2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

merhaba cnm.evet biz kasım 2012 de varikosel ameliyatı olduk.ama malesef ameliyat bizde işe yaramadı1.derece varikosel var dendi izmir şifada oldu eşim ameliyatını.bizim morfolojimiz 2 yada 3 olarak değişiyordu cnm.ama morfolojisi 0 olupta tüp bebekle hamile kalanları duyduk gördük.onun için sorun etme cnm vericek olan rabbim.inşallah hayırlısıyla verir sizede.tüp bebeğimizide arkadaş tavsiyesiyle izmir smyrna art tüp bebek merkezinde yaptık.çok şükür olumlu sonuç aldık.allahım inşallah kucağımıza almayı nasip etsin..sakin ol cnm hiç stres yapma kendini doktorlara bırak onlar seni yönlendiriyorlar zaten sonra bi bakmışsın tedavi bitmiş ve olumlu sonuç almışsın...hakkında hayırlısı olsun cnm..

mrhb arkadaşlar nette ve pc sorun vardı bir kaç gündür gelemedim keyifler nasıl

canım benim ilk bebeğim olucak rabbim nasip ederse 3 yııllık evliyim bu ilk denememiz rabbim hayırlısını versin hepimiz için bir tane oğlum var demişsin o normal yolla mı olmuştu

Ayyyyyy cnmmm ne kadar gusel yazmissin, cokkk tesekkur ederimmm,,, hayirlisiyla kucaklarin bebislerle dolsunnnn... ilk denememiz olucak bu hfta sonu yumurtalarim toplanicak, rabbime biraktim kendimi dileyin size verilicektir diyor, diliyorum ve alacagimada kuskusuz eminimmmm,,,, hayirlisiiii olsunnnnn.....

kızlar meryem suresi ve yasin okudum hepiniz için dua ettm bu mübarek günde allah kimin gönlünde ne varsa onu hakkımızda hayırlı kılsın ve nasip etsin

kızlar meryem suresi ve yasin okudum hepiniz için dua ettm bu mübarek günde allah kimin gönlünde ne varsa onu hakkımızda hayırlı kılsın ve nasip etsin

evet ama benim pazartesi pazartesiden önce yokmu:44:

allah kabul etsin canım dualarını hepimizi de içine kattığı için sağol..

Ilk sırada sen varsın inş hayırlı haberlerini alacağız seninde

kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi sözün bittigi yer belki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim

allah kabul etsin canım dualarını hepimizi de içine kattığı için sağol..

Ilk sırada sen varsın inş hayırlı haberlerini alacağız seninde

aboooooooooooooooooo:18::18::18::18:
desene zurnanın zırt dedigi yer
şaka bir yanada korkuyorum belki yarın bir idrar testi yaparım erken gebelik testi ona bakarım çıkıyomu onlarda acaba:44:

allah kabul etsinnnn dua edenleriniz çok olsun inşş
yeter ne haber ne durumdasın şimdi

canım yarın yeniden çağırdı dr bakcak yumilere opuya karar verecek sanırım

yaaaaaaaaaaa sözün bittigi yer allah sabrını arttırsın tekrar içine o umudu versin nedim ki yaa bugünmüydü test günün kaçıncı gün embriosu canım

kızlar benim transfer iptal oldu embriylarım iyi durumdaymış 9 embriyom var yarın yada pazar olucakmış transferim bende öyle istiyodum zaten oh be içim daha çok rahat etti....hayırlısı artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…