- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.681
oda tüp bebek canım evlendim 2 bucuk yıl tedavi gördüm olmadı sonra tüp denedk ilk denememde tuttu şükürler olsun şimdi 2 yaşında...ve 1 yıldır korunmadık 1 tane daha istedik peş peşe olsun diye zaten bende poliksitik var olmayacağı belli dondurulmuşlarımzda varken yeniden başladık bakalım.
günaydın şekerler.... işler yoğun olduğundan pek takip edemiyorum, inci ve hasretim transferlerini olacaklardı sanırım.... hayırlısı olsun arkadaşlar, bebişler göbişlerde artık; tüm hamile haklarına yaklaşık iki hafta boyunca tamamen sahip olduğunuzu unutmayın, inşallah Rabbim 9 ay aynı haklara sahip olmanızı nasip eder :)))))))
şekerim dün gittim muayenemi oldum, bi sıvı verdiler alttan ve miyomun yeri, rahme baskı yapıp yapmadığını böyle baktılar. baskı yapmıyormuş... ultrasonda görüp de takıldığım gibi değil dedi, almak seni sadece daha fazla yorar şu an bi zararı yok dedi, hatta almak daha büyük sorunlara yol açabilirmiş çünkü bulunduğu yer, alırken rahim zarına zarar verebilirmiş.... bunu eşim dışında kimse bilmiyor şekerler bayramdan önceki hafta transferim olacak inşallah :)))) ilaçlarıma başladım bugün, dolayısıyla alınmayacak... estrofom almaya başladım, 5 ekimde muayene var, herşey yolunda giderse bayram öncesi ice bende olcak....
kızlar hepinize çok teşekür ederim.hepinizi ayrı ayrı alıntılamayı beceremediğim için burdan sesleniyorum:)kızlar bizim 3. gün embriyosuydu.tek kondu yaş dolayısıyla..çok bir belirtim olmadı.sadece arada ince ince kasık ağrısı yaşadım.yani çok bir belirti aramayın olmuyor gerçekten..ben özellikle bişey yemedim.normal beslendim.sadece çok fazla hareket etmedim.şimdilik bir problemim yok inşallahta olmaz.allahım herkesin evladını korusun...
Merhabalar benim sorum rapor alan arkadaşlara dış heyet raporu için uğraşıyorum fakat şimdi sağlık kurulu raporu istediler. Ama ben nerede yaptirildigini bilmiyorum. Yaptiran arkadaşlar nerede yaptırdınız İstanbul için lütfen yardım edin.
canım bebişleri aldık geldik çok şükür sonu hayırlı olur inş en zoruda yatmak oldu benim için ya yat yat nereye kadar.benim kaç tanesinin dondurulacağını bugün öğrenicem hayırlısı diyelim inş pozitifi görelim hepimiz
günaydın,
bugüne kadar çok heyecanlıydım şuan moralim bozuk biraz akşam kötü kötü rüyalar gördüm. inşallah transferim güzel geçer(
Gunaydin anne adaylari :) kan testi yapticam deger artacak mi armayacak mi die cok korkuyorum
hasretım hayırlı olsun bekleme asamasına geldın müjdelı haberını merakla beklıyorum...
Kimsenin bir bilgisi yok mu? Yazıldı da ben mi göremedim
canım bu konuda cevap verecek arkadaşlar şu anda işyerindeler akşam bir kez daha yazmalısın
86,36 çıktı kizlar hamileyimmm allahin izniyle insallah
ınsallah guzel sonuclar aliriz.... ınternetten arastirdim 6. 7. Gunde idrar testi pozitive cikan var!!! Bazilarinin da kan testine kadar negative!! Her kadin farkli tabi ama insanin morali bozuluyor ister istemez.
Senin de mi 3. Gun embriyosu? ılk denemen mi??
ne haber ne yaptın ne durumdasın ?
memorial canım, ben hatta dondurmayı düşünüyodum doktor öyle diyince acaba bi risk gördü düye düşündüm. ilk görüşmemde 1 transfer yapıyoruz bazen 2 olabiliyo bazen de az yumurta olursa 3 olabiliyo demişti. benim yumurta 6 tanydi.4 embriyo varmış, bugün 4 te transfere gittiğimde tekrar görüşecem bakalım.Sizin hangi hastaneee boleee illa 3tane transferrrr diyen?????????????????????
meraba test günün ne z<aman
Allah rahmet eylesin canım.Allah geride kalanlara ömür,sabır ve sağlık versin.
başın saolsun allah sabrınızı qrttırsın kalanlarınıza ömür versin inşallah kendine çok dikkat et
başın sağolsun canım ALLAH mekanını cennet eylesin... kanserden bende amcamı kaybetmiştim 5 yıl önce acı içinde öldü... Rabbim hepsinin mekanını cennet etsin inşallahhh...
evet canım yaa çok korktumm
ne yapim canım dün saat 11 de çatlatma iğnemi göbekten yaptım yarın sabah hayırlısı ile yumurtalarımı vercem gelcem bakalım transfer ne zaman olacak bilmiyoru... Heyecanlıyım ...
Sende dün baya stres yapmışsın hayırdır son durum ne nasıl oldun
hoş geldin aramıza sende benm gbi çok gençmişsin en genç biziz sanırımm hadi hakkında hayırlısı canım inşallah erken yasta anne oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?