- Konu Sahibi azeri_gelini
-
Bu arada kızlar bebeklerinizin hareketlerini hisettikçe eşlerinizin tepkisi ne benim çok mutsuz azıcık da benim göbeğime koyabilsek keşke diyoki öyle bi şansı olsa oğlum daha rahat erder muhtemelen çünkü babasının göbeği kocaman ben sadece hissediyorum ama elimde elimi koyunca elimle hisedemiyorum daha erken galiba dimi bide bazen oıt pıt hssettikten sonra baya can acıtıcı iğne batması gibi bişiy hissediyorum ama bu bebk olamaz dimi eğer öyleyse ben yandım azıcık daha büyünce canımı çok yakıcak galiba
mavianka bendede aynı durum var bende onun bebek hareketi olmadığını düşünüyorum gaz sancısı gibi..bide gün içerisinde sanki karnımda (rahme doğru) bi baloncuk patlıyomuş gibi geliyo ben onun bebek olduğunu düşünüyorum acaba yanılıyor muyum..bazen net olsada bazende böle oluyo
Bu arada kızlar bebeklerinizin hareketlerini hisettikçe eşlerinizin tepkisi ne benim çok mutsuz azıcık da benim göbeğime koyabilsek keşke diyoki öyle bi şansı olsa oğlum daha rahat erder muhtemelen çünkü babasının göbeği kocaman ben sadece hissediyorum ama elimde elimi koyunca elimle hisedemiyorum daha erken galiba dimi bide bazen oıt pıt hssettikten sonra baya can acıtıcı iğne batması gibi bişiy hissediyorum ama bu bebk olamaz dimi eğer öyleyse ben yandım azıcık daha büyünce canımı çok yakıcak galiba
21 haftalık hamileyim oğlumun adı mert olacak güzel şeyler düşünüyorken bugun doktora gittim bebeğimin beyninde sıvı toplaması ve omirilik gelişmediğinden cumartesi suni sancıyla öldürecekler bebeğimidünya sonu bu dedim galiba şuan içimde kıpır kıpır hareket ediyor oğlum nasıl kıyıcam bilmem ((((((((((((((((
kızlar hiz hissetmek konusunda benden az biraz gerisindesiniz sanırım benim gözle bile görülüyor maşallah oğluşum gecen babasıda hissetti hatta kulağını koydu pıt pıt ses geliyo diyo iste ben bu sesi hiç hissedemicem diye eşimi çok kıskandım eve steteskop alalım diyorum:) ama benden hariç başkası elini karnıma koyunca duruyor :) yabancılıyo heralde
bende net hissedenlerdenim canım bi bardak süt içsem oğluşum hemen sağlı sollu girişio bana dışardan da bakınca bi şişkinlik inip çıkıo ama bariz belli değil ve her zaman dışarıdan hssedilmio ama gün içinde 15,20 kere hssediorum çok mtlu edio beni ah bi kucağıma alsam die allahıma dua ediorum zaman çabuk geçer inş
ben saymıyorum ya.. bu olayı nasıl sayıyorsunuz tekme sayısı mı yoksa mesela bı hareketi 3 tekme 5 dk sonra bir 3 tekme daha bunlar toplamda 2 mi sayılır yoksa 6 mı :)
cnm zaten bi hareket ettiğinde en az 2 en çok 4 kere vuruyo sağ yada sollu bi şekilde 1 olarak sayacaksın gün içinde mesela şuan üst üste 3 kere tepiklediyse bu 1 dir ama 5 dk snra aynı şekilde olursa 2 olmuş olur inş hiç kesilmesin bu tepikler ayacıklarını yemişim ya onların
Merrhabalar ben çalıştığım için çok fazla giremiyorum foruma bugün izinliyim bayadır izinliyim aslında çünkü kanamam oldu 10 gün evvel doktor sürekli yat diyor pazar günü gitmeye çalışacağım doktora tekrar buara cinsiyeti de 2 doktor da %90 kız dediler beir oğlum var bir de kızımın olması bize büyük bir sürpriz oldu çünkü erkek gibi hissediyordum ama çoook sevindik zira hem hevesimiz vardı hem de bu dünyada ikisinin de tadına varacağız diye çook seviniyoruz eşimle.şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin..hepinize hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin rababim tatlı meleklerinizi bana da duanızı esirgemeyin....artık iyileşmek istiyorum[/QUOT
çok geçmiş olsun seni anlayabiliyorum 14. hafta damda ben de kanamadan dolayı hiç kalkmadan 4-5 gün yatmıştım şimdi çok şükür oğlumda bende iyiyim umarım en kısa zamanda seni toparlarsın. Benim doktorum % şu kadar filan demedi hiç % verince beklemek çok zor olsa gerekumarım oğluna bir kız kardeş gelir.
Allah yardımcın olsun
ancak bakabildim siteye tatildeyim oğlum da uyuyor:)buarada bildin evet oğluma kız kardeş geliyormuş:))çok mutluyuz eşimle Rabbim isteyip de olmayan herkese nasip etsin bu dünyanın en güzel duygusunu ...hepimize sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza alığ büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı hep güzel sağlıklı neşeli gururlu günlerini göstersin evlatlarımızın...hamileleirn duası kabul olurmuş..duanızı eksik etmeyin
kızlar tetanoz aşısını oldunuz mu? ben bugün oldum korktum ama gerekli mecbur olucaksın dediler. yaptırmayan yada yaptırmayı düşünmeyen var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?