2013 Haziran Anneleri cinsiyetleri öğrendik mi :)

kızlar aranıza yeni katıldım en başta ALLAH herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.bana 12 haftalık 2li testte erkek demişlerdi.daha sonra 13+4 günlükken doktorum kız dedi hatta ön tarafına bak çıkıntısı yok dedi :) benim bir oğlum var 3 buçuk yaşında bir kızım olsun çok istiyorum ama çokta emin olamadım salı gidicem bakalım bu sefer ne dicek çatlıycam :))

TAHMİNEN 27 -28 haziran da bebişime kavuşacağım inşallah.kızlar ben aranıza yeni katıldım aranızda daha önceden epidural sezeryanla doğum yapan varmı acaba ben ilkinde tam anestezi olmuştum şuan bebeğim 4 aylık 17 haftalık ve zaman yaklaştıkça çok korkuyorumm bilgi verirseniz çok sevinirimm

naide . oglun hayırlı olsun ,'spinal anestezi düşünen mayıs ve haziran anneleri' diye konu var oradan bakabilirsin.benimde tavsiyem spinal olmandir elbette

ooo herkes öğrenmiş cinsiyetleri bakıyorum hayırlı olsun oğluşlarınız kızlaar.....Sağlıkla gelsinler inş...

Bana 3 hafta önce %60 erkek demişti.Önümüzdeki hafta yine gideceğim kesinleşir sanırım bu sefer.Ama ben oğluşuma çok alıştırdım kendimi :)

ne güzel herkes yavaş yavaş cinsiyetleri öğrenmiş :) sanki çoğunluk kız gibi geldi bana okurken. hayırlı olsun hepimize Allah kucağımıza almayı göstersin inşallah. bu arada bişey sormak istiyorum kızlar ayrı konu açmak istemedim. cevap alamazsam açacağım. cumartesi günü 3lü testim vardı gittim ve doktor bebeğini aşağıda taşıyorsun çok fazla ayakta kaldığını düşünüyorum dedi.öğretmen olduğum için biraz mecburi ayakta kalıyorum ama doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi. bu durumda olan varmı acaba. doktorun söylemesine göre şuan risk yok ama ben endişe yapıyorum. içimi nasıl rahatlatıcam bilmiyorum

kızlar merhaba!
ben viyanada yaşıyorum 19 haftalık hamileyim
hastanedeki burdaki doktor erkek dedi :)
yarin kendi doktorumda terminim var bakalim o bilecek mi?
çok heyecanlıyım..

kızlar merhaba!
ben viyanada yaşıyorum 19 haftalık hamileyim
hastanedeki burdaki doktor erkek dedi :)
yarin kendi doktorumda terminim var bakalim o bilecek mi?
çok heyecanlıyım..

Allah hayırlı, sağlıklı etsin arkadaşım...

merhaba arkadaşlar bnim önce 2si erkek demişlerdi geçen gittiğimde dr. biri kız biri erkek dedi:)))

bir arkadaşım 2 çocuğunu da epidural sezeryanla yaptırdı.bu ay yeni doğum yaptı.çok rahat atlattım,hiç ağrım olmadı ve hemen bebği alıp emzirebildim dedi.morali de süperdi hayırlısı bakalım bnde araştırıyorum

artık oğlum olduğu kesinleşti 13. ve 17+5 te net erkek dendi sağlıkla gelsin yavrularımız bnm ki secdeye yatmıştı resmen zor kaldırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…