- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.141
çalışmaya mı başlıcan ben sonuç ne olursa olsun rapor almayı düşünüyorum hiç çalışasım yok:)
Yarim gun giderim bi gun gider bi gun gitmem idare ederiz yani bi sekilde ama doktor kalkma yat derse gitmem babamla beraber calisiyoruz o biliyo durumu gec gelir erken gidersin filan diyodu bakalim nasip yatmasam daha iyi bence
merhabA arkadaşlar.. Öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun. inşallah hepsi olumlu sonuçlAnır. Rabbim hepinizze çifter çifter nasip etsin inşallah. ben de bu aşamalardan gectim. çok şükür ki şuan hamileyim. tüp bebek yaptırmadan bi ay önce kendiliğimden hamile kaldım. elimdeki ilaçları ihtiyaç sahibi bir akrabamıza vercem. sizlere sorum şu. elimde gonal f 300 cetrodite ve ovitrelle var. bu ilaçlarla tedavi yaptıranlar kaçar kutu kullandınız tedavi başına?ona göre kendisine verecem de...bana yardımcı olursanız çok sevinirimm..
nasip tabi canım bende sonucum olumsuz olursa hiç gidemem çocuk hastanesinde çalışıyorum bende gidip elin bebelerine bakamam
Kisiden kisiye degisiyo bana doktor 5 kutu gonal f 450 yazdi ama 2 kutu kullandim sadece cetrotide 5 tabe kullandim ovitrelle zaten catlatma ignesiydi sanirim o 1 tane. BebegindE hayirli ugurlu olsun insallah cok seviniyorum boyle tup bebek yapacakken bi anda hamile kalanlari duyunca
bizim tüp bebek heyet raporumuz vardı ..Rabbim ol dedikten sonra oluyor işte.. 2 defa iğneli aşılama 3 defa klomenle yumurta takibi yaptırdırdım olmadı. kendiliğinden olducevabın için teşekkür ederim.elimdeki ilaç gonal f 300 acaba kaç kutu gerekir ki?
Ark daha inanmıyorum pozitif i görecekmişim diyorsunuz ikinci çizgi baya belirli yani. İnş dediğiniz gibidr Dr lük okuyan bi akrabam var hatta şimdi skaypta görülmektedir bizle. Diyoki kesin bili denilmez Dio. Kadın hastalıkları okuyordu sonradan değiştirebilirmiş Dr seçimini
Canim dedigim gibi yumurtalarin durumuna gore o bi kutu gonal f i tek seferdr yapmiyosun zaten doktorun soyledigi miktar enjektore aliyosun o kadar o yuzden ne kadar gider bilemicem
Canim benim 15 tane toplandi da noldu 2 tane döllendi sadece bakarsin 3 de kaliteli embriyolar olur moralini hemen bozma
Kizlar merhaba .
493.32 cikti degerim ve hamileyimmmmmm
tekrar test yaptirmana gerek yok dedi 10 gun sonra keseyi gormeye gitcez allahin izni ile aksilik cikmaz ins
allah kimseye aratmasin isteyen herkese evlat nasip etsin hepimizin adina hep dua ettim
degeri dusuk çıkanlar pes etmeyin moralu bozmayin yatin dinlenin hep dua edin ol diyen allahim olduruyor dusuk cikip yukselen degerlerle ilgilide cok örnek biliyorumm sadece dua edin hepimizz hamiss olcazz ins
Canım tebrik ederim ALLAH tamanıma erdirsin... Değerin çok iyi ikiz olabilirmi?? Darısı başımıza :))
Kizlar merhaba .
493.32 cikti degerim ve hamileyimmmmmm
tekrar test yaptirmana gerek yok dedi 10 gun sonra keseyi gormeye gitcez allahin izni ile aksilik cikmaz ins
allah kimseye aratmasin isteyen herkese evlat nasip etsin hepimizin adina hep dua ettim
degeri dusuk çıkanlar pes etmeyin moralu bozmayin yatin dinlenin hep dua edin ol diyen allahim olduruyor dusuk cikip yukselen degerlerle ilgilide cok örnek biliyorumm sadece dua edin hepimizz hamiss olcazz ins
Cnm tebrik ederim ALLAH tamanına erdirsin. Değerin çok iyi ikiz olabilirmi? Darısı başımıza :)
Tesekkur ederim canimm aminn inss saglicakla bebeklerimize kavusuruz ins
degerim cok mu yuksek ikiz hic aklımda yok acikcasi olursa esim havalara ucar eminim:) ayy bilemedim kizlarr . Keseye bakmaya gittigimizde belli olur sanırım ikiz diildir zannimca ama sizler böyle diyince aklimada takilmiyor degil hayirlisu bakalim saglikli olsun ya da olsunlar yeter
Kaç emriyo konuldu? ben şimdiye kadar 3 hamilelik geçirdim ilk öğrendiğimde değerlerim bu kadar yüksek değildi :)
Dün aksamdan beri adet olcakmisim gibi agrilarim vardi.daha Yeni kendine geldim.simdi de kendime sorup duruyorum agirmasi mi iyi agirmamasi mi??? Agirsa bir dert agirmasa bir dert:). Pilise sen nasılsın ? Varmi kasık ağrın?
yaa bugün kasık ağrım arttı iyi mi kötü mü anlayamadım
Benim hep var canim yani boyle kivrandiracak kadar degil ama var sıkı tutunuyo bebisim onun icin agriyo diyorum ben sende oyle de :)
evett benim için çok önemli bugün 10 gün degerim 14,5 artarmı bilemiyorumm 5 gün emriyosuydu ve iki tane transfer edilmişti hersey o kadar iyi gitmiştiki hala şokdayım inanamıyorum
merhabA arkadaşlar.. Öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun. inşallah hepsi olumlu sonuçlAnır. Rabbim hepinizze çifter çifter nasip etsin inşallah. ben de bu aşamalardan gectim. çok şükür ki şuan hamileyim. tüp bebek yaptırmadan bi ay önce kendiliğimden hamile kaldım. elimdeki ilaçları ihtiyaç sahibi bir akrabamıza vercem. sizlere sorum şu. elimde gonal f 300 cetrodite ve ovitrelle var. bu ilaçlarla tedavi yaptıranlar kaçar kutu kullandınız tedavi başına?ona göre kendisine verecem de...bana yardımcı olursanız çok sevinirimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?