- Konu Sahibi azeri_gelini
-
canım benimde ilk bebeğim kız.kelebeğim şimdi 5 yaşında bende erkek istiyodum doktor kız diyince sinirlenmiştim hatta ama şimdi kızım iyiki var rabbime hergün şükrediyorum onu verdiği için şimdiki bebeğim erkek ama benim için artık hiç fark yok.oyüzden canım zamanı gelince istediğinde oluyo.şimdi böyle düşüncelerle minnoşunu üzme
selam kızlar bende 16. haftamın içindeyim. dün doktora gittim. bebişimin kız olacağını öğrendim. çikolata yiyipte gittim öyle hareketliydi öyle hareketliydi ki anlatamam. doktor bile fazla hareketli biraz durulması lazım görmem için dedi :)) sonrasında kız olduğunu söyledi. 4 hafta önce gittiğimde erkeğe benziyor demişti ama şimdi kız dedi. Allahım gönlüme göre verdi. sizlerinde bebişleri hayırlı olsun inşallah kızlar. Allah gönlünüze göre versin inşallah :) bi kaç parça kıyafet bile aldım hemencecik pembiş pembiş :))
selam kızlar bende 16. haftamın içindeyim. dün doktora gittim. bebişimin kız olacağını öğrendim. çikolata yiyipte gittim öyle hareketliydi öyle hareketliydi ki anlatamam. doktor bile fazla hareketli biraz durulması lazım görmem için dedi :)) sonrasında kız olduğunu söyledi. 4 hafta önce gittiğimde erkeğe benziyor demişti ama şimdi kız dedi. Allahım gönlüme göre verdi. sizlerinde bebişleri hayırlı olsun inşallah kızlar. Allah gönlünüze göre versin inşallah :) bi kaç parça kıyafet bile aldım hemencecik pembiş pembiş :))
arkadaslar oncelikle hepinize saglikli hayirli dogumlar diliyorum.biz gecen hafta ogrendik oglusumuz olcakmis. benim ikinci hamileligim. ilki de erkekti 2yasinda cennete ugurlamistik. rabbim hayirli saglikli bir evlat olmasini nasib eder insallah dualarinizla...
slm kızlar bende 17 haftalık hamileyim ve oğluşum olucanı dün öğrendim çok sevindim çünkü biz 3 kız kardeşiz ve çok istiyordum oğlum olmasını .Zaten kız olsaydı isim konusunda da sıkıntı olucak tıeşim annesinin ismi olması konusunda baya ısrarcıydı da neyse ki tartışmadan o işi de hallettik ismi Emir Mete Kaan olacak inşallah. Rabbım hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Bu arada konu yeri yanlış olabilir ama omega 3 kullanmaya başladınız mı doktorum bana başla dedi ama marka söylemedi biraz araştırmaya çalıştım ama pek verimli bilgi edinemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Merrhabalar ben çalıştığım için çok fazla giremiyorum foruma bugün izinliyim bayadır izinliyim aslında çünkü kanamam oldu 10 gün evvel doktor sürekli yat diyor pazar günü gitmeye çalışacağım doktora tekrar buara cinsiyeti de 2 doktor da %90 kız dediler beir oğlum var bir de kızımın olması bize büyük bir sürpriz oldu çünkü erkek gibi hissediyordum ama çoook sevindik zira hem hevesimiz vardı hem de bu dünyada ikisinin de tadına varacağız diye çook seviniyoruz eşimle.şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin..hepinize hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin rababim tatlı meleklerinizi bana da duanızı esirgemeyin....artık iyileşmek istiyorum[/QUOT
çok geçmiş olsun seni anlayabiliyorum 14. hafta damda ben de kanamadan dolayı hiç kalkmadan 4-5 gün yatmıştım şimdi çok şükür oğlumda bende iyiyim umarım en kısa zamanda seni toparlarsın. Benim doktorum % şu kadar filan demedi hiç % verince beklemek çok zor olsa gerekumarım oğluna bir kız kardeş gelir.
Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?