bendede bu kasık ağrıları çok şiddetli bide duygusallık hakim sanırım geçen dün arka sokaklar dizisinde ağladım artk kendime inanamadım
Ayni durumdayim bende canim surekli agliyorum durduk yere mide bulantilarimida agir sekilde yasiyorum hic bir kokuya tahammulum yok ne kadarlik seninki?rabbim yardimcimiz olsun
arkadaşlar Allah a şükür 5 gündür iyiyim miğde bulantılarım geçti yavaş yavaş iştahım yerine geliyor nazar değmesin ilk 10 hafta zor geçti benim için 10 haftalık olduk
biraz önce doktordan geldim Allah'ıma bin şükür gördüm gene meleğimi gayet iyi kocaman olmuş 23 mm :))))Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... bu arada benm haftam ultrasonla aynı gidiyor :)
10. hafta içindeyiz canım. Akşamları düzeliyor biraz midem. Sabahları çok kötü oluyorum. Krakerler var iyi ki.Allah yardımcımız olsun.
Maşallah canim inşallah hep boyle gitsin ben de bayramdan sonra gidicem ikili test icin bahsetti mi hic doktor hangi haftada yapalim diye.benim 4gun ilerde gidiyor sat a gore ama pek guvenmiyorum bu dr.un usg sine başka dr.a gidicem kismetse
merhaba kızlar nasılsınız ? uzun zamandır bakamıyorum siteye, her günüm buantı ve istifra ile geçiyor. akşama kadar böyle devam ediyor akşamları biraz iyi oluyorum. sabırla geçmesini bekliyoruz bakalım :/ sonra hep güzel günleri düşünüp, yine de bebeğimiz için her şeye değer deyip şükrediyorum) umarım en yakın zamanda geçer çünkü ben de iğrenmeden yemek yediğim günleri özledim )
Maşallah canim inşallah hep boyle gitsin ben de bayramdan sonra gidicem ikili test icin bahsetti mi hic doktor hangi haftada yapalim diye.benim 4gun ilerde gidiyor sat a gore ama pek guvenmiyorum bu dr.un usg sine başka dr.a gidicem kismetse
bende 2li test yapıp yapmamama arasında kaldım sizce gerekli mi
Allah korusun kızlar inşallah hepimizin bebeği sağlıklı olur ama firsatimiz varken bence baktirmak da fayda var diyorum eskiden belli olmuyormus hiçbişey ama simdi firsatimiz var.Allah bilir yine de ne olacagini neler duyuyoruz ben yaptiricam kismetse.Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.
ben 12 hafta 3 günlük hamileyim, dün ikili testi yaptırdım 4-5 güne kadar da sonucunu alacağım. Doktorun yaptığı muayene sonucuna göre %80 yok ve sağlıklı bir bebek dedi. Tabi bu gönderilen ikili test, daha güvenilir. Fakat şimdi yaklaşık 1000 dolara yapılan bir test varmış %99.9 bebeğin down sendromlu olup olmadığını belirliyormuş, dün doktorum söyledi.
Dün bebeğimi görünce çok heyecanlandım, ellerini, ayaklarını oynatıyordu, çokk tatlıydı:) doktor %51 erkek dedi. Hatta gösterdi bile!!! ilk çocuğumda erkek, kız istiyordum daha çok, ama sağlıklı ya şükrettim. İlk oğlumda da 12 hafta da öğrenmiştim, doktorum mavileri hazırlayalım demişti:))
ben 12 hafta 3 günlük hamileyim, dün ikili testi yaptırdım 4-5 güne kadar da sonucunu alacağım. Doktorun yaptığı muayene sonucuna göre %80 yok ve sağlıklı bir bebek dedi. Tabi bu gönderilen ikili test, daha güvenilir. Fakat şimdi yaklaşık 1000 dolara yapılan bir test varmış %99.9 bebeğin down sendromlu olup olmadığını belirliyormuş, dün doktorum söyledi.
Dün bebeğimi görünce çok heyecanlandım, ellerini, ayaklarını oynatıyordu, çokk tatlıydı:) doktor %51 erkek dedi. Hatta gösterdi bile!!! ilk çocuğumda erkek, kız istiyordum daha çok, ama sağlıklı ya şükrettim. İlk oğlumda da 12 hafta da öğrenmiştim, doktorum mavileri hazırlayalım demişti:))
Arkadasım ıkılı testı nerde yaptırdın? Ben yurtdısında yasıyorum ve bebegım tam 11haftalıkken Turkıyeye gıdecegız ıns, testı orada yaptırmam gerekıyor, tabı Tr,de sıgortamızda yok orda parasıyla yaptırıcaz, sız ozel mı yaptırdınız? nerde yaptırabılırız? kaca mal oluyo acaba? yaptırmadan once bılmemız gereken bısey var mı acaba bılgılendırebılır mısın benı? saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?