2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Hmmmm cnmmm hakliii olabilirsinnn bakalimm bnm yrn kac cikicak???? Havva12 senin kac ckti bu testler??? Peki eskudo bu tedavinde ilk tedavindeki gbi mi ayni ilaclarimi kullandib belki kullandigin ilaclardandir yuksek ckmasi?????

aynı ilaçları kullandım herşey aynıydı ama ilkinde nedense çok moralsizdim bu sefer ki daha moralli geçti sanırım buda önemli..

Hmmmm cnmmm hakliii olabilirsinnn bakalimm bnm yrn kac cikicak???? Havva12 senin kac ckti bu testler??? Peki eskudo bu tedavinde ilk tedavindeki gbi mi ayni ilaclarimi kullandib belki kullandigin ilaclardandir yuksek ckmasi?????

e2 890.77 progesteron 15.8 üçüncü gün yaptırmıştım ozaman benim değerlerim düşük ben hamile diyilmiyimmmmm

kızlar benim sonucum negatif umarım diğer haber bekleyenlerin iyi olur..bi süre aranızda olamicam..şimdiden hayırlı bayramlar

Tebrik ederim canm hayirli olsun gozun aydin cok guzel bi haber hamisler gttikce cogaliyo ne guzel

sağolasın canım.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasp etsin yavrunu...

nasılsınız arkadaşlar pek bil.girmek istemedim bu arlar bütün yazılırı okudum ama negatif sonuç alanlara Rabbim daha hayırlı kapılar açsın inşallah pozitif sonuç alnlara da kucagına almayı nasip etsın Rabbim.. bugün test yaptığım günden itibaren 4. gün.. hala dikkat ediyorum.. ama belirtiler ne zaman başlar benim hiç belirti yok!!! cuma gunu doktora gıdeceğim inşallah keseyi görürüz

sana hangi gün test yap dediler? eğer dedikleri günden önceyse yapma o kadar sabrettik bir gün daha sabredebilirsin bence. ben inanılmaz sabırsızımdır ben bile sabrettim bak yarın test günüm :))

bana verdikleri kağıtta eğer hafta sonuna denk gelirse bir gün önce veya birgün sonra yaptırabilirsiniz yazıyo... demekki sonuç çıkıyo canım zaten 12. gün oluyo yarın eşimde yaptıralım derse yarın yaptırıp bu stresten kurtulucam

canım inşş sende pozitifi göreceksin hayırlısıylabenim 8. gün kanda belli olmuştu
ahhh kuzum ya kıyamam ben sana sen bugün beni mahfettin arkadaşım acın çok büyük anlıyorum lüften sabır arkadaşım sabır derdi veren dermanını da verir
Kızlar tahmin ettiğim gibi benim sonucum negatif.Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.
rabbim inşş bidaha ki deneme nasip etsin canım allah sabır versin
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende pozitifle sonuçlanan arkadaşları tebrik ediyorum negatifle sonuçlananlarada rabbim sabır versin benimde yarın transferim var çok heycanlıyım
transferin hayırlı olsun canım inşş sonun da pozitifi görürsün
valla canım ben bişey göremedim :44::44::44:
arkadaşlarım merhaba,bugün pozitif sonucumu aldım Allahın izniyle değerim 142.95 çıktı..ikinci denememdi medicalpark bahçelievlerde.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla..

tebrik ederim canım hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşdarısı isteyen bekleyen herkezin başına inşş

hımm o zaman yaptır canım bende yarın yaptırcam yarın bu saatlerde öğrenmiş olucam hayırlısıyla ama sanki gerek kalmicak test yapmaya hasta olcam gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…