- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.661
günaydın şekerler.... işler yoğun olduğundan pek takip edemiyorum, inci ve hasretim transferlerini olacaklardı sanırım.... hayırlısı olsun arkadaşlar, bebişler göbişlerde artık; tüm hamile haklarına yaklaşık iki hafta boyunca tamamen sahip olduğunuzu unutmayın, inşallah Rabbim 9 ay aynı haklara sahip olmanızı nasip eder :)))))))
şekerim dün gittim muayenemi oldum, bi sıvı verdiler alttan ve miyomun yeri, rahme baskı yapıp yapmadığını böyle baktılar. baskı yapmıyormuş... ultrasonda görüp de takıldığım gibi değil dedi, almak seni sadece daha fazla yorar şu an bi zararı yok dedi, hatta almak daha büyük sorunlara yol açabilirmiş çünkü bulunduğu yer, alırken rahim zarına zarar verebilirmiş.... bunu eşim dışında kimse bilmiyor şekerler bayramdan önceki hafta transferim olacak inşallah :)))) ilaçlarıma başladım bugün, dolayısıyla alınmayacak... estrofom almaya başladım, 5 ekimde muayene var, herşey yolunda giderse bayram öncesi ice bende olcak....
Transferden sonraki 10. gunum ve idrar testi negative(((( Pazartesi test gunum ama simdiden moralim bozuldu.... 10. gun idrar testinde negative cikip sonra pozitife donen var mi aranizda???
Benim 3. Gun embriyosuydu, ilk denemem .
X
günaydın,
bugüne kadar çok heyecanlıydım şuan moralim bozuk biraz akşam kötü kötü rüyalar gördüm. inşallah transferim güzel geçer(
Transferden sonraki 10. gunum ve idrar testi negative(((( Pazartesi test gunum ama simdiden moralim bozuldu.... 10. gun idrar testinde negative cikip sonra pozitife donen var mi aranizda???
X
3.günse çıkmayabilir moral bozma 5.gün embriosu kanda çıkıyormuş bu arada benmde pazartesi
aman canım sakın dert etme, bende 10 gün idrar yapmıştım çıkmamıştı 11 gün yaptım silik çıktı 12. gün yani dün kan testi pozitif çıktı.
Sevgili Elmaveturta yeni duzenlenmis mesajini simdi gordum, tesekkurler
Aksam ruyamda bir kizim oldugunu gordum, mavi gozlu siyah sacli cok guzeldi.... Hayirdir insallah.... Sabah bir sevincle kalktim bu bir isaret dedim cunku ilk defa boyle bir ruya goruyorum. Test negative cikinca moralim bozuldu biraz(( artik kan testi gununu bekliyecegim napalim xx
canım benim ilk bebeğim olucak rabbim nasip ederse 3 yııllık evliyim bu ilk denememiz rabbim hayırlısını versin hepimiz için bir tane oğlum var demişsin o normal yolla mı olmuştu
Bugun hayirlisyla bebisimi aldım geldim tek transfer yapıldi :) 5 tanesi de donduruldu rabbim ins nasip sunu dz boyle hayırlı olur :)) su an yatıyorum telden girdiğim için alıntı yapamadim hamis olanlar var tebrik ediyorum:))
Derinsu inci karaincim nfy rabbim hepimizin yuzune gulsun ins:) bebisler sımsıkı tutunsunlar bize :))
canım bebişleri aldık geldik çok şükür sonu hayırlı olur inş en zoruda yatmak oldu benim için ya yat yat nereye kadar.benim kaç tanesinin dondurulacağını bugün öğrenicem hayırlısı diyelim inş pozitifi görelim hepimiz
almışsın canım bebişini, hadi hayırlı olsunnn.... bol bol dua edin ve bol bol su için kızlar :)))))))))
Sağol bitanem şimdi biraz rahatladim ohh :))Canım benden daha tecrübeli arkadaşlar var onlar cevap versin isterim ama bu ağrılar çok normal, için rahat olsun. Ben ilk denememde ağrılarım oluyor diye transferden 3 gün sonra adet olacağım diye üzülmüş, sıkıntı yapmıştım, eşime de söyleyip onu da üzmüştüm. Keşke biri bana bunların normal olduğunu söyleseymiş ve o kadar stres yapmasaymışım.
Anladim canim çok dikkat ediyorum zaten gozum gibi bakıyorum ona yatıyorum hep :))bence çok normal çok dikkat et inşallah tutar.
niye hemen aklına kötü şeyler getiriosun sabret dua et nolur ağlama.
seninde bebiş tutunuyo heralde çocuğu rahat bırak anneside işine baksın yeğenimiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?