2013 Haziran Anneleri cinsiyetleri öğrendik mi :)

bende yarın gidecem bakalım gösterecekmi bizimki gecen defa amuda kalkmıs gibi durdu göstermedi,ögrenince yazıcam kızlar

Bende 16. haftada gittim bacakları kapalı dedi 17.haftada gittiğimde çok net bir şekilde bende gördüm oğluşum olacak bir kızım vardı gönlümde de erkek geçiyordu Rabbim gönlüme göre verdi.Rabbim herkesin gönlüne göre versin

selam canım hoşgeldin. bende 11+3 te gittim erkeğe benziyor dedi doktorum. ama 1 ay sonra daha iyi belli olur hemde öğrenmek için daha erken demişti. kontrolüm 5 Ocakta. kız olmasını çok istiyorum bende. hep kızım diye sevdim onu. inşallah senin gibi benimde Allah gönlüme göre verir. bende havalara uçmak istiyorum senin gibi. maşallah prensesine bu arada canım :) öğrenince yazarım buradan :)

bende cumartesi gittim. 12 haftalıkken baktığında %90 erkek demişti. 2 hafta önce %90 dediniz şimdi nasıl dedim. bu sefer %99 erkek diyorum ozaman dedi:) hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah

14+3 teyim hala bişi demiyorlar
erkenmiş ama herkes öğrenmiş bi ben kalmışım
çok az bulantım oldu
genlede akşamları bulandım
göbeğim var onun dışında pek belli deil hamile olduğum canım pek bişi istemedi
peyniri çok sevi,yorumsizin tahminleriniz nedir arkadaşlar..

merhaba ben aranıza yenı katıldım haziranda ilk defa anne olucam ınş. 3defada zor gösterdi benim bebeğim dr inatçı bi kızın olacak dedi sonunda :)

11+6 günlükken bir çıkıntı vardı ama doktor kıza benziyo dedi, 13. haftada yine büyük ihtimalle kız dedi..
benim bir oğlum var umarım doktor doğru görüyordur bir kızımın olmasını çooooook istiyorum :))

inşallah öyledir ve rabbim gönlüne göre verir :) o haftada kızsa ve bunu doktorun görebilmişse bravo yani çoğu doktor o haftada yorum yapmıyor ve dediklerine göre kız çocugu geç anlaşılır oğlan çocugu daha erken belli olur diye artık nasibimizde ne varsa onu görücez azkaldı bizimde öğrenmemize inş....

bende yarın gidecem bakalım gösterecekmi bizimki gecen defa amuda kalkmıs gibi durdu göstermedi,ögrenince yazıcam kızlar

selam cnm sen enson yarın gidecem yazmışsın eee gittinmi noldu?yoksa öğrenemedinmi daha cinsiyetini?merak ettim benimde azkaldı bakalım hayırlısı....

Son düzenleme:
eveet cok şûkür girebildim nete ,c.tesi gittim doktora inşallah oğlum oluyor.

dr.umuz ilk başta arkası dönük yatıyo dedi.. zaten ben ne zman ultrasona girsem hareket etmiyor çikolata da yedim ama olmadı... genelde akşamları ve geceleri hareketlerini hissediyorum benimki gündüzleri uyuyo sanırım :) ısrarla doktoruma cinsiyeeeetttttttt pleaseee dedim :) ama dr um napcan cinsiyeti sağlıklı olsun dedi :) (tabiki sağlık önemli ama merak işte ) ben artık umudumu kesmiştim tam o sırada erkeğe benzettim dedi %70-80 erkek gibi dedi.. o an eşimin ifadesi 32 diş ortada kaşlarda inip kalkıyo :) çok komikti.. hep oğlum benim diye severdi zaten :) sizce bir dahaki ay kız deme olasılıkları varmıdır?

bende 16 haftalık hamileyim :) cinsiyeti kız.. siteye bugün girdim ve çok hoşuma gitti...doğum haziranda benimde.. herkese hayırlı doğumlar inşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…