2013 Haziran Anneleri cinsiyetleri öğrendik mi :)

evet bencede hazirana kadar etrafımda herkesin kız yeni öğrenen hazirandakiler genelde erkek tabiki istisnalar var bakalım hayırlısı bizimkiler ne olacak:131:

evet kız çocukları geç belli olur bnde 14 haftalıkım daha belli deil (

Merhaba anneler bu topiği yeni keşfettim.Bende geçen hafta 15. haftanın içindeyken öğrendim doktor erkek dedi ama bu kadar erken söylemesi ne kadar kesin bilemiyorum hala emin olamıyorum.Kendimi kız olacağına o kadar alıştırmıştım ki.Belirtilerimi kim duysa kızın olacak diyodu. Erkek çocukları erken belli oluyorlar deniyor ama hala oğlum diyerek sevemiyorum ya kızsa diye. Eşim şimdiden gördüğü bi kaç şeyi dayanamayıp almış mavi mavi:)))Allahım herkese önce sağlıklı sonra hayırlı bir evlat nasip etsin.

slm haziran anneleri bu topiği yeni gördümm Allah nasip ederse bende haziranda kucağıma alıcam 2. bebeğimi ben cinsiyetini 15. haftada öğrendim ve bu haftada kesinleşti ve 2. kez kız annesi olucakmışım mutluyuz kız çocuklarını çok seviyoruzz Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

benim 13 haftayı geçmişti öğrendiğimde cinsiyetini.doktorum sağolsun :) benm ilk bebeğim allah kısmet ederse..

Allah sana bağışlasın inşallah ilk bebekte farketmior kız erkek hangisi olursa 2. de ilk kızsa diğeri erkek olsun istenior yada tam tersi ama herşeyden önce hayırlı evlat sağlıklı bebek olsun

ben de dün öğrendim cinsiyetini..
16 haftalık %99 kızmış.. doğrusu üzüldüm biraz
bir kızım vardı bunu erkek istiyorduk biraz ağladım filan. bilmiyorum niye böyle hissediyorum..
çok şükü sağlıklı görünüyor ama yine de içimde bir ukde kaldı..
çocuğum olmadan önce kızı olup üzülenlere kızardım buna hakları yok die. ama ben de böyle hissediyorum. sonra üzülüyorum küçücük bebeğime şimdiden haksızlık edip stres yaşatıyorum die. ama istemeden üzülüyorum. biz 3 kız kardeşiz. erkek kardeşim yok, babam da hayatta değil. ne bileyim hiç değilse bir erkek evlada sahip olmaya hakkım varmış gibi geliyordu.. yanılma payı olsa da hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bir erkek evladım olsa diyorum.. çok mu nankörüm bilmiyorum. ...(

benimde Allah'ın izniyle sağlıklı, sıhhatli bir kızım olacak. Allah2ım herkesin çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

14. haftamda % 90 kız dedi. haftaya tekrar gideceğim. Kesin olarak belli olur. Bu benim ilk bebeğim ve erkek olmasını çok istiyordum. Üzüldüm biraz aslında. Ama sağlıklı olması daha önemli. Yeter ki eli ayağı düzgün, normal bir bebek olsun. ancak umarım doktor yanılmıştır demekten de kendimi alamıyorum. Hadi hayırlısı...

biz de dün gittik özel doktorumuza devlette söylemediler ama sağolsun ömer bey söyledi 16 haftalık görünüyor dedi ama bacaklar daha 15 haftalık görünüyormuş bu durum da genetik ile ilgiliymiş testleri falan yaptırmadım zaten psikolojim bozulmasın diye bu durumu da çok kafama takmıyorum doktoruma güveniyorum. neyse sabah aç gittiğim için oynamadı hiç zavallı bebek :) ama yuzde seksen erkek dedi bir çıkıntıya göre... valla ben hiç merak etmiyordum farketmez diyordum belirtilerim ama hep erkek belirtisiydi. eşim inanılmaz sevindi arabada eve dönerken anlamsız anlamsız sırıtışlar falan yaptı bakalım daha bizi ne hale getirecek sıpa

canım benimde ilk bebeğim kız.kelebeğim şimdi 5 yaşında bende erkek istiyodum doktor kız diyince sinirlenmiştim hatta ama şimdi kızım iyiki var rabbime hergün şükrediyorum onu verdiği için şimdiki bebeğim erkek ama benim için artık hiç fark yok.oyüzden canım zamanı gelince istediğinde oluyo.şimdi böyle düşüncelerle minnoşunu üzme

Oğlum olacağı kesinleşti. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)

evet ikili taramada ögrendim kızım olacakmış benim :)))

ikili tarama herzaman güvenilir olmuyor ne yazık ki banada kız demişti 2li taramada ama erkek dedi 14. haftada.....

merhaba arkadaşlar yine ben :))) hani şu 2012 haziran annesi,Çağan paşanın annesi :)))
ikili tarama da kız denilen kuzumun erkek olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım...çok güvenmeyin bence...
kendinize ve kuzularınıza iyi bakın...

dip not: söylenenin aksine tatlı da aşermedim...
ye tatlıyı çıkar hakkıyı olmadı yani :)))
deli gibi kısır yediğimi hatırlıyorum...
bu arada günlük 3-4 adet ceviz yemeyi ama bunu kesinlikle kabuklu tercih etmeyi unutmayın...
sevgiler...

selam kızlar bende 16. haftamın içindeyim. dün doktora gittim. bebişimin kız olacağını öğrendim. çikolata yiyipte gittim öyle hareketliydi öyle hareketliydi ki anlatamam. doktor bile fazla hareketli biraz durulması lazım görmem için dedi :)) sonrasında kız olduğunu söyledi. 4 hafta önce gittiğimde erkeğe benziyor demişti ama şimdi kız dedi. Allahım gönlüme göre verdi. sizlerinde bebişleri hayırlı olsun inşallah kızlar. Allah gönlünüze göre versin inşallah :) bi kaç parça kıyafet bile aldım hemencecik pembiş pembiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…