- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.121
Dün aksamdan beri adet olcakmisim gibi agrilarim vardi.daha Yeni kendine geldim.simdi de kendime sorup duruyorum agirmasi mi iyi agirmamasi mi??? Agirsa bir dert agirmasa bir dert:). Pilise sen nasılsın ? Varmi kasık ağrın?
aynen geçmiyor bide evde oturmaya alışık değilim
yaa bugün kasık ağrım arttı iyi mi kötü mü anlayamadım
Valla bende senelerdir hic bu kadar evde durmadim hatta bazen kosturmaktan evlendiğimi anlamadim diyodum bizim kendi isimiz yeri geliyo pazar gunu bile calisiyoruz
Benim hep var canim yani boyle kivrandiracak kadar degil ama var sıkı tutunuyo bebisim onun icin agriyo diyorum ben sende oyle de :)
inşallah tutunsunda ağrısına razıyım benimde öyle kıvrandırmıyor ama ara ara batıyor daha önce bu kadar değildi
yaa bugün kasık ağrım arttı iyi mi kötü mü anlayamadım
Herkeste oluyor bu kasık ağrısı sanırım.ama bıçak saplanır gibi oluyorsa tehlikeli.benimki sızlıyor gibi ayrıca cok da halsizlik veriyor .vardir bir hayır güzel düşünelim güzel olsun...
Herkeste oluyor bu kasık ağrısı sanırım.ama bıçak saplanır gibi oluyorsa tehlikeli.benimki sızlıyor gibi ayrıca cok da halsizlik veriyor .vardir bir hayır güzel düşünelim güzel olsun...
Ah canım aynı anda yazmışiz mesajları seni korkutmak istemezdim.ben daha once dis gebelik geçirdim aksamdan sabaha kadar bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyordu ayrıca kipkirmizi da kanamam vardı tabi biz o zaman acemiydik anliyamadik dusuk yapiyorum sanmistim neyse sen korkma 2 gun sonra testini tekrarla dis gebelikte kan degerleri önemli Allah kimseye göstermesin
pazartesi herkes için çok önemli bir gün inşallah hep beraber kutlama yapıcaz
pazartesi herkes için çok önemli bir gün inşallah hep beraber kutlama yapıcaz
evett benim için çok önemli bugün 10 gün degerim 14,5 artarmı bilemiyorumm 5 gün emriyosuydu ve iki tane transfer edilmişti hersey o kadar iyi gitmiştiki hala şokdayım inanamıyorum
evett benim için çok önemli bugün 10 gün degerim 14,5 artarmı bilemiyorumm 5 gün emriyosuydu ve iki tane transfer edilmişti hersey o kadar iyi gitmiştiki hala şokdayım inanamıyorum
Evet herkes pazartesiyi bekliyo sabah işe gitmeden direk hastaneye gidecem sonuc da 1 saat sonra veriyo gittigim hastane sabahin seherinde haber veririm size heralde sonrada merkezi aricam bakalim gelin dicekler mi demezlerse eger baska bi doktor belirledim bile kendime onunla devam edecem
Insallah artar canim hepimizin dilegi bu
yine iyi gider inşallah canım stres yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?