2013 Haziran Anneleri cinsiyetleri öğrendik mi :)

mavianka bendede aynı durum var bende onun bebek hareketi olmadığını düşünüyorum gaz sancısı gibi..bide gün içerisinde sanki karnımda (rahme doğru) bi baloncuk patlıyomuş gibi geliyo ben onun bebek olduğunu düşünüyorum acaba yanılıyor muyum..bazen net olsada bazende böle oluyo

ewet bende de baloncuk patılıyo gibi :d böyle tarif etmek hiç aklıma gelmemişti ama ewet bence o hisse ewet mucize bebeğin bugün midem yediğim yemekten yandığı için hiç hissedemedim ama dün kıpır kıpırdı birde bazen bişiy akıp gidiyo gibi hissediyorum sanki yer değiştiriyo gibi dediğin daha çok net hissedemiyorum yavaş yavaş öğrencez demekki

dokunmaya bile korkuyor geçen gün ilk kez dokundu ptırtısını hissedince heyecanlandı :) , bizimki de öle bebeği taşısa benden daha rahat eder babasında :):) çok merak ediyorum içerden gelecek hareketleri

kızlar hiz hissetmek konusunda benden az biraz gerisindesiniz sanırım benim gözle bile görülüyor maşallah oğluşum gecen babasıda hissetti hatta kulağını koydu pıt pıt ses geliyo diyo iste ben bu sesi hiç hissedemicem diye eşimi çok kıskandım eve steteskop alalım diyorum:) ama benden hariç başkası elini karnıma koyunca duruyor :) yabancılıyo heralde

Allahım yardımcın olsun bnim de 4 şubatta tam ultrason var bkalım hayırlısı.herşey Allahtan daha bn bile hissetmiyorum seninki pıt pıt ediyormuş bi kaç dr.a daha görün canım,çok zor bir karar eğer yaşamıycaksa yaşamaz zaten rızkı varsa yaşar.bunun sebebi sen olma derim.Dua edelim inşallh

bende net hissedenlerdenim canım bi bardak süt içsem oğluşum hemen sağlı sollu girişio bana dışardan da bakınca bi şişkinlik inip çıkıo ama bariz belli değil ve her zaman dışarıdan hssedilmio ama gün içinde 15,20 kere hssediorum çok mtlu edio beni ah bi kucağıma alsam die allahıma dua ediorum zaman çabuk geçer inş

ben saymıyorum ya.. bu olayı nasıl sayıyorsunuz tekme sayısı mı yoksa mesela bı hareketi 3 tekme 5 dk sonra bir 3 tekme daha bunlar toplamda 2 mi sayılır yoksa 6 mı :)

ben saymıyorum ya.. bu olayı nasıl sayıyorsunuz tekme sayısı mı yoksa mesela bı hareketi 3 tekme 5 dk sonra bir 3 tekme daha bunlar toplamda 2 mi sayılır yoksa 6 mı :)

cnm zaten bi hareket ettiğinde en az 2 en çok 4 kere vuruyo sağ yada sollu bi şekilde 1 olarak sayacaksın gün içinde mesela şuan üst üste 3 kere tepiklediyse bu 1 dir ama 5 dk snra aynı şekilde olursa 2 olmuş olur inş hiç kesilmesin bu tepikler ayacıklarını yemişim ya onların

amin canım :) benim %95 aynı yerden tekmeliyo ya biraz aşağısı yada yukarısı :) hep solumdan vuruyor bana nadiren sağdan oluyor:)

kızlar tetanoz aşısını oldunuz mu? ben bugün oldum korktum ama gerekli mecbur olucaksın dediler. yaptırmayan yada yaptırmayı düşünmeyen var mı aranızda?

bende 13 haftalıken gittim erkek dedi inanmadım başka doktorada gittim oda erkek dedi. 4 yaşında oglum vardı buda erkekmiş hayırlısı :)

tetanoz aşısı korkulacak birşey değil azıcık ağrısı var ben ilk hamileliğimden sonra toplam 5 dozu tamamladığım için bunda olmayacağım çünkü ömür boyu geçerli artık benimkisi ama ilk hamilelik için olmaz ya kullanılan herhangi birşeyden siz yada bebeğiniz mikrop kapabilir tedbirden yapılan birşey sonrasında uğraşmaktansa yaptırmak daha iyi bence

tetenoz aşısının ilk dozunu çarşamba günü vurundum 4 gün oldu hala agrısı gecmedi :) 2. doza gidermiyim bilelem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…