- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.021
Bence kalk git bi hastaneye kan testi yaptir en azindan kesin bisey olsun canim idrar testiyle hemen uzulme nolur 3 gun daha umitlenip demissin belki de 3 gun bosuna kendini harap edeceksin
malesef gebelik aşısına rağmen olmadı 2.0:2:
Biliyorum doktor gel bi bakalım diycek. Duruma göre ya hemen ya da 1-2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyelim dicek. Ama biliyorumki gene tek embriyo vericek ve benim dondrulmuşlarımda heba olacak. çünkü tek embriyo ile tutmicak. Gene benim tüp bebeğe sıfırdan başlamam gerekecek. O zaman 3. deneme diye 2 tane koyacaklar ve tutacak. Boşuna nerden baksan 7-8 milyar para giidicek. Umutlar gidicek yıkımlar olacak.
Ben gidiyorum madem haber veririm size ama hiç umudum yok
canım bu kadar umutsuz olma bak en azından senin dondurulmuşların var benim öyle bir şansımda yok bu defa olmazsa sil baştan başlıcam zaten eşimi zor ikna edip yaptırmıştım tüp bebeğide
Biliyorum doktor gel bi bakalım diycek. Duruma göre ya hemen ya da 1-2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyelim dicek. Ama biliyorumki gene tek embriyo vericek ve benim dondrulmuşlarımda heba olacak. çünkü tek embriyo ile tutmicak. Gene benim tüp bebeğe sıfırdan başlamam gerekecek. O zaman 3. deneme diye 2 tane koyacaklar ve tutacak. Boşuna nerden baksan 7-8 milyar para giidicek. Umutlar gidicek yıkımlar olacak.
Ben gidiyorum madem haber veririm size ama hiç umudum yok
Biliyorum hayatm her zaman beterin beteri var. Senden daha kötü durumda olanlarda var. Ama gerçekten sinirleniyorum. Benim çok umudum vardı. Tek umudumu kıran tek embriyo transferi yapılmasıydı. Biliyorum hastane yasalara uymak zorunda ama bu yasa değil yönetmelik. Gebelik aşısı ve genetik testler yapılmadı ilk deneme diye. HAlbuki bunlar baştan yapılsa bi kerede iş olacak bitecek belkide.
Doktorunla konussan iki tane icin diretsen kabul etmez mi acaba bunu da sen boyle dusunuyosun diye diyorum yoksa bak ben umut tup bebekte yaptirdim ordan bi arkadas sadecik nicki tek yumurtasi toplandi diye hatirliyorum ve o tek yumurta tuttu baska bi arkadas istanbul tup bebek aret kamar da yapti daha 24 yasinda 2 embriyo transferi yapildi olmadi yani illaki olmicak diye bisey yok yada iki tane transfer olursa illki olacak diye bisey de yok
Biliyorum canım onu da biliyorum. Bunların hepsi olasılık zten. Ama şansı arttırıcı ögeler işte. offfffffff bilmiyorum saçmalıyo muyum neyim
Kızlar 11. gün kan testi sonucum 43.5 çıktı.sabah hafif pembe lekelenmeleriim oldu.pazartesı inşallah katlanır.sizce nasıl sonucum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Kızlar 11. gün kan testi sonucum 43.5 çıktı.sabah hafif pembe lekelenmeleriim oldu.pazartesı inşallah katlanır.sizce nasıl sonucum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
tebrik ederim canım benim önemli olan yüksek olması değil değerlerin katlanması güzel maşallah allah gönlüne göre versin kucağına almayı nasip etsin
Daha az degerlerin sonra sonra katlananlari okudum canim insallah pazartesi katlanir da icin iyice rahatlar ama bana hamilesin gibi geldi ben dr korkuyorum pazartesî artmazsa diye
Teşekkür ederim canım inşallah senın de gönlünden geçen olur.bu benim 4. denemem.eşimle sevinemiyoruz bile.pazartesiyi umutla bekliyoruz.senden de güzel haberler gelir inşallah...
Daha az degerlerin sonra sonra katlananlari okudum canim insallah pazartesi katlanir da icin iyice rahatlar ama bana hamilesin gibi geldi ben dr korkuyorum pazartesî artmazsa diye
1. Deneme kimyasal olmuştu.540 lara kadar yükseldi değerim.ama o zaman 20 ile başlamıştı ilk değer.pzrtesi paylaşalım sonuçlarımızı.umutlu olmalıyız.stres yokkkk
1. Deneme kimyasal olmuştu.540 lara kadar yükseldi değerim.ama o zaman 20 ile başlamıştı ilk değer.pzrtesi paylaşalım sonuçlarımızı.umutlu olmalıyız.stres yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?