2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

canım benc hamilesin. benim idrar testinde ki cizgim cok silik oldugu halde hamilesindir dediler saglık ocagında. ben tam güvenemedim hastanede kan testi yaptırdım orda da cıktı gebelik. insallah hamilesinddir

Hayırlı olsun arkadaşlar, bende test yaptım olumlu çıktı bakalım kan testi yaptırıcam inşallah hayırlısıyla olur:))

Daha bugün öğrendim, aslında dün gündüz test yapmıştım ikinci çizgi biraz belirdi, sabah ilk idrarda bir daha yaptım, çift çizgi hemen belirdi, ben de doktordan randevu aldım, ultrasondan bakalım dedi ve keseyi hemen gördü, tebrik etti, şaşkınlıktan tansiyonum çıktı heralde .. ölçtüler 14e 8 çıktı Allahım isteyen herkese nasip etsin çok şükür bizi fazla bekletmedi 5 ay da nasip etti

Selam Kızlar; bende kandil günü evde yaptığım idrar testinde pozitif çıktı 2 gün sonra doğum günümde hormon testi olumlu çıktı dün de keseyi gördükk:)) İlk evlilik yıl dönümüze 3 kişi gireceğiz:)) Hepimize sağlıklı mutlu hamilelikler; En büyük doğum günü hediyem bu olduu:))

Selam kızlar, ne güzel bir site bu değil mi? İnsanın sevinci paylaştıkta çoğalıyor, derdi paylaştıkta azalıyor. Ben de bugün kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitif çok şükür.. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder 9 ayın sonunda.

hepinizi tebrik ederimmm

ne kada güzell bende hamiş olduğumu kandil gününde öğrenmiştimm o da ayrı bir mutluluk oldu.Benn karından görünmedi site (

benımde 12 hazırandı gecıkınce umutlandım.aynı belırtıler vardı.ama olmadı

merhaba bende 3gün önce evde test yaptım kıpkırmızı iki çizgiyi gördüm dün eşimin doğumun günüydü ona çok güzel bi hediye oldu bugünde kat testi sonuçunu aldık >1000nin üstünde dedi doktor :) biraz korku var bi önceki gebeliğim boş gebelikti aynısı olmasından korkuyoruz ama umudumuz tam çok şükür :) Rabbim tğm isteyenlere nasip etsin inşallah

Canımm hayırlı olsun inşallah:))) Aynen bizde ilk evlilik yıldönümümüze 3 kişi gireceğiz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu.Keseyi karından ultrasonla'mı gördünüz canım ben henüz doktora gitmedim cumartesi gidicem Allah nasip ederse.

ben de haftaya perşembeye aldım randevu. biraz büyüsün dedim daha 4 haftalık belki keseyi göremez diye

amin inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. olmayanlara da nasip olsun. doğumumuz aynı görünüyor. 20 şubat.
benim 8 yaşında bir oğlum var. önce sağlıklı hayırlı sonrasına bi kızım olsun istiyorum

benim de işki boş gebelikti, aynı. Tedirginlik bizde de var inşallah bu sefer hayırlısıyla tamamına erer sağ sağlim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…