- Konu Sahibi azeri_gelini
-
bende 16 haftalık hamileyim :) cinsiyeti kız.. siteye bugün girdim ve çok hoşuma gitti...doğum haziranda benimde.. herkese hayırlı doğumlar inşş...
inşallah öyledir ve rabbim gönlüne göre verir :) o haftada kızsa ve bunu doktorun görebilmişse bravo yani çoğu doktor o haftada yorum yapmıyor ve dediklerine göre kız çocugu geç anlaşılır oğlan çocugu daha erken belli olur diye artık nasibimizde ne varsa onu görücez azkaldı bizimde öğrenmemize inş....
benim 13 haftayı geçmişti öğrendiğimde cinsiyetini.doktorum sağolsun :) benm ilk bebeğim allah kısmet ederse..
Kızlar cinsiyeti öğrenen var mı biz gittik bugün ama doktor teyzesi 15gün sonra daha net anlarız şimdilik kıza benziyor dedisizden öğrenen var mı :)
evet ikili taramada ögrendim kızım olacakmış benim :)))
14. haftamda % 90 kız dedi. haftaya tekrar gideceğim. Kesin olarak belli olur. Bu benim ilk bebeğim ve erkek olmasını çok istiyordum. Üzüldüm biraz aslında. Ama sağlıklı olması daha önemli. Yeter ki eli ayağı düzgün, normal bir bebek olsun. ancak umarım doktor yanılmıştır demekten de kendimi alamıyorum. Hadi hayırlısı...
evet ikili taramada ögrendim kızım olacakmış benim :)))
ikili tarama herzaman güvenilir olmuyor ne yazık ki banada kız demişti 2li taramada ama erkek dedi 14. haftada.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?