ben ikili testi özel bir hastanede yaptırdım fakat sağlık güvencem olduğu için sadece 20 tl aldılar. Sizin ne kadar ödemeniz gerektiği bilmiyorum ama gideceğiniz şehirlerden özel hastaneleri arayıp ne kadar ücret alacaklarını sorabilirsiniz. yaptırmadan önce her hangi bir şey yapmanıza gerek yok, doktor muayenesinden sonra kanınız alınıyor ve Ankara'ya gönderiliyor(sanırım) 1 hafta sonra sonuçlarınız geliyor. saygılar, kolay gelsin
Tesekkur derım :) Sadece kan testı mı yapılıyor yoksa ultrasyon artı kan testı mı yapılıyor?
Evet ben de hamileler kervanına katıldım,benim ilk gebeliğim,çok çok çok ama çok mutluyum.2 senelik çaba sonucuŞu an tam 9 haftalık olduk.Bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Selam bayanlar bulantilariniz ne durumda ben 11 haftalik olucam ve bazen az bazen fazla hala devam ediyor umarım haftaya hic kalmaz.bu arada gobekler ne durumda benim cikmaya basladi hatta dar badi falan giyince gayet belli oluyor
Selam,ben şu an 10 cu haftaya girdim,bulantılarım devam ediyor,ama çok şiddetli değil,kokulara karşı hassasiyetim var.Benim de göbek belli artık,görenler 3-4 aylık sanıyor.Sizin kilo ile aranız nasıl?ben 1 ayda 1,5 kilo aldım.
Tesekkur derım :) Sadece kan testı mı yapılıyor yoksa ultrasyon artı kan testı mı yapılıyor?[/Q]
rica ederim yardımcı olabildiğime sevindim:) ilk önce doktor ultrasonla bakıyor, bebeğin gelişimi ile ilgili bilgi veriyor, hatta cinsiyetini bile öğrenebilirsin benim gibi:) sonrasında da kan veriyorsun.
Tesekkur derım :) Sadece kan testı mı yapılıyor yoksa ultrasyon artı kan testı mı yapılıyor?[/Q]
rica ederim yardımcı olabildiğime sevindim:) ilk önce doktor ultrasonla bakıyor, bebeğin gelişimi ile ilgili bilgi veriyor, hatta cinsiyetini bile öğrenebilirsin benim gibi:) sonrasında da kan veriyorsun.
Cinsiyeti ogrendin mikiz mi erkek mi bu seneherkesin erkek oluyor
Evet ben de hamileler kervanına katıldım,benim ilk gebeliğim,çok çok çok ama çok mutluyum.2 senelik çaba sonucuŞu an tam 9 haftalık olduk.Bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Selam,ben şu an 10 cu haftaya girdim,bulantılarım devam ediyor,ama çok şiddetli değil,kokulara karşı hassasiyetim var.Benim de göbek belli artık,görenler 3-4 aylık sanıyor.Sizin kilo ile aranız nasıl?ben 1 ayda 1,5 kilo aldım.
allah bağişlasın canım bende 9 haftalığım şu an bulantın varmı ve karnın çıktımı
Mrb bende 10 haftalık hamileyim ama henüz tadına varamadım çünkü aşırı bulantılarım ve kusmalarım var hep böle kalacağım sanıyorum psikolojım çok bozuldu ve çalışıyorum dua ediyorum bulantılarım geçsin diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?