2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Bende Haziranda hamiş olduğunu öğrenenlerdenim 2 aylık şu an. İlk bebeğim ne yapcam ne etcem şaşırıyorum bulantılar var 1 aydır Allah yardımcımız olsun :)

slm bende 2 aylık oldum yalnız bende şeker çıktı 50 grm yuklemede 270 çıktı 6 haftalıkken aranızda böyle bişi yaşayan varmı

Tesekkur derım :) Sadece kan testı mı yapılıyor yoksa ultrasyon artı kan testı mı yapılıyor?

Selam bayanlar bulantilariniz ne durumda ben 11 haftalik olucam ve bazen az bazen fazla hala devam ediyor umarım haftaya hic kalmaz.bu arada gobekler ne durumda benim cikmaya basladi hatta dar badi falan giyince gayet belli oluyor

Evet ben de hamileler kervanına katıldım,benim ilk gebeliğim,çok çok çok ama çok mutluyum.2 senelik çaba sonucuŞu an tam 9 haftalık olduk.Bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Selam bayanlar bulantilariniz ne durumda ben 11 haftalik olucam ve bazen az bazen fazla hala devam ediyor umarım haftaya hic kalmaz.bu arada gobekler ne durumda benim cikmaya basladi hatta dar badi falan giyince gayet belli oluyor

Selam,ben şu an 10 cu haftaya girdim,bulantılarım devam ediyor,ama çok şiddetli değil,kokulara karşı hassasiyetim var.Benim de göbek belli artık,görenler 3-4 aylık sanıyor.Sizin kilo ile aranız nasıl?ben 1 ayda 1,5 kilo aldım.

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. Ben ilk haftalarda 3kilo verdim gecen hafta ile bu hafta arasında 500 gr.artis olmus bundan sonra alirim diye düşünüyorum ben de gobekte erken mi acaba diyorum ama yerini hissediyorum bebegimin :)

allah bağişlasın canım bende 9 haftalığım şu an bulantın varmı ve karnın çıktımı

Amin.Evet bulantılarım var ama fazla değil.Karnım belli oluyor artık.

Nasılsınız kızlar? Bulantılarınız devam ediyor mu? benim aynen devam pazartesi kontrolüm var. inşallah güzel haberler alırız.

selam kızlar nasıl gidiyor hamilelik :) benim 2 gündür böbreğim agrıyordu karnıma doğru yayılmaya baslayınca doktora gittim meğerse kum döküyormuşum aklınzda olsun valla en ufak agrınızda gidin ne olur ne olmaz hamileyim böbreğim agrıyo diyince doktorun surat ifadesi ömrümden ömür aldı acaba bebeğemi bişey oldu diye :18:

Keşke sordaydım cinsiyetini diyorum detaylı usg de...Ardından kan verirken aklıma geldi(((((((( Bayramdan sonra da ikili test sonucum çıkacak...

Günaydın iyi haftalar kizlar,ikili test yaptiranlar sonuclariniz nasil, ense kalınlığı olcumleriniz yapildi mi ben bugun gidicem doktora ve cok heyecanlıyım

selam kızlarr şimdi doktordan geliyorum ve cinsiyetle ilgili ilk tahmin geldii :)) erkeğe benziyor dedi. benim çok şükür hiçbir rahatsızlığım kalmadı hemen yorulmak dışında siz nasılsınız??

Mrb bende 10 haftalık hamileyim ama henüz tadına varamadım çünkü aşırı bulantılarım ve kusmalarım var hep böle kalacağım sanıyorum psikolojım çok bozuldu ve çalışıyorum dua ediyorum bulantılarım geçsin diye ....

hep böyle kalmaz canım inşallah bir an önce geçer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…