2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Evet canım ikiniz içinde zor olucak gibi ama belki başka iş bulursun iş değişikliği yaparsın zamanla

Kuzum benimkide giydirmez zaten de şöle dizlerinde olsa kalın askılı falan sorun olur mu

olur kuzummm erzıncan ufak gıydrmıyooo maleseff:44::44:
ama bakalım perşembe cıkıp bakcammm bısılerr kuzummm umarım bulurum yaaa ogune ozel bısı

olur kuzummm erzıncan ufak gıydrmıyooo maleseff:44::44:
ama bakalım perşembe cıkıp bakcammm bısılerr kuzummm umarım bulurum yaaa ogune ozel bısı

Uzun bir şey bak o zaman tatlım yapıcak bir şey yok hiç kavga etmeye gerek yok öyle güzel bir günde

artıık ole yapcamm son2 ay kala tartsmaktann uzakkk durmak ıstıyom saol canım

Sen naptn bakalımmmm anlat

Hiç bir şey yapmadım canım ya bomboş bir haftasonuydu.Bugün 2 tane ev var onlara bakıcaz işte begenirsek tutucaz bakalım inş güzeldirde olur ya

hiç bir şey yapmadım canım ya bomboş bir haftasonuydu.bugün 2 tane ev var onlara bakıcaz işte begenirsek tutucaz bakalım inş güzeldirde olur ya

ayyy ne guselll kuzummmm ınslahhh begenırsnnn ohhh bız daha baslamadıkk bıleee

Kuzum cok yogun gec yazıyom ksrbakmaaa:44::44:

ayyy ne guselll kuzummmm ınslahhh begenırsnnn ohhh bız daha baslamadıkk bıleee

Kuzum cok yogun gec yazıyom ksrbakmaaa:44::44:

Asıl sen kusurabakma kübrammm bede yoğunum anca yazabildim.Bizim kaynanam falan bakıyor yoksa bize kalsa zor zaten canım.Ama çok sıkıldım artık ev aramaktan ya

asıl sen kusurabakma kübrammm bede yoğunum anca yazabildim.bizim kaynanam falan bakıyor yoksa bize kalsa zor zaten canım.ama çok sıkıldım artık ev aramaktan ya

ıkızmıdeee cok yogunuzzz kuzumm sanırımonemlı deılll
Valla bızdenn kımse bakmıyoo kııkayınvalıdecımmm bıze bıraktııı herseyıı bız haledıyorzz

bulursnzzz kuzum benım daha 2 ay varr bulcazz sıkma canını

Allahım mutlu etsin Sağlıklı huzurlu olursunuz inşallah.:) Yaşım 19 daha çok erken ama sormak lazım nasıl verdiniz evlilik kararını zor bu zamanda korkuyor insan :)

ah canım benim endişelenmen çok normal 26 yaşındayım ben.. geçen sene karar verebildim evlenelim diye

ama inan hissediyor insan tamam bu hayatımı bahşedeceğim insan dedirtiyor sana koca adayın..

arzummmm yenı cıcılerrr mı aldınnn gene sennn gule gulee kulaannn kocişinle
Herseyını halettn sanırımm kuzum mınacıkk kalmısss duguneee bıtıyoooo arzummm bıtıyoo

evet kübracıımm bitirdim yaaa herşey tamaaam

büşram vallahi haklısın ama ev yerleştirirken geçecek davetiye dağıtırken geçecek üstümüze başımıza çul-çaput alırken geçecek.. geçecek bir şekilde

arzummmm h.g.nasılsnnnbitirme ıslemınn darısı bızeee

BÜŞRAMMM SUNLARA BAKSANAA NEKDANNN TATLIIII

Can & Canan Çay KaşığıCAN & CANAN

BNDEE ALMAKK ISTIYORMMM YAAA

He biliom bunları ben kuzum çok güzeller 1 senedir nasip olmadı bana da almak daha

Valla canım öle bir yer ki şu istanbul millet boş evin camına perde takıyor kimse sormasın rahatsız olmayalım diye.Hep çevreye haber veriyorlar varsa arayan gelip baksın diye.Burasıda kaynanamın tanıdıkları.Yada sokak sokak gidip kapılarda oturan teyzelere sorucaksın bu sokakda kiralık ev varmı diye ee ben yapamıyorum onu o yüzden kaynanam iyi oluyor bu konuda

Geçer tabi kuzum takılıyorum sana 1 ay dediğin neki zaten şaka gibi

2 ay sonraa bugunnn evlenıyorummm ben yaaaa

çek kürekleri kübramm bir hafta sonrasındada ben varım peşinde git artık git

büşram bu arada evinizi tuttuktan sonra ilk iş ayetel kürsü ya da nazar duası alıp evinizin bir köşesine takmak..
kübracım senin içinde aynı şey geçerli.. çok göz değer.. iyi gözle bakan var kötü gözle bakan var.. koruyucudur kesinlikle kem gözleri geri teper uuuhhh

hoşbulduumm

amin amiiinn çok amiiinn

bittikten sonra da acaba ne eksik kaldı diye sorgulayacaksınız kendinizi aha da buraya yazıyorum vallahi

Orası öyle arzucum tam diyorum bitti.Ertesi gün aaa şu kaldı ya almadık diyorumBitmez bitmez bitsede biz bir şey buluruz zaten

alalımmm büşüm bunlarrr cokk tatlıkııı

Sende haklısnnn ıstanbul ayrı bı dunyaa sankıı kaynanısınnn neguselll yardımcı oluyo sıze kuzummm
büşüm kaynanısınlee yakın mı oturcanzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…