- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
Büşümm bnmkı cok acık gıydrmyoo benıı maleseff:44::44:
çok zor kuzum gercektennn ılk baslarda cok tepkılıydııı askerdeyken falan cık dıyebaskı yapıyo ama ıkna ettım zarzorr sımdıdeee alıstı oda bu durumaa kuzummm ama asıl evlenncee zor olcak ıkımız ıcınde sanırım
Kuzum benimkide giydirmez zaten de şöle dizlerinde olsa kalın askılı falan sorun olur mu
olur kuzummm erzıncan ufak gıydrmıyooo maleseff:44::44:
ama bakalım perşembe cıkıp bakcammm bısılerr kuzummm umarım bulurum yaaa ogune ozel bısı
uzun bir şey bak o zaman tatlım yapıcak bir şey yok hiç kavga etmeye gerek yok öyle güzel bir günde
artıık ole yapcamm son2 ay kala tartsmaktann uzakkk durmak ıstıyom saol canım
Sen naptn bakalımmmm anlat
hiç bir şey yapmadım canım ya bomboş bir haftasonuydu.bugün 2 tane ev var onlara bakıcaz işte begenirsek tutucaz bakalım inş güzeldirde olur ya
ayyy ne guselll kuzummmm ınslahhh begenırsnnn ohhh bız daha baslamadıkk bıleee
Kuzum cok yogun gec yazıyom ksrbakmaaa:44::44:
asıl sen kusurabakma kübrammm bede yoğunum anca yazabildim.bizim kaynanam falan bakıyor yoksa bize kalsa zor zaten canım.ama çok sıkıldım artık ev aramaktan ya
Asıl sen kusurabakma kübrammm bede yoğunum anca yazabildim.Bizim kaynanam falan bakıyor yoksa bize kalsa zor zaten canım.Ama çok sıkıldım artık ev aramaktan ya
Allahım mutlu etsin Sağlıklı huzurlu olursunuz inşallah.:) Yaşım 19 daha çok erken ama sormak lazım nasıl verdiniz evlilik kararını zor bu zamanda korkuyor insan :)
arzummmm yenı cıcılerrr mı aldınnn gene sennn gule gulee kulaannn kocişinle
Herseyını halettn sanırımm kuzum mınacıkk kalmısss duguneee bıtıyoooo arzummm bıtıyoo
Kızlar günaydım kübramm çok sevindim senin adına şafak say sen artık soyismin için alışmak zor olucak sanırım soyisimlerine ama alışcazzz
Arzum oh valla ne güzel herşeyin tamam düğünde geldi çattı valla hazırlıklarda bitti nasıl geçircen günleri şimdi
Canım bizde nişanlımla çıkmaya başladıgımızda 18 yaşındaydık bu kararı verdiğimizdede 19 falandık yavaş yavaş o benim ailemin içine girdi ben onun ailesi ile tanıştım yaklaşık bir sene ailelerin haberi varken görüştük tabi babam hariç20 yaşındada isteme söz oldu yani seninle aynı yaşlardayken.Hem öle bir anda hadi karar veriyim demiyorsun ki zaten uzun süreli ilişkilerde rota o yönde gidiyor iki tarafta artık olması gerektiğini düşünüyor e birde ailelerin içine girince herşey kendiliğinden gelişiyor
BÜŞRAMMM SUNLARA BAKSANAA NEKDANNN TATLIIII
Can & Canan Çay KaşığıCAN & CANAN
BNDEE ALMAKK ISTIYORMMM YAAA
ah canım benim endişelenmen çok normal 26 yaşındayım ben.. Geçen sene karar verebildim evlenelim diye
Ama inan hissediyor insan tamam bu hayatımı bahşedeceğim insan dedirtiyor sana koca adayın..
Evet kübracıımm bitirdim yaaa herşey tamaaam
Büşram vallahi haklısın ama ev yerleştirirken geçecek davetiye dağıtırken geçecek üstümüze başımıza çul-çaput alırken geçecek.. Geçecek bir şekilde
BÜŞRAMMM SUNLARA BAKSANAA NEKDANNN TATLIIII
Can & Canan Çay KaşığıCAN & CANAN
BNDEE ALMAKK ISTIYORMMM YAAA
ıkızmıdeee cok yogunuzzz kuzumm sanırımonemlı deılll
Valla bızdenn kımse bakmıyoo kııkayınvalıdecımmm bıze bıraktııı herseyıı bız haledıyorzz
bulursnzzz kuzum benım daha 2 ay varr bulcazz sıkma canını
arzummmm h.g.nasılsnnnbitirme ıslemınn darısı bızeee
ah canım benim endişelenmen çok normal 26 yaşındayım ben.. geçen sene karar verebildim evlenelim diye
ama inan hissediyor insan tamam bu hayatımı bahşedeceğim insan dedirtiyor sana koca adayın..
evet kübracıımm bitirdim yaaa herşey tamaaam
büşram vallahi haklısın ama ev yerleştirirken geçecek davetiye dağıtırken geçecek üstümüze başımıza çul-çaput alırken geçecek.. geçecek bir şekilde
2 ay sonraa bugunnn evlenıyorummm ben yaaaa
hoşbulduumm
amin amiiinn çok amiiinn
bittikten sonra da acaba ne eksik kaldı diye sorgulayacaksınız kendinizi aha da buraya yazıyorum vallahi
he biliom bunları ben kuzum çok güzeller 1 senedir nasip olmadı bana da almak daha
Valla canım öle bir yer ki şu istanbul millet boş evin camına perde takıyor kimse sormasın rahatsız olmayalım diye.hep çevreye haber veriyorlar varsa arayan gelip baksın diye.burasıda kaynanamın tanıdıkları.yada sokak sokak gidip kapılarda oturan teyzelere sorucaksın bu sokakda kiralık ev varmı diye ee ben yapamıyorum onu o yüzden kaynanam iyi oluyor bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?