S.a Bayanlar;
8+0 hamıleym ılk hamılelıgım bos gebelıktı 9-10 haftalıkken sonlandırıldı, 7-8 ay sonra yıne hamıleyım, yarın ultrasona girecegım, ınsallah bu saglıklı olur dua edin insallah! Bu arada ıkı kez ut uste bos hamılelık oluyo mu acaba?
canım benım ıns bu sefer bebısın senınle olur
kizlar duygulasal olaniniz varmi aranizda su son gunlerde herseye aglayabilecek durumdayim azcik dokunsalar aglicam film dizi izlerken bile azcik duygusal bi sahnede hemen gozlerim doluyo dun hic olmayacak bi seye hingur hickir agladim esim ne yapacagini sasirdi yazik garibim
kizlar duygulasal olaniniz varmi aranizda su son gunlerde herseye aglayabilecek durumdayim azcik dokunsalar aglicam film dizi izlerken bile azcik duygusal bi sahnede hemen gozlerim doluyo dun hic olmayacak bi seye hingur hickir agladim esim ne yapacagini sasirdi yazik garibim
Bende de var değişik duygular hepsi iç içe. Gülerken ağlamaya başlıyorum falan.Ayrıca mide bulantılarınız ne durumda arkadaşlar ben çok kötüyüm.Eşim bile yanıma yaklaşsa midem bulanmaya başlıyor o derece yani.Yemek yiyemiyorum
Mrhba arkadaşlar bende suan 9+3 hamileyim o kadar zor gecioki 5+6 dayken basladi sikayetlerim halada devam ediyor surekli mide bulantisi kolumu dahi kaldiracak dermanim yok surekli yatiyorum istah desen hic yok surekli yatiyorum cok iyi beslenemiyorum bu kadar agır geciren varmi hamilelegini?
Dün bebeğin kalp atışlarını duyduk, gelişimi de güzel fakat ben tiroid hastası olduğumu öğrendim sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım.. ilaç tedavisiyle bebeğe geçişini önleyeceğiz bakalım..inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım yavrumu..her konuda pozitif olan ben, o kadar karamsarlığa kapıldım ki kendime inanamıyorum..kendimi düşünmüyorum bir şekilde tedavi olurum önemli olan bebişime birşey olmasın
ne güzel tebriklerhiçç karamsarlık yapma neden yapıyorsun ben 4 senedir troid hastasıyım şimdi hamilelikte ilacım iki katına cıktı o kadar ilacını düzgün aldıgında hiç bir sakıncası yok
teşekkür ederim, sizi de tebrik ederim, hayırlısı ile kucağınıza alırsınız bebişinizi..benim karamsarlığım tedaviye geç mi kaldım olayı..bilmiyordum çünkü..ben günde bir tane euthyrox alıyorum şimdilik..güzel şeyler olur umarım, ters gitmez
arkadaşlar Allah a şükür 5 gündür iyiyim miğde bulantılarım geçti yavaş yavaş iştahım yerine geliyor nazar değmesin ilk 10 hafta zor geçti benim için 10 haftalık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?