- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.721
Demek varikosel ameliyatı olmanıza rağmen bebişiniz olmadıııı,,, bizdede çift taraflı varikosel var,, ama doktorlar ameliyatın bir faydası yok vakit kaybı dediler bizde hemen tüp bebeğe başvurdukkk,,, morfolojimiz 0 sizin ameliyattan sonra kaç olduuu?????? hangi hastanede yaptırdınız tüp bebeğinizi???? bana detaylı yazarsan akmelekkkkk çokkkkkk mutlu oluruuuummm cevap bekliorumömmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim ilk bebeğim olucak rabbim nasip ederse 3 yııllık evliyim bu ilk denememiz rabbim hayırlısını versin hepimiz için bir tane oğlum var demişsin o normal yolla mı olmuştu
merhaba cnm.evet biz kasım 2012 de varikosel ameliyatı olduk.ama malesef ameliyat bizde işe yaramadı1.derece varikosel var dendi izmir şifada oldu eşim ameliyatını.bizim morfolojimiz 2 yada 3 olarak değişiyordu cnm.ama morfolojisi 0 olupta tüp bebekle hamile kalanları duyduk gördük.onun için sorun etme cnm vericek olan rabbim.inşallah hayırlısıyla verir sizede.tüp bebeğimizide arkadaş tavsiyesiyle izmir smyrna art tüp bebek merkezinde yaptık.çok şükür olumlu sonuç aldık.allahım inşallah kucağımıza almayı nasip etsin..sakin ol cnm hiç stres yapma kendini doktorlara bırak onlar seni yönlendiriyorlar zaten sonra bi bakmışsın tedavi bitmiş ve olumlu sonuç almışsın...hakkında hayırlısı olsun cnm..
ta ta ta taaaaa :))))) kuzummmmmmmmmmmmmm senin sıran mı???? e hadi bi güzel haberde senden gelsinnnn, çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrr
mrhb arkadaşlar nette ve pc sorun vardı bir kaç gündür gelemedim keyifler nasıl
kızlar meryem suresi ve yasin okudum hepiniz için dua ettm bu mübarek günde allah kimin gönlünde ne varsa onu hakkımızda hayırlı kılsın ve nasip etsin
evet ama benim pazartesi pazartesiden önce yokmu:44:
allah kabul etsin canım dualarını hepimizi de içine kattığı için sağol..
Ilk sırada sen varsın inş hayırlı haberlerini alacağız seninde
allah kabul etsinnnn dua edenleriniz çok olsun inşşkızlar meryem suresi ve yasin okudum hepiniz için dua ettm bu mübarek günde allah kimin gönlünde ne varsa onu hakkımızda hayırlı kılsın ve nasip etsin
yeter ne haber ne durumdasın şimdi
kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi sözün bittigi yerbelki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim
allah kabul etsinnnn dua edenleriniz çok olsun inşş
aminn canım
canım yarın yeniden çağırdı dr bakcak yumilere opuya karar verecek sanırım
Kizlar deger 237 cikti cok sukur ( ilki 85 idi)
Gunaydin anne adaylari :) kan testi yapticam deger artacak mi armayacak mi die cok korkuyorum
Kizlar deger 237 cikti cok sukur ( ilki 85 idi)
Canm yaptrdn mi test sonucun nasil tatlm cok merak ediyorm bu arada benm degerim artmis 93 oldu sukurler olsun
kızlar benim transfer iptal oldu embriylarım iyi durumdaymış 9 embriyom var yarın yada pazar olucakmış transferim bende öyle istiyodum zaten oh be içim daha çok rahat etti....hayırlısı artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?