanıslı rahat olur mu acaba oturmak cok zor :) dar olacagı ıcınde yurumek oynamak zor gelır mı dıye bır dusuncee aldı benıı. kendınden arkadaslarından tecrube yada fıkrı olan varsa paylasırsa sevınırım.
valla canım istanbuldayım ben doğma büyüme ama insan bu işlere yabancı olunca çok fena kazıklanıyor ya.ben hiç uygun yanını göremedim daha hep kazı yiyorum çok mu safım ne
yok kuzummm ole dusunmeee sendee annecıgnlee gıtt onlar bızden ıyı bılırrr pazarlıgı
İşin kötü yanıda o ya onlarda çakmıyor bu işlerden nese benim için çok geç artık kuzum aldım bitti herşey nerdeyse yeter bu kadar
Valla canım istanbuldayım ben doğma büyüme ama insan bu işlere yabancı olunca çok fena kazıklanıyor ya.Ben hiç uygun yanını göremedim daha hep kazı yiyorum çok mu safım ne
BÜŞRAMMM SZ BOLE ALDIK BITTI DIYINCEE AMA COK KOTU OLUYOMMM
BENIM UFAK TEFEK EKSGMMM VAR BAYAA NE BAYASIII BAYAA BAYAA VARRR AYYYYY STRESEE GIRDMMM AGLICEMM
kuzum ufak tefek tabiki benimde var büyük eşyalar için dedim bennnn
hmm anladımm ozamannn ıyııı
Eksiklerimmm perde
halı
ıvır zvırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?