2013 Haziran Anneleri cinsiyetleri öğrendik mi :)

merhaba,
bende 17+3 teyim yakışıklı oğluşum geliyor.. allah hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin..

Bebişimin cinsiyetini öğrendik,bu sitede yer alan bilgiler doğrultusunda neyin tutup neyin tutmadığını aşağıda yazıyorum
Allah nasip ederse bir oğlumuz olacakmış
1-çin takviminde erkek diyordu,tuttu
2-rus takviminde erkek diyordu,tuttu
3-2'li testte istenen oran 50'nin altındaydı tuttu
4-gebelik kesem fasulye gibiydi,tuttu
5-ultrason görüntüsünde bebeğim sağ tarafa yakın duruyordu,tutmadı.
6-12 haftalık ultrason görüntüsünde nub teorisine dayanarak o kısım paralel gözüküyordu,tutmadı.
7-ultrason görüntüsüne göre sitede ki arkadaşların yorumları kız olduğu yönündeydi,tutmadı.
8-Hiç tatlı yemediğim halde ilk başlarda tatlı 2 aydan sonra tamamen ekşi yemeğe başladım.
9-Doğum tarihlerine göre kan yenilenme değerlerine bakıldığında kız bebek olma olasılığı çıkıyordu,tutmadı.
10-Hamileliğimin 4,5 ayında olmama rağmen 7 kg aldım ama bu 7 kg göbekten aşağı inmedi,basenlerim ve popom hala aynı.
11-Göbeğim çok belirgin ama hafif bir genişlik var( kız çocuklarında bu şekilde tarif ederler )tutmadı.
12-Alyansımı çevirdiklerinde yuvarlak yuvarlak dönüyordu,tutmadı.
13-Kafama tuz serptiklerinde ağzımı ellemişim,tutmadı.
14-10 kişiden 9 kişinin tahmini kız bebekti,tutmadı.

Anlayacağınız arkadaşlar,yukarıda ki yazılanlara pek itibar etmemek gerekiyor,insan meraktan,can sıkıntısından birçok şey yapsada sadece keyifli vakit geçirmek adına olması lazım.Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor,önemli olan sadece sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak.
Allah hepimizi bir avazda kurtarması dileğimle...

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza :) 16+3 de öğrendim doktor %90 erkek dedi her ne kadar kız annelerini kıskansam da allah hayırlısını versin hepimizin bebekleri sağ salim sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah

banada %80 erkek dedi 17+3deyken bende kız annelerini kıskanıyorum sen gibi ve sanırırm adaşız da :)

kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissettiniz mi ben oğluşumun hareketi diye düşünüyorum karnımda pıt pıt oluyo ve son 2-3 gündür hissediyorum seyirme fln gibi deil ama pıt pıt çok heycanlı sizler nasıl hissettiniz ben sanırım biraz geciktim hissetmekte ama malesef gaz sorunum vardı hissetiysem bile seçemedim zaten ilk bebeğim olucak doktor da normal dedi aa aklıma gelmişken facebakta philipsn sayfasını beğeniyosun sana bebeğinden 14 günde bir mektup geliyomuş bende şimdi üye oldum bakalaım neler yazacak bebeğim

Ben de 17+4'de kontrole gittim ve bir kızımız olacağını öğrendik. Babası şimdiden havaya girdi kız babası olacam sorumluluğumuz çok büyük diye :) Benim ilk çocuğum olmasına rağmen 15. haftada bebeğimi hissettim pıt pıt şeklinde:) şimdi tekme atıyo ama ben hissediyorum sadece Annem kız çocukları daha erken oynar demişti zaten. Erkek kardeşim baya geç oynamış. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en önemlisi bu...

bende erkek çocokları erken oynar diye biliyordum.. 13. haftadan beri pıt pıtları 2 haftadırda tekmeleri hissediyorum :) maşallah..

21 haftalık hamileyim oğlumun adı mert olacak güzel şeyler düşünüyorken bugun doktora gittim bebeğimin beyninde sıvı toplaması ve omirilik gelişmediğinden cumartesi suni sancıyla öldürecekler bebeğimi dünya sonu bu dedim galiba şuan içimde kıpır kıpır hareket ediyor oğlum nasıl kıyıcam bilmem ((((((((((((((((

rabbim yardımcın olsun ama iyileşme ihtimali yokmuymuş.. Rabbim yavrularımızıı korusun...

amniyosentez yapıldımı acaba canım allah yardımcın olsun. inşallah yanılmıştır doktorlar

aynı durumu benim bir arkadaşım yaşamıştı.7 aylıkken beyinde sıvı toplanması olduğunu söylemişti dr ve doğurtmaya karar vermişlerdi.karar aileye bırakıldı,onlarda tamam demişlerdi.sonra karar değiştirdiler ama malesef 8. ayda çocuk kendiliğinden yaşamadı.zaten doğsa bile yaşama şansı olmayacakmış.aradan 5 yıl geçti ve şuan çok sağlıklı 2 çocukları var.O arkadaşım hep şöyle der,iyikide dr u dinleyip böyle bir kararı kendi evladımız için biz vermemişiz,ona yaşama şansı vermişiz.zaten problem varmış ve ölecekmiş ama bu kararı biz vermedik.çünkü içimizde hep bir acaba olacaktı.şimdi üzülüyoruz ama vicdanımız rahat en azından derdi.

şimdi çok üzgünsün biliyorum ve bu üzüntünün arasında bunları anlatma sebebim sonuna kadar mücadele etmen bence çok önemli.eğer sorun varsa zaten yaşamıyor,ama sorun yoksa ve bir yanılma payı varsa o zaman sen çok zor bir karar vermiş olacaksın.bence amniyosentez yaptırmadan,bir kaç dr a gitmeden(hatta gebelik ultrasonu uzmanı olsun gideceğin dr) ve herkesten aynı cevabı almadan sakın böyle bir karar verme.% 1 de şansı varsa bebeğini, bu şansı ona çok görme.

inşallah herşey dilediğin gibi olur.

bende erkek çocokları erken oynar diye biliyordum.. 13. haftadan beri pıt pıtları 2 haftadırda tekmeleri hissediyorum :) maşallah..

Valla ben annemin yalancısıyım:) ben de öle biliyodum erkekler daha çabuk oynar diye ama annemin tecrübesi de yadsınamaz 6 kere hamilelik yaşadı kadın

bende hissetmeye başladım bebişimin tekmelerini dünden beri çoook güzel bi duygu ,rabbim bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguları inşş.....

Benimkisi kız olacak ,elimle karnıma dokunarak ancak pıt pıt hissediyorum, ama içerden bir hissiyat yaşamadım henüz ,, çok merak ediyorum bekliyorum ilk his de nasıl olacağımı :)

Benimkisi kız olacak ,elimle karnıma dokunarak ancak pıt pıt hissediyorum, ama içerden bir hissiyat yaşamadım henüz ,, çok merak ediyorum bekliyorum ilk his de nasıl olacağımı :)

Bu arada kızlar bebeklerinizin hareketlerini hisettikçe eşlerinizin tepkisi ne benim çok mutsuz azıcık da benim göbeğime koyabilsek keşke diyo ki öyle bi şansı olsa oğlum daha rahat erder muhtemelen çünkü babasının göbeği kocaman ben sadece hissediyorum ama elimde elimi koyunca elimle hisedemiyorum daha erken galiba dimi bide bazen oıt pıt hssettikten sonra baya can acıtıcı iğne batması gibi bişiy hissediyorum ama bu bebk olamaz dimi eğer öyleyse ben yandım azıcık daha büyünce canımı çok yakıcak galiba

yok erken degıl 20 .haftadaymışsınız artık baya baya hissetmeniiz lazım büyük ıhtımal o hıssettıgınız can acıtıcı olan bebeğn hareketıdır...evet babalar dışardan ızlemeyle kalıyolar ne kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…