2013 haziran annelerinin hazırlıkları (resimli)

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.985
173
hazırlıklarımızı paylaşalım....

Niye kimse birsey paylasmamis burda ((( haziik yapmis olanlar paylassada fikir edinsek degilmi ama:)))

mothercare body set ve ikea önlük set aldımresimleri yok ama iki tulum,bir başlıklı havlu, bir hastane çıkışı(10lu), bir de üzerindeki deseni beğenip aldığım ve muhtemelen kullanamayacağım biberon var...şimdi de banyo seti arayışındayım off daha alınacak ne çok şey var

keep hızlısın. mothercare in ürünleri geldi mi nasıl.

hastane çıkışını kaça aldın. ben bi yerden baktım. organik kumaş dedi. ne kadar doğru bilmiorum 50 tl mi neydi. ama kalındı sanki. kıyafetler genelde şimdi kışlık olduğu için alamadım daha.

bi yelek aldım onun bi ara resmini paylaşcam :)

Merhaba kızlar,forumu bayadır takip ediyorum ama bu benim ilk mesajım
Bizde özendik,haftasonu annemle 10-12 tane zıbınmıdır nedir alttan bağlanan şeyden,1 hastane çıkışı 1 havlu takımı 10 tane falan çoook şirin pijama 3 önlük 2 çorap 2 de ayakkabı -patik arası bişey aldık.Destur dedik ama alınacak çok çok şey var daha onu anladım.

cinsiyetimiz yeni belli oldugu icin anca almaya baslıyoruz ben daha cok patik falan örmeye basladım kıyafet biraz daha var gibi zamanımız haksızmıyım 6.aydan itibaren baslasakmıki? acaba

geldi, gayet güzeller. Bir takım da bir üst ay için almayı düşünüyorum hatta. hastane çıkışısını hastane çıkışı olarak kullanmayacağım, bilmeden almıştım (30küsurdu yanılmıyorsam). Bi tane daha set almam lazım organik ama "gerçek organik" arayışı içindeyim bakalım ne olacak...tekstilci bir arkadaş söyledi, özellikle beyaz olan "organik" kıyafetler bir sürü işlemden geçiyormuş. Organikliği fln kalmıyormuş, parlak beyaz değil hani kese rengi gibi bir renk olması gerekiyormuş organik beyazın.

Biz de bugün Bismillah deyip odasını boyamaya başladık. Gerçi ben Bismillah dedim babaannemiz ve onun erkek arkadaşı boyamaya başladı odayı
Hazırlıklar herkese hayırlı uğurlu olsun bakalım:)

Biz de bugün Bismillah deyip odasını boyamaya başladık. Gerçi ben Bismillah dedim babaannemiz ve onun erkek arkadaşı boyamaya başladı odayı
Hazırlıklar herkese hayırlı uğurlu olsun bakalım:)

oda erken değil mi biraz, bizimki bile hazır değil henüz:)

bir de 'babannemiz ve onun erkek arkadaşı' mı dediniz ben mi yanlış anladım

Kızlar ben daha hiçbirşey almadım.şu an sadece yelek kazak örüyorum oğluşuma geçen günde beşik baktım begendim bir tane onu almayı düşünüyorum ama henüz erken olduğunu düşünüyorum 7 aydan sonra almaya başlayacağım.Bebişlerimiz yaz bebekleri olacağı için genelde hediye olarak da kıyafet gelir çünkü ilk kızım kışın doğmuştu kızımın yelek,patik,hırka çok gelmişti.Oğluşumda yazın olacağı için pek kışlığı olmaz doğduktan sonra da yapamam diye şimdiden hırka, yelek, kazak örmeye başladım...

ya kızlar öncelikle rabbim herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bebeği olmayanlara da sağlıklı bebişler nasip etsin... ben 18 haftalık gebeyim dün cinsiyeti öğrendik kızımız oluyo inş :) int.te deli gibi dolaşıyorum ne gerekli ne gereksiz daha hiç bişi almadım, sadece bundan 2 sene önce dayanamayıp aldığım kırmızı bi elbisemiz var...nese işte ne lazım ne kadar lazım karar veremiyorum bide int.ten bakıyorum ama dokunmadan almak çok cazip gelmiyo tüm seçenekleri görmek istiyorum. ben şuan erzurumdayım haziranda olsa burası serin hatta soğuk oluyo, biz evde yün yorganı yaz kış kullanıyoruz. ince şeyler almam mantıksız mı olur. ay çıldıracam galiba rüyamdaki gibi olacak hazırlıksız bide bakmışım bebek doğmuş

o rüyalardan bende çok görüyorum.

çok acemi hissediyorum kendimi. ne almalıyım bilemiyorum. yakın çevremde de öle faydalanabileceğim kimse yok. neyseki internet var. ordan araştıracağım artık.

bugün ilk hediyem geldi :)

yelek, patik , şapka . örgü hepsi.çok tatlılar.

bir tane yelek ve convers patik yapmak istiyorum hatıra niyetine. kendi ellerimle yapmış olayım diye. yeleği başlamıştım ama çok ufak olmuş. hemde kol kısımlarını beceremedim. yapmıcam galiba.
convers patiğinde nette baya açıklamalı tarifi vardı. bakalım yapabilecek miyim onu.

oda erken değil mi biraz, bizimki bile hazır değil henüz:)

bir de 'babannemiz ve onun erkek arkadaşı' mı dediniz ben mi yanlış anladım

evet babamiz boyadan nefret ediyorda babaannemiz yapti erkek arkadasiyla. babannemiz amerikali esi 5 yil once olmustu simdi erkek arkadasi var:)
aslinda oda icin erken ama biz o kadar yavasizki odanin tamamlanmasi en az 5 ayi bulur. misafir odasi tam 6 ay oldu hala hazir degil. daha banyosu ve dolabi bu hafta bitecek. boyayla is bitmiyorki. asil boyadan sonrasi cok zaman aliyor ve ben yasimdan dolayi erken dogum yapma ihtimalinide goz onunde bulundurarak 32 haftadan once hazir olmak istiyorum Allah izin verirse. birde arada 2 haftalik tatilimiz var subatta burda olmucaz yani senin anlican zaten zamanimiz cok fazla degil ve benim tembel kocayla hazirlik yapmak coook uzun surer.:))

Bana da dokunmadan almak cazip gelmiyor.Bence fazla ince şeyler alma bebişin üşüyebilir.Bebekler sıcak ortamı sever hem unutma ki sıcaktan asla zarar gelmez.Ayrıca öncelikle bir liste yap alışverişine öyle başla

Kizlar karismadan duramadim, ben 2012 haziran annesiyim, oglum 30 mayista dogdu, istanbuldayim
Sunu soyliyim size oglum sadece 15 gun uzun kollu, alt pijama giydi, eldiven hic takmadik, elleri cocugun beyni sayiliyor cunku
15 gunden sonra sadece atletle durdu yada ustune ince tshirt ve kisa alt
Uzun kollu ve kalin alt almayin derim cok, yunluleri de buyuk orun, kullanilmiyor cunku, ben hepsini verdim giyilmeden
Hepinize kolay dogumlar, Allah yardimciniz olsun...

cankoo sağol, o zaman ben hiç kısa kollu zıbın mıdır nedir ondan almıyayım onun uzun kollu olanlarından alayım. bide daha 2 gün önce öğrendim cinsiyeti hani cinsiyette değişiklik olmaz değil mi kız bebekte olmaz sanıyordum ama yeğenim içinde önce kız denilmiş sonradan oğluşumuz olduğu anlaşılmış.. o yüzden şu hastene çıkışını 7. 8. ayda mı alsam acaba? bide çok kullanışlı gelmiyor hastane çıkışı bana.. şu patikli zıbınlarda kullanışlı gelmiyor tek patikle bizimki valla burda donar onun üstüne çorapta giydirilmez, kimisi ondan al kimiside patiksiz olanından al diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…