- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.161
Hmmmm cnmmm hakliii olabilirsinnn bakalimm bnm yrn kac cikicak???? Havva12 senin kac ckti bu testler??? Peki eskudo bu tedavinde ilk tedavindeki gbi mi ayni ilaclarimi kullandib belki kullandigin ilaclardandir yuksek ckmasi?????
Kızlar negatif sonuç alınca 2. Deneme en erken ne zaman oluyor biliyormusunuz?
bu arada benimde 2.denemem latif beyde,aynı benim eşiminde sperm sayısı az o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz canımmm
Hmmmm cnmmm hakliii olabilirsinnn bakalimm bnm yrn kac cikicak???? Havva12 senin kac ckti bu testler??? Peki eskudo bu tedavinde ilk tedavindeki gbi mi ayni ilaclarimi kullandib belki kullandigin ilaclardandir yuksek ckmasi?????
e2 890.77 progesteron 15.8 üçüncü gün yaptırmıştım ozaman benim değerlerim düşük ben hamile diyilmiyimmmmm
e2 890.77 progesteron 15.8 üçüncü gün yaptırmıştım ozaman benim değerlerim düşük ben hamile diyilmiyimmmmm
ama 12. günüm yarın çıkmazmı diyosun canım
Tebrik ederim canm hayirli olsun gozun aydin cok guzel bi haber hamisler gttikce cogaliyo ne guzel
sabah saat 9:30 telefonum çaldı, kim bu arayan gece gripten zaten uyuyamadım gözüme yeni uyku girdi diye söyleniyodum kiiii, doktorummuş meğer Sultan hanım bugün kan testini yaptır dedi, gözlerim fal taşı gibi açıldı, ama bugün erken daha 9. günüm dedim, olsun olsun yaptır sen bugün dedi. dururmuyuz hiç paldır küldür yataktan kalktık ve doğru hastane, kanı verdik 45 dakika bekle bekle geçmiyoo...
veeee sonuuuuç...... cücük ya da cücüklerim benimleymiiişşş
çok mutlu ve şaşkınım kızlaaarrr
kızlar benim sonucum negatif umarım diğer haber bekleyenlerin iyi olur..bi süre aranızda olamicam..şimdiden hayırlı bayramlar
sana hangi gün test yap dediler? eğer dedikleri günden önceyse yapma o kadar sabrettik bir gün daha sabredebilirsin bence. ben inanılmaz sabırsızımdır ben bile sabrettim bak yarın test günüm :))
canım inşş sende pozitifi göreceksin hayırlısıylakızlaaaaaaaaaarrr bişey sorucam benim test günüm perşembe 4.gün embriyosuydu benimkiler,yarın12.günüm yarın yaptırsammı testi yoksa doktorun dediği gündemi yaptırsam yani perşembe13.gün oluyo oooofff ne yapsam bilemedim.bi yandandanda yarın yapıp kurtulmak istiyorum
ahhh kuzum ya kıyamam ben sana sen bugün beni mahfettin5.kez yıkılışım benim bu normal oldu düştü aşılama oldu düştü tüp bebek oldu erken dogum gittii al bidah ben ne yapacam nasıl olacak yaaaaaaaaaaanasıl daha ne yapim yaptırmadım test histereskopi rahim filimi yapılmadık işlem kalmadı daha ne yapim allah layık görmüyor işte
rabbim inşş bidaha ki deneme nasip etsin canım allah sabır versinKızlar tahmin ettiğim gibi benim sonucum negatif.Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.
transferin hayırlı olsun canım inşş sonun da pozitifi görürsünarkadaşlar aranıza yeni katıldım bende pozitifle sonuçlanan arkadaşları tebrik ediyorum negatifle sonuçlananlarada rabbim sabır versin benimde yarın transferim var çok heycanlıyım
valla canım ben bişey göremedim :44::44::44:
arkadaşlarım merhaba,bugün pozitif sonucumu aldım Allahın izniyle değerim 142.95 çıktı..ikinci denememdi medicalpark bahçelievlerde.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla..
kızlar benim sonucum negatif umarım diğer haber bekleyenlerin iyi olur..bi süre aranızda olamicam..şimdiden hayırlı bayramlar
bana progesteron tablet vermişti 3x1 vajinal 6. günde kalçadan tek bitane oldumcrınone jel canım progesteron jeli rahmi kalınlaştırıyo bebeğin tutunması için...sana iğne olarakmı verdiler acaba
inş bu sefer yaşamazsın canm yüzün gülsün perşembe günü Allah'ın izniylekıyamam sana ya seni çok iyi anlıyorum canım bende yaşadım negatifi daha önce bu perşembe testim var belki tekrar yaşayacağım..
kızlar benim sonucum negatif umarım diğer haber bekleyenlerin iyi olur..bi süre aranızda olamicam..şimdiden hayırlı bayramlar[
canım emin ol başta negatifi görüp yıklmak düşük yapmaktan çok daha iyidir tek denilecek söz ise nasip degilmiş başka diyecek birşey yok bende kendimi diger gebelime göre teselli ediyorum diyorum acaba tekrar 21 haftalık erken dogum yapıp ölsem herhalde dahada kötü olurdum ne yapalım allah da bizleri böyle deniyor ya ölü dogum yapsaydık ya dogup 5 6 aylıkken ölseydi ya büyütüp trafik kazasında gitseydi burda bir komşum var anasınıfına giden kızı ile alışverişe gidiyolar karşıdan karşıya geçerken ters şeritten gelen arabayı görmüyor hep sagına geliyo araba çocugunu elinden tutugu çocugu altına alıyo kadın kendi elleri ile çıkarıyor biliyomusun kucagu kıyafetleri hatta kol çantasını nn içi kızının kanıyla doluyor ve kız ölüyor kadın kafayı yedi resmen bir oglu var orta okula giden ama onun acısını unuttura bilirmiki ya böyle olsaydık buna çok şükür demekten başka çaremiz yok
HANİ BİR LAF VARYA SEN HİÇ ACIYI ELHAMDÜLİLLAH DİYEREK YUTTUNMU İŞTE BEN HEP O LAFA ÇOOKKKK DİYORUM BAŞKA DİYECEK LAF YOK ALLAH SABRIMIZI ARTTIRSIN CANIMM
bana verdikleri kağıtta eğer hafta sonuna denk gelirse bir gün önce veya birgün sonra yaptırabilirsiniz yazıyo... Demekki sonuç çıkıyo canım zaten 12. Gün oluyo yarın eşimde yaptıralım derse yarın yaptırıp bu stresten kurtulucam
inş bu sefer yaşamazsın canm yüzün gülsün perşembe günü Allah'ın izniyle
çok üzüldüm canım allah sabır versin inşş bidaha ki denemene nasip olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?