2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bendede bu kasık ağrıları çok şiddetli bide duygusallık hakim sanırım geçen dün arka sokaklar dizisinde ağladım artk kendime inanamadım

sen gene mantıklı bir şeye ağlamışsın ben kendime inanamadım bir video vardı gelin damada düğünde süpriz hazırlamış oryantal dans yapıyo ben onu izlerken gözlerim doldu başladı akmaya :) 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum artık Allah'ım yardım etsin bize

Ayni durumdayim bende canim surekli agliyorum durduk yere mide bulantilarimida agir sekilde yasiyorum hic bir kokuya tahammulum yok ne kadarlik seninki?rabbim yardimcimiz olsun

10. hafta içindeyiz canım. Akşamları düzeliyor biraz midem. Sabahları çok kötü oluyorum. Krakerler var iyi ki.Allah yardımcımız olsun.

arkadaşlar Allah a şükür 5 gündür iyiyim miğde bulantılarım geçti yavaş yavaş iştahım yerine geliyor nazar değmesin ilk 10 hafta zor geçti benim için 10 haftalık olduk

senin adına sevindim inşallah bir an önce bizim de geçer. Doğru dürüst bişeyler yemeyi özledim.

merhaba kızlar nasılsınız ? uzun zamandır bakamıyorum siteye, her günüm buantı ve istifra ile geçiyor. akşama kadar böyle devam ediyor akşamları biraz iyi oluyorum. sabırla geçmesini bekliyoruz bakalım :/ sonra hep güzel günleri düşünüp, yine de bebeğimiz için her şeye değer deyip şükrediyorum) umarım en yakın zamanda geçer çünkü ben de iğrenmeden yemek yediğim günleri özledim )

biraz önce doktordan geldim Allah'ıma bin şükür gördüm gene meleğimi gayet iyi kocaman olmuş 23 mm :)))) Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... bu arada benm haftam ultrasonla aynı gidiyor :)

Maşallah canim inşallah hep boyle gitsin ben de bayramdan sonra gidicem ikili test icin bahsetti mi hic doktor hangi haftada yapalim diye.benim 4gun ilerde gidiyor sat a gore ama pek guvenmiyorum bu dr.un usg sine başka dr.a gidicem kismetse

10. hafta içindeyiz canım. Akşamları düzeliyor biraz midem. Sabahları çok kötü oluyorum. Krakerler var iyi ki.Allah yardımcımız olsun.

Evet canim bnim suan 10+2 oldu 3 gundur griple ugrastim ben birde bi taraftan mide bulantilari bi taraftan grip bugun iyiyim dun doktorumu aradim minoset verdi hap icmek istemedim ama daha kotu olucam diye icmek zorunda kaldim. Bugun bulantim olmadi hic Allaha sukur ama bi anim bi anima uymuyo birde hic halim yok biraz ayakta kaldam hemen yoruluyorum. Amin canım

Maşallah canim inşallah hep boyle gitsin ben de bayramdan sonra gidicem ikili test icin bahsetti mi hic doktor hangi haftada yapalim diye.benim 4gun ilerde gidiyor sat a gore ama pek guvenmiyorum bu dr.un usg sine başka dr.a gidicem kismetse

Benimde 5 agustosta yapilicak ikili yestim 12 haftalik olucak gittigimde 11 ile 14 haftalar arasi yapiliyor diye biliyorum ben canim. Benimde biara ilk haftalarda usg ile sat farkli cikmisti simdi normal

Benimde oyle canim kendimi hamileden cok hasta gibi hissediyorum Allah yardimcimiz olsun

evet canım konustuk ama benim doktorumun aynen şunu söyledi eğer ne olursa olsun doğururum diyorsan hiç yaptırmana gerek yok dedi zaten kesin birşey söylenemiyor sadece risk yüzdesi belli oluyor dedi 11 ile 14 haftalar arası uygun oluyor dedi eğer yaptırmaya karar verirsem 12 haftamda yaptırmamı tavsiye etti

Allah korusun kızlar inşallah hepimizin bebeği sağlıklı olur ama firsatimiz varken bence baktirmak da fayda var diyorum eskiden belli olmuyormus hiçbişey ama simdi firsatimiz var.Allah bilir yine de ne olacagini neler duyuyoruz ben yaptiricam kismetse.Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.

amiiin inşallah...

ben 12 hafta 3 günlük hamileyim, dün ikili testi yaptırdım 4-5 güne kadar da sonucunu alacağım. Doktorun yaptığı muayene sonucuna göre %80 yok ve sağlıklı bir bebek dedi. Tabi bu gönderilen ikili test, daha güvenilir. Fakat şimdi yaklaşık 1000 dolara yapılan bir test varmış %99.9 bebeğin down sendromlu olup olmadığını belirliyormuş, dün doktorum söyledi.
Dün bebeğimi görünce çok heyecanlandım, ellerini, ayaklarını oynatıyordu, çokk tatlıydı:) doktor %51 erkek dedi. Hatta gösterdi bile!!! ilk çocuğumda erkek, kız istiyordum daha çok, ama sağlıklı ya şükrettim. İlk oğlumda da 12 hafta da öğrenmiştim, doktorum mavileri hazırlayalım demişti:))

Ayyy maşallah çok güzel bir duygu inşallah ben de yasayabilirim ben de bayramdan sonra gidicem kismetse ve cok merak ediyorum hem ölçümleri hem de bebegimi. % 99 dedigin aminosentez mi? Uculu test mi?
Bu sene genelde erkek bebekler oluyor bakalim bizimki ne belki bizimkini de görür doktor çok heyecan verici gerçekten ama ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter inşallah

evet çok güzel bir duygu, inşallah isteyen herkes yaşar bu duyguyu. Doktorumun 1000 dolar civarında dediği test, bizim hastanelerimizde yaptırdığımız ikili testin özel olarak yapılması sanırım. Bu testi genelde, ikili test sonucunda down sendromu olma olasılığı var denilen bebekler için öneriyorlarmış.
Doktorum günde mutlaka 2 bardak süt içmelisin, hafta da 1 gün balık, kırmızı et ve 4lt su içmelisin dedi. 3-4 kez de yumurta yememi söyledi. Demir hapı ve çatlak kremi verdi. Çatlak kremini şimdiden göğüslerime sürmem gerektiğini söyledi. Ki ilk bebekten ne kadar zor bi şey olduğunu biliyorum. Yeni anne adaylarına da tavsiye ediyorum. Bebek doğduktan sonra ilk 20 gün göğüs ucu çatlakları sizi bitiriyor, ben dişlerimin arasına havlu sıkıştırıp, ağlayarak emzirdiğimi biliyorum.
sağlıklı bebişler...
sağlıklı günlerrrrr

Arkadasım ıkılı testı nerde yaptırdın? Ben yurtdısında yasıyorum ve bebegım tam 11haftalıkken Turkıyeye gıdecegız ıns, testı orada yaptırmam gerekıyor, tabı Tr,de sıgortamızda yok orda parasıyla yaptırıcaz, sız ozel mı yaptırdınız? nerde yaptırabılırız? kaca mal oluyo acaba? yaptırmadan once bılmemız gereken bısey var mı acaba bılgılendırebılır mısın benı? saygılar...

slm kızlarrrrrr bende hazıranda hamile olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum 2.çocuğum inş. ama 5 yıldır istiyorduk mevlam bugüne nasip etti çok şükür inş..hayırlı sağlıklı bi şekilde kavuşuruz yavrularımıza...

ben ikili testi özel bir hastanede yaptırdım fakat sağlık güvencem olduğu için sadece 20 tl aldılar. Sizin ne kadar ödemeniz gerektiği bilmiyorum ama gideceğiniz şehirlerden özel hastaneleri arayıp ne kadar ücret alacaklarını sorabilirsiniz. yaptırmadan önce her hangi bir şey yapmanıza gerek yok, doktor muayenesinden sonra kanınız alınıyor ve Ankara'ya gönderiliyor(sanırım) 1 hafta sonra sonuçlarınız geliyor. saygılar, kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…