benim de işki boş gebelikti, aynı. Tedirginlik bizde de var inşallah bu sefer hayırlısıyla tamamına erer sağ sağlim..
ben de yeni hamile olduğumu öğrendim. pazartesi ilk doktor görüşmeme gidicem. heycanlıyım inşallah kalp atışlarını duyarım bebeğimin. bu ikinci bebeğim ama yine de çoook heycanlıyım.
benımde 12 hazırandı gecıkınce umutlandım.aynı belırtıler vardı.ama olmadı
Bende hamileyimmm :) Valla hiç umudum yoktu. 2 ay klomen-ovitrelle tedavisi gördüm, olmadı. Bu ay tamamen atmıştım kafamdan. Adet olacağım gün idrar testi aldım yaptım. Şak diye 2. Çizgi. İnanamadım gittim kan testine oda 183 çıktı. Çokk mutluyum kızlar. Sağ sağlim doğarlar inşallah. Bu arada benim beta hcg 2 kat değilde 3,5 kat artıyor. 183-618-2160 Neden olabilir sizce?
herkese meraba..bende bu pazartesi hamile olduğumu öğrendim..kan testi idrar testi hepsinde cıktı. sat 13 mayıstı..doktorum 4 bucuk haftalık suan dediçok değişik bir duygu allah herkese nasip etsin inş..ilk defa anne olacağım inş:))
inşallah sağsalim kucağımıza almak nasip olur cnm iyi haberleri burda paylaşırız :)
merhaba cnm öncelikle gözün aydın, Allah kucağımıza almayı nasip eder inş. benim de SAT 16 mayıs. ben sadece idrar testi yaptım pozitif çıktı. kan için de en erken salı gunu gidebilirm.ama çok merak ediyorum) biraz da endişeliyim açıkçası ben de ilk defa anne olacağım, hastaneleri de hiç sevmem kesen gözüktü mü karından ultrasonla? bir de daha sonra ne zaman çağırdı doktor?kalp atışları için 6-8 hafta diye biliyorum ama.
tatlım saol..seninde hayırlı olsun:) idrar testinde cıktıysa kanda kesin cıkar. çünkü normalde ıdrarda daha geç çıkıo..benm keseyi cuma günü gördük..normal üstten muayene ile...beni temmuz 5 te çağırdı doktorum...bende ilk kez anne olacağım ve inanılmaz heyecanlıyım:)) seni çok iyi anlıyorum bu yüzden allah hepimize hayırlısı ile kucagımıza almayı nasip etsin inş:)
bende bugün öğrendim hamile olduğumu adetime 5 gün kala kan testim 57 çıktı nasıl sizce?
Tebrik ederim tatlım :) 5 gün kala için bence çok iyi bir sonuç
selam bayanlar bende dün hamiş oldugumu öğrendim cok mutluyum cok allaha sukurler olsun :) hatta az sonra dr a gidip bakacagız kaç haftalık diyeallah tum isteyenlerin kucagını doldursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?