Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hazırlıklarımızı paylaşalım....
mothercare body set ve ikea önlük set aldımresimleri yok ama iki tulum,bir başlıklı havlu, bir hastane çıkışı(10lu), bir de üzerindeki deseni beğenip aldığım ve muhtemelen kullanamayacağım biberon var...şimdi de banyo seti arayışındayım
off daha alınacak ne çok şey var
Eki Görüntüle 601001 Eki Görüntüle 601002
geldi, gayet güzeller. Bir takım da bir üst ay için almayı düşünüyorum hatta. hastane çıkışısını hastane çıkışı olarak kullanmayacağım, bilmeden almıştım (30küsurdu yanılmıyorsam). Bi tane daha set almam lazım organik ama "gerçek organik" arayışı içindeyimkeep hızlısın. mothercare in ürünleri geldi mi nasıl.
hastane çıkışını kaça aldın. ben bi yerden baktım. organik kumaş dedi. ne kadar doğru bilmiorum 50 tl mi neydi. ama kalındı sanki. kıyafetler genelde şimdi kışlık olduğu için alamadım daha.
bi yelek aldım onun bi ara resmini paylaşcam :)
Biz de bugün Bismillah deyip odasını boyamaya başladık. Gerçi ben Bismillah dedim babaannemiz ve onun erkek arkadaşı boyamaya başladı odayı![]()
Hazırlıklar herkese hayırlı uğurlu olsun bakalım:)
ya kızlar öncelikle rabbim herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bebeği olmayanlara da sağlıklı bebişler nasip etsin... ben 18 haftalık gebeyim dün cinsiyeti öğrendik kızımız oluyo inş :) int.te deli gibi dolaşıyorum ne gerekli ne gereksiz daha hiç bişi almadım, sadece bundan 2 sene önce dayanamayıp aldığım kırmızı bi elbisemiz var...nese işte ne lazım ne kadar lazım karar veremiyorum bide int.ten bakıyorum ama dokunmadan almak çok cazip gelmiyo tüm seçenekleri görmek istiyorum. ben şuan erzurumdayım haziranda olsa burası serin hatta soğuk oluyo, biz evde yün yorganı yaz kış kullanıyoruz. ince şeyler almam mantıksız mı olur. ay çıldıracam galiba rüyamdaki gibi olacak hazırlıksız bide bakmışım bebek doğmuş![]()
oda erken değil mi biraz, bizimki bile hazır değil henüz:)
bir de 'babannemiz ve onun erkek arkadaşı' mı dediniz ben mi yanlış anladım![]()
ya kızlar öncelikle rabbim herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bebeği olmayanlara da sağlıklı bebişler nasip etsin... ben 18 haftalık gebeyim dün cinsiyeti öğrendik kızımız oluyo inş :) int.te deli gibi dolaşıyorum ne gerekli ne gereksiz daha hiç bişi almadım, sadece bundan 2 sene önce dayanamayıp aldığım kırmızı bi elbisemiz var...nese işte ne lazım ne kadar lazım karar veremiyorum bide int.ten bakıyorum ama dokunmadan almak çok cazip gelmiyo tüm seçenekleri görmek istiyorum. ben şuan erzurumdayım haziranda olsa burası serin hatta soğuk oluyo, biz evde yün yorganı yaz kış kullanıyoruz. ince şeyler almam mantıksız mı olur. ay çıldıracam galiba rüyamdaki gibi olacak hazırlıksız bide bakmışım bebek doğmuş![]()
Bana da dokunmadan almak cazip gelmiyor.Bence fazla ince şeyler alma bebişin üşüyebilir.Bebekler sıcak ortamı sever hem unutma ki sıcaktan asla zarar gelmez.Ayrıca öncelikle bir liste yap alışverişine öyle başla