- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.041
inşallah canım bende pazartesiyi heycanla ve korkuyla bekliyorum tabi insan yaşadıklarını tekrar yaşamaktan korkuyor öncekiler tutmamışmıydı yoksa kimyasal falan mı
Canım kısaca özeteleyeyim;
1 dış gebelik açık ameliyat sol tüp gitti
Ardından laparıskopi
3 aşılama negatif
1. Tüp bebek kimyasal
2. Ve 3. Tüp bebek değerler yükselmedi
4. Tüp bebek şu an için pozitif
İnşallah katlanarak devam eder....
Kizlarr bir seyler soyleyin bana aglamakdan kendimi alikoyamiyorum.bugun 10 gun ve degerim 14.5 morelim sifirr hic umudum yokk artik bole olupda 12 gun yukselen oldumu((
burda vakit geçirmeyi seviyorum çünkü burda beni herkes anlıyor ama dışarda gereksiz teselliler sanki ne hissettiğimi anlıyormuş gibi davranmalar çevreden örnek vermeler falan ama burda beni gerçekten anlıyorlar evlatsız olmak ne demek çok iyi biliyorlar iyiki varsınızzz
Az önce diğer sayada aynı şeyleri konuştuk. Darısı başınalar anlıyorumlar tembel çıktınlar gene olurlar kıskanda seninde olsun bariler falanlar filanlar.........
bizi bizden başkası anlamazzzzzz. Hatta bazen kocalarımız bile anlamaz maalesef Ama tab gene de iyiki onlar var yoksa bu durumla ben başa çkamazdım. O kadar üzüldüki olmadı diye biliyorum. beni teselli etmeye çalışıyo sabahtan beri. Bide kendini suçluyo benim yüzümden diye onu da biliyorum.
Az önce diğer sayada aynı şeyleri konuştuk. Darısı başınalar anlıyorumlar tembel çıktınlar gene olurlar kıskanda seninde olsun bariler falanlar filanlar.........
bizi bizden başkası anlamazzzzzz. Hatta bazen kocalarımız bile anlamaz maalesef Ama tab gene de iyiki onlar var yoksa bu durumla ben başa çkamazdım. O kadar üzüldüki olmadı diye biliyorum. beni teselli etmeye çalışıyo sabahtan beri. Bide kendini suçluyo benim yüzümden diye onu da biliyorum.
canım neden ağlıyosun 10üzeri hamile demek artar allahın izniyle neden ağlayıp kendinide bebeğinide üzüyosun sabret pazartesi günü tekrar yaptırırsın değerlerinde katlanır inşallah
Kizlar merhaba .
493.32 cikti degerim ve hamileyimmmmmm
tekrar test yaptirmana gerek yok dedi 10 gun sonra keseyi gormeye gitcez allahin izni ile aksilik cikmaz ins
allah kimseye aratmasin isteyen herkese evlat nasip etsin hepimizin adina hep dua ettim
degeri dusuk çıkanlar pes etmeyin moralu bozmayin yatin dinlenin hep dua edin ol diyen allahim olduruyor dusuk cikip yukselen degerlerle ilgilide cok örnek biliyorumm sadece dua edin hepimizz hamiss olcazz ins
anlamıyor gerçekten kimse çünkü hiç uğrarşmamışlar ki nerden anlayacaklar .doğru diyosun canım iyiki kocalarımız varda bu süreçte yalnız kalmıyoruz.sizde problem neydi kendini suçlamak nedir çok iyi bilirim dönem dönem bende öyle hissediyorum
Kizlar merhaba .
tekrar test yaptirmana gerek yok dedi 10 gun sonra keseyi gormeye gitcez allahin izni ile aksilik cikmaz ins
allah kimseye aratmasin isteyen herkese evlat nasip etsin hepimizin adina hep dua ettim
degeri dusuk çıkanlar pes etmeyin moralu bozmayin yatin dinlenin hep dua edin ol diyen allahim olduruyor dusuk cikip yukselen degerlerle ilgilide cok örnek biliyorumm sadece dua edin hepimizz hamiss olcazz ins
Kizlar merhaba .
Kizlarr bir seyler soyleyin bana aglamakdan kendimi alikoyamiyorum.bugun 10 gun ve degerim 14.5 morelim sifirr hic umudum yokk artik bole olupda 12 gun yukselen oldumu((
Senin adına gercekten üzüldüm.sabretmekten başka birşey gelmiyor elden.yeni denemeye başlayınca insan eskileri unutuyor.çünkü yeni umutlar başlıyor.kendinize zarar vermeden biran önce atlatırsınız inşallah...yaşın kaçtı?ben 34 yaşındayım 3 senedir uğraşıyoruz biz de...
Canim bisey sorcam sana hani az once dedin ya 7-8 milyar filan neden rapor cikartmiyosun o zaman hem ilaclar daha ucuz hemde klinige daha az oduyosun
Sperm sayısı düşük ve hızda sorun var canım. Bi de ben kiloluyum
Canım çok mutlu bi aile olun inşallah. Allah hayırlı etsin. Kaçıncı denemeydi? ikiz mi bu arada?
anladım kaç kilosun ki hem tüp bebekde kilo etkilenmiyor sadece hamilelik sürecin zor oluyor rabbim öyle yaratmışki kilodan tün organlar yağlanıyor ama rahim yağlanmıyo
Canom ben bu tedavilerle 10 kilodan fazla aldım. 95 oldum. boyum 170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?