2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

rabbim hayırlısını versin güzelim

Sağolasin kuzum hayırlısıyle aldim bebisimi :) senin icin de rabbim inş bu sefer nasip eder bitanem ilaçlarına da baslamissin hayirlisi olsun bitanem :))

Akmelek canımm co tebrik ediyorum canım rabbim bebisini sana bağışlasin allahım sonunu da guzel eylesin :)

Evet canim cok sukur aldik bebisleri ins bizleri hiiiiic bırakmazlar kuzum:))
Tek istediğimiz o canim pozitifi gormekkk

bnm 5.gün embriosu 2. Donmuş denemm ilki tuttu ama kaybettm 5.5 aylık

ne haber ne yaptın ne durumdasın ?

ne yapim canım dün saat 11 de çatlatma iğnemi göbekten yaptım yarın sabah hayırlısı ile yumurtalarımı vercem gelcem bakalım transfer ne zaman olacak bilmiyoru... Heyecanlıyım ...

Sende dün baya stres yapmışsın hayırdır son durum ne nasıl oldun

Sizin hangi hastaneee boleee illa 3tane transferrrr diyen?????????????????????
memorial canım, ben hatta dondurmayı düşünüyodum doktor öyle diyince acaba bi risk gördü düye düşündüm. ilk görüşmemde 1 transfer yapıyoruz bazen 2 olabiliyo bazen de az yumurta olursa 3 olabiliyo demişti. benim yumurta 6 tanydi.4 embriyo varmış, bugün 4 te transfere gittiğimde tekrar görüşecem bakalım.

bana da çok dua edin kızlaaarr...

meraba test günün ne z<aman

5 ekim inşallah.. fazla bir gün kalmadı...

Allah rahmet eylesin canım.Allah geride kalanlara ömür,sabır ve sağlık versin.

amin inşallah.. Rabbim orda utandırmasın...

başın saolsun allah sabrınızı qrttırsın kalanlarınıza ömür versin inşallah kendine çok dikkat et

sağolasın Allah razı olsun... edıyorum ama uzulmemek elde değil

başın sağolsun canım ALLAH mekanını cennet eylesin... kanserden bende amcamı kaybetmiştim 5 yıl önce acı içinde öldü... Rabbim hepsinin mekanını cennet etsin inşallahhh...

amin inşallah canım sağolasın.. evet kanser mahvediyor 20 kılo ya kadar düşmüştü amcam.. ve ölüm rahmet oluyor...
Rabbim orda utandırmasın mekanlarını cennet eylesin Rasulullah sav e komşu etsin tüm geçmişlerimizi...

evet canım yaa çok korktumm şimdi iyiym ama şimdide jel kahve rengi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…