2013 Haziran Anneleri cinsiyetleri öğrendik mi :)

bizde 17. haftaya başladık günden güne büyüdüğünü hissediyorum:)cinsiyetini cuma günü öğrenicez inşallah ama acayip derecede ekşi yiyorum mandelina ve turşuya verdim kendimi:)bakalım hayırlısı:)

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Söylediklerinizde çok haklısınız. Ben çok istiyordum erkek olmasını ve belirtiler de erkek gibi görününce çok kaptırdım herhalde. Bu hafta gidecem tekrar bakalım ne olacak. Doktorum çok tecrübeli olduğu için kız tahmini doğru çıkacaktır. Zaten % 90 demişti. Yanılacağını sanmam. İstediğim, kızım sağlıklı olsun. Bir eksikliği kusuru olmasın. Şimdiden hasretle bekliyorum onu. Umarım hepimizin bebekleri sağlıklı doğar. İnşallah...

Yarin bizimde kontrolumuz varrr bakim cinsiyetimiz ne cikcak.
Insallah bir aksilik cikmaz. Cinsiyetinide kesinlesmis bir sekilde ogreniriz.

KIZIMMMMM oluyorrrrr cok sukur bende ogrendim sonunda.
Belirterine gelince sonra yazcam simdi yorgunu. Biraz.

kızın hayırlı olsun ne güzel öğrenmişsin cinsiyetini darısı bizim başımıza inş...çooook özledim artık bende biran önce görmek istiyorum :2: allahım hepimizin gönlüne göre versin inş...

Hayirli olsun kizin senin icin ben daha once tahminde bulunmstum buyuk ihtimalle kiz demistim
Eger gecmise baktiysan hatirlarsin

arkadaslar oncelikle hepinize saglikli hayirli dogumlar diliyorum.biz gecen hafta ogrendik oglusumuz olcakmis. benim ikinci hamileligim. ilki de erkekti 2yasinda cennete ugurlamistik. rabbim hayirli saglikli bir evlat olmasini nasib eder insallah dualarinizla...

slm kızlar bende 17 haftalık hamileyim ve oğluşum olucanı dün öğrendim çok sevindim çünkü biz 3 kız kardeşiz ve çok istiyordum oğlum olmasını .Zaten kız olsaydı isim konusunda da sıkıntı olucak tı eşim annesinin ismi olması konusunda baya ısrarcıydı da neyse ki tartışmadan o işi de hallettik ismi Emir Mete Kaan olacak inşallah. Rabbım hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Bu arada konu yeri yanlış olabilir ama omega 3 kullanmaya başladınız mı doktorum bana başla dedi ama marka söylemedi biraz araştırmaya çalıştım ama pek verimli bilgi edinemedim yardımcı olursanız sevinirim.

başınsağolsun allah bu evladına uzun ömürler versin...

Tebrikler canım.herşey istediğin gibi olmuş.marincap special kullanıyorum ben omega 3 için.

slm kizlar aranizda yeniyim :) 19+4 hamileyim henüz cinsiyeti belli deil göstermiyo bebis 13 haftalikken kiza benziyo demisti doktor sonrasinda durus pozisyonu ters oldugundan göremedik bi türlü (

korsanmartı arkadaşım seninki de hayırlı olsun oooo siz çok erken öğrenmiş siniz bizim doktor o konuda pek hızlı değildi hatta bakarken de direk şu da pipisi filan dedi

mrhb hanımlar herkese hayırlı doğumlar..RAbbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşALLAH...BU benim 2.gebeliğim..1 tane dünyalar güzeli kızım var..bakalım bu ne olucak.dün doktordaydık herşeyimiz çok güzel boyumuz kilosu sağlığı herşeyi...bi tek sıkıntımız var cinsiyet öğrenemedik...hep poposunu gösteriyor...eliyle yüzünü bile kapatıyor...bayağı uğraştı ama göstermedi sıpam...ama çıkıntı görmedim kız olabilir dedi kimseye söyleme dedi çünkü kız genital organıda görmedim dedi...bakalım hayırlısı benim için hiç farketmez...belirtilerime gelincee

önce kızımdakileri yazayım...
ilk 3 ay mide bulantım oldu.
göbeğimin alt kısmında kahverengi bir çizgi oluştu.
cildim çok güzelleşti..bende güzelleştim..
sürekli et ve acı biber turşusu yedim...
fazla kilo almadım.karnım tıpkı bir kavun gibiydi çok sivriydi..kızım karnımın üst kısmında midemin üzerinde duruyordu...
kızım hep sağ tarafımdaydı sol tarafımı tekmeliyordu.
bu kuzumda ise;
sadece sabahları midem bulandı.
karnım bembeyaz acayip güzelleşti..
cildim berbat durumda kirpiklerim bile kalmadı..vücudumun heryeri sivilce..
hamileliğimin en başından beri canım tatlı kavun portakal istedi.bide turşu..
fazla kilo almadım ve bu bebeğim karnımın sol tarafında ve hep sağ tarafımı tekmeliyor...

uzun oldu kusura bakmayın herkese hayırlı doğumlar...

Herkese merhaba, bugün doktora gittim yine. Sağlıklı olduğunu söyledi bebeğimin ve % 100 kız dedi. Hepimizin hakkına hayırlısı olsun. Selamlar...

Merrhabalar ben çalıştığım için çok fazla giremiyorum foruma bugün izinliyim bayadır izinliyim aslında çünkü kanamam oldu 10 gün evvel doktor sürekli yat diyor pazar günü gitmeye çalışacağım doktora tekrar buara cinsiyeti de 2 doktor da %90 kız dediler beir oğlum var bir de kızımın olması bize büyük bir sürpriz oldu çünkü erkek gibi hissediyordum ama çoook sevindik zira hem hevesimiz vardı hem de bu dünyada ikisinin de tadına varacağız diye çook seviniyoruz eşimle.şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin..hepinize hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin rababim tatlı meleklerinizi bana da duanızı esirgemeyin....artık iyileşmek istiyorum

selam kızlarr....sonunda beklenen gün geldi bugün doktora gittik gayet sağlıklı kıpır kıpırdı bebişimiz bu arada bi kızım daha oluyomuş arkadaşlar..tüm belirtilerim erkekti karnım kilo alışım yediklerim bebeğin sağ tarafımda durması ...vb ama doktorum %95 kız dedi hayırlısıyla gelsin inş.kızbebek çok seviyorum zaten buarada kızım havalara uçtu sevincinden :)) 3lü taramayı yaptırdım haftaya alıcam sonuçları ayrıyeten ayrıntılı ultrasonda istedik oda şubatta bakalım biz öğrendik darısı sizlerin başına hoşçakalın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…