2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

vajinal yolla gordu keseyi bende karindan goremeyiz daha cok kucuk dedi 2 hafta sonra karindan bakariz dedi keseyi gorduk bebiste iyidir umarim ayin 20 sinden sonra gel eedi bi dusuk var bende ister istemez korkuyorum Allahim hepimize saglikla kucaklarimiza bebislerimizi almayi nadip etsin insallah

ben de yeni hamile olduğumu öğrendim. pazartesi ilk doktor görüşmeme gidicem. heycanlıyım inşallah kalp atışlarını duyarım bebeğimin. bu ikinci bebeğim ama yine de çoook heycanlıyım.

ben de yeni hamile olduğumu öğrendim. pazartesi ilk doktor görüşmeme gidicem. heycanlıyım inşallah kalp atışlarını duyarım bebeğimin. bu ikinci bebeğim ama yine de çoook heycanlıyım.

Tebrik ederrimm tatlım . Benimde 2.gebelik ilki kaç yaşında :) Sağlıkla gelsinler.1.gibi 2.cide heycanlı bir fark yok daha çok stres var bende

mrb ben de hamile olduğumu yeni öğrendim.gün aşırı baktırdım adet günümü bir gün geçe ilk bakıldı.1117 6337 en son çıkan değerimle aynın günde ve karından ultrasonla görünmedi.biraz canım sıkıldı pazartesi tekrar bakılacak.ayrıca son adet tarihime göre 4 hafta 6 günlük beta hcg ye göre daha büyük

Son düzenleme:
herkese meraba..bende bu pazartesi hamile olduğumu öğrendim..kan testi idrar testi hepsinde cıktı. sat 13 mayıstı..doktorum 4 bucuk haftalık suan dedi çok değişik bir duygu allah herkese nasip etsin inş..ilk defa anne olacağım inş:))

herkese hayırlı uğurlu olsun kızlar, allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah. ben de biraz önce öğrendim hamile olduğumu )yaklaşık 10 aydır korunmuyorduk ama ben yine olmaz diyodum,her ay olduğu gibi yine regl olurum diye düşünüyodum, hayırlısı böyleymiş Allah isteyen herkese nasip eder inşallah... duygusallık, mutluluk hepsi birbirine karıştı. evde test yaptım salı günü kan vermeye gidicem, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

merhaba cnm öncelikle gözün aydın, Allah kucağımıza almayı nasip eder inş. benim de SAT 16 mayıs. ben sadece idrar testi yaptım pozitif çıktı. kan için de en erken salı gunu gidebilirm.ama çok merak ediyorum) biraz da endişeliyim açıkçası ben de ilk defa anne olacağım, hastaneleri de hiç sevmem kesen gözüktü mü karından ultrasonla? bir de daha sonra ne zaman çağırdı doktor?kalp atışları için 6-8 hafta diye biliyorum ama.

tatlım saol..seninde hayırlı olsun:) idrar testinde cıktıysa kanda kesin cıkar. çünkü normalde ıdrarda daha geç çıkıo..benm keseyi cuma günü gördük..normal üstten muayene ile...beni temmuz 5 te çağırdı doktorum...bende ilk kez anne olacağım ve inanılmaz heyecanlıyım:)) seni çok iyi anlıyorum bu yüzden allah hepimize hayırlısı ile kucagımıza almayı nasip etsin inş:)

amin cnm inş. gerçekten çok farklı bir duyguymuş,) hayırlısıyla keseyi de görürüz,kalp atışlarını da duyarız inş. benm 3 gün geçmişti idrar testi yaptığımda salı günü 6 gun geçmiş olacak, bakalım hayırlısı artık )

Bende bir hafta önce öğrendim hamile olduğumu rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin İNŞALLAH :)

Arkadaşm merahba bende 14.06.2013 tarihinde hamile olduğumu öğrendim hayırlısıyla ilk bebeğim olacak ama henüz çok çok yeni değerlerim 24 çıktı gebelik testindede çok silik çıkmıştı 26 hazirana randevu aldım doktordan allahın izniyle gideceğiz o gün ...ama bende şuan kasık agrıları var ormalmidir acaba?

selam bayanlar bende dün hamiş oldugumu öğrendim cok mutluyum cok allaha sukurler olsun :) hatta az sonra dr a gidip bakacagız kaç haftalık diye allah tum isteyenlerin kucagını doldursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…