merhaba kızlar bende bugun öğrendim bat yarın fakat dayanamadım test yaptımmmm çift çizgi peşine hemen bı kana gittim değerim 214.6 ydı.. doktorla görüşmedim randevu almak lazımmış die direk labaratuardan aldım sonucu iyi bi sonuçmudur sizce???????????
topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inş.bebişlerimizi sağselim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Amin inşallah hepimizin bebişleri hayırlısı ile gelsinnn
canım gecen cumartesi gittiğimde dr rahimde daha henüz kese dedi gördük bizde ama çok küçüktü 1 haftaya kadar kısmet olursa kalp atışını duymaya gtcem bugünde 5+3 üzbizkeseyi gören varmı kaçıncı haftada
merhaba kızlar bende bugun öğrendim bat yarın fakat dayanamadım test yaptımmmm çift çizgi peşine hemen bı kana gittim değerim 214.6 ydı.. doktorla görüşmedim randevu almak lazımmış die direk labaratuardan aldım sonucu iyi bi sonuçmudur sizce???????????[/QUO
bence de hamişsin .... benimde bat yarın senin gibi dayanamayıp bugün yaptım. ikinci çizgimiz çıktı çok şükür...
tüm hamişlere hayırlı olsun...
merhaba kızlar bende bugun öğrendim bat yarın fakat dayanamadım test yaptımmmm çift çizgi peşine hemen bı kana gittim değerim 214.6 ydı.. doktorla görüşmedim randevu almak lazımmış die direk labaratuardan aldım sonucu iyi bi sonuçmudur sizce???????????[/QUO
bence de hamişsin .... benimde bat yarın senin gibi dayanamayıp bugün yaptım. ikinci çizgimiz çıktı çok şükür...
tüm hamişlere hayırlı olsun...
amin canım allhım olmayanada nasip etsın inşş.. kan tahlili yaptrıdın mı ne çıktı sonuç acaba??
Hayırlı olsun arkadaşlar, bende test yaptım olumlu çıktı bakalım kan testi yaptırıcam inşallah hayırlısıyla olur:))
Selam Kızlar; bende kandil günü evde yaptığım idrar testinde pozitif çıktı 2 gün sonra doğum günümde hormon testi olumlu çıktı dün de keseyi gördükk:)) İlk evlilik yıl dönümüze 3 kişi gireceğiz:)) Hepimize sağlıklı mutlu hamilelikler; En büyük doğum günü hediyem bu olduu:))
canım tebrik ederim:) senin adına çok sevindim. adet gunum 13 haziran inş o güzel haberi vermek nasip olır bana da:) 1 haftadır kasıklarımda ağrı ve batma var özellikle sağ kasığımda. 3-4 gündür kasıklarım ve alt karnım hafif şiş göğüslerim de tabi merakla ve heyecanla bekliyorum umarım hayal kırıklığı yaşamam. sen de hangi belirtiler oldu:)
Selam Kızlar; bende kandil günü evde yaptığım idrar testinde pozitif çıktı 2 gün sonra doğum günümde hormon testi olumlu çıktı dün de keseyi gördükk:)) İlk evlilik yıl dönümüze 3 kişi gireceğiz:)) Hepimize sağlıklı mutlu hamilelikler; En büyük doğum günü hediyem bu olduu:))
Selam kızlar, ne güzel bir site bu değil mi? İnsanın sevinci paylaştıkta çoğalıyor, derdi paylaştıkta azalıyor. Ben de bugün kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitif çok şükür.. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder 9 ayın sonunda.
merhaba bende 3gün önce evde test yaptım kıpkırmızı iki çizgiyi gördüm dün eşimin doğumun günüydü ona çok güzel bi hediye oldu bugünde kat testi sonuçunu aldık >1000nin üstünde dedi doktor :) biraz korku var bi önceki gebeliğim boş gebelikti aynısı olmasından korkuyoruz ama umudumuz tam çok şükür :)Rabbim tğm isteyenlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?