2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

merhaba herkese
14 hazıran da hamıle oldugumu ogrendım. 3 haftayı azıcık gecıyor. kasık agrılarım ara ara devamlı oluyor.sanırım yerlesıyor.1 temmuzda doktora gıdıcem. 5 hafta olmus oluyor. doktor kalp atıslarını duyabılır mı? yoksa sadece keseyımı gorecek dersınız.

canım bende 15 haziranda ögrendim hamile oldugumu:) bugun dr a gittim bilgi almak için 28 haziranda bekliyor beni keseyi görebiliriz dedi. ama kalp atıslarını duymak için sanırım biraz beklemek gerekiyor

bende 14 haziranda öğrendim hamilelğimi ama benim kasık bel ağrım var ve korkuyorum insallah bişi olmaz 4 haftalık hamiyeyim anada 26 sindansohra doktora git dedeilr bekliyorum ama zaman geçmiyor:)

Merhabalar ben de 14 haziranda hamile oldugumu ögrendim.çok tuhaf bir duygu.bugün doktora gittim henüz ultrasonda görünmedi.2 temmuza randevu verdi.2 temmuzda kese görünür dedi ama kalp atışlarıyla ilgili birşey söylemdi.senin ilk hamileliğin mi?benim ilk.

Evet canım biz karından ultrasonla görmüştükk; sen de görmüşsündür artık biraz geç girdim:))

2-3 gundur mide bulantilarim artti iyice ittire ittire yiyorum ozelliklede kahvalti her yer kokuyor tum dunya kotu kokuyor sizler nasilsiniz bayanlar haftaya doktora gidecegim kalbini duyabiliriz artik umarim

bende bir saat önce öğrendimm henüz çok küçük bebeğimmm rabbim herkese yavrusunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Dün kan testi ile öğrendim. Bat'a henüz 3 gün vardı. Değer 278 çıktı. Fikre alışmaya çalışıyorum. Çok mutluyum. Hepberaber sağlıklı ve mutlu gebelikler geçirelim.

mrb kızlar ben de hamileyim bugün ögrendim kan testi sonucum 1258 cıktı.son adet tarihim 16 mayıstı.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasib etsin insallah

çok şaşırdım 2 gün oldu hamile olduğumu öğreneli üstelik bu ay özellikle olmasın diye uğraşmışken çünkü 1 haftalık tatile gidecektik ve tatilde yakalanmak istemedik ki 2 yıla yakındır korunmamamıza rağmen hamile kalamamıştım mayıs 5 son addet tarihim ve hep 2 gün sarkıyodu haziran 5 de adet olmayınca test yaptım çıkmayınca bende geçiktirici aldım 10 gün boyunca tatilde rahat etmek için pazar sabah döndük 2 gündür sabah midem kötüydü uçaktan yorgunluktan sandım ama pazartesi o kadar kötü oldum ki adet de olmayınca olmaz ya yinede bi test yapayım dedim ve hemen 2 çizgi çıktı hem şaşırdım hem korktum çünkü ilaç kullanmıştım hemen dr a koştum kan testi yapıldı ve bthc 1000 çıktı ultrasyonda da 1 buçuk santim kese görüldü çok sevindim salı tekrar kan ölçüldü bu sefer 34000 çıktı bir anda bu kadar yükselmesi normalmi

mrb kızlar ben de hamileyim bugün ögrendim kan testi sonucum 1258 cıktı.son adet tarihim 16 mayıstı.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasib etsin insallah

hayırlı olsun cnm Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. benm de sat 16 mayıstı, salı gunu doktora gttim beta 1900 çıktı ama karından ultrasonla göremedi keseyi,alttan baktı mahvoldum, çok acı verici bir şeymiş ama şükürler olsun ki kesemizi gördük. doktora ne kadarlık diye sorduğumda 3 haftalık dedi bana, anlayamadım yumurtlama gununden itibaren mi hesapladı acaba? o an sormak da aklıma gelmedi heyecandan. senin kaç haftalık gözüküyor?

merhaba kızlar ben de hamileyim :) bugün öğrendim... 8 aylık evliyim 4 aydır istiyorduk eşimle beraber çok şükür rabbime bize bu sevinci tattırdı allahım isteyen herkese nasip etisn inşallah....

mrb cnm seninde bebeğin hayırlı olsun .Ben cuma günü gidicem doktora o zaman öğreneceğim.sadece kan testi yaptırmıştım insallah bende keseyi görebilirim çok merak ediyorum.

Şuan daha çok yeni, inşallah hayırlısı olur. Bana çok dua edin :)

bende iki gün oldu hamile olduğumu öğreneli 1,5 yıldır evliyiz çocuk olmuyor diye mahalle baskısı içindeydim ama ben sıkıntı yapmıyordum ilk anda şok oldum başladım ağlamaya annemin resmine baktım deidm anne ben seni özlerken sana hasretken şimdi ben anne oluyorum sen gibi olabilirmiyim acaba diye daha 35 günlük bakalım nasıl geçecek ben neler yaşayacağım bilmiyorum ama şimdilik hamile gibi pek hissetmiyorum kendimi neden acaba :))

maşllah hayırlı olsun seninle aynıyız benimde 16 mayıs :) doğum tarihi tahmini 20 şubat hehe

maşllah hayırlı olsun seninle aynıyız benimde 16 mayıs :) doğum tarihi tahmini 20 şubat hehe

evet cnm senin de hayırlı olsun, ben de baktım tahmini doğum tarihi 20 şubat, kova burcu olacak 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez inş. güzel haberleri alırız. sen gittin mi doktora görebildinz mi keseyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…