- Konu Sahibi korsanmartxix
-
istersen bizim topiğe gel biz de emziren ve kilo vermeye çalışan bayanlarız burda tek takılma birbirimize destek oluruz daha kolay veririz kiloları http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=696467&page=10
seni de bekliyoruz
fırsat bulunca gelicem mutlaka.bu ara çok yoğun geçiyo günler.buraya da hergün uğrayamıyorum
merhaba,inşallah sende de işe yarar.diyet listelerinin kişiye özel olması daha mantıklı ama yine de biyerlerden başalmak gerekiyo.sen et tüketiyosan akşam veya öğle yemeklerinde bunları da altenatif olarak yiyebilirsin.ben bu ara iyice abarttım umarım ikimiz de zayıflayabiliriz.doğum sonrası emziriyorum diye çok yemekten mi kilo aldın yoksa bebek yüzünden tüm düzenin bozulduğu için mi?ben sonrasında kilo almadım neyse ki yoksa kaç kilo olurdum allah bilir :))Benimde bebegm haziranda dogdu hamile kaldigm kiloda dogum yaptim ne olduysa dogumdan sonra oldu kendime sasiriyorum bebek-koca-ev isi derken nasil kilo aldim kilolarimiz ayni senin yediklerindn yola cikacam insallah saglikla zayiflayalim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?