merhaba herkese
14 hazıran da hamıle oldugumu ogrendım. 3 haftayı azıcık gecıyor. kasık agrılarım ara ara devamlı oluyor.sanırım yerlesıyor.1 temmuzda doktora gıdıcem. 5 hafta olmus oluyor. doktor kalp atıslarını duyabılır mı? yoksa sadece keseyımı gorecek dersınız.
merhaba herkese
14 hazıran da hamıle oldugumu ogrendım. 3 haftayı azıcık gecıyor. kasık agrılarım ara ara devamlı oluyor.sanırım yerlesıyor.1 temmuzda doktora gıdıcem. 5 hafta olmus oluyor. doktor kalp atıslarını duyabılır mı? yoksa sadece keseyımı gorecek dersınız.
hepimiz keseyi kalp atışlarını duymak için bekliyoruz
Canımm hayırlı olsun inşallah:))) Aynen bizde ilk evlilik yıldönümümüze 3 kişi gireceğiz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu.Keseyi karından ultrasonla'mı gördünüz canım ben henüz doktora gitmedim cumartesi gidicem Allah nasip ederse.
bende bir saat önce öğrendimm henüz çok küçük bebeğimmmrabbim herkese yavrusunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
mrb kızlar ben de hamileyim bugün ögrendim kan testi sonucum 1258 cıktı.son adet tarihim 16 mayıstı.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasib etsin insallah
hayırlı olsun cnm Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. benm de sat 16 mayıstı, salı gunu doktora gttim beta 1900 çıktı ama karından ultrasonla göremedi keseyi,alttan baktı mahvoldum, çok acı verici bir şeymiş ama şükürler olsun ki kesemizi gördük. doktora ne kadarlık diye sorduğumda 3 haftalık dedi bana, anlayamadım yumurtlama gununden itibaren mi hesapladı acaba? o an sormak da aklıma gelmedi heyecandan. senin kaç haftalık gözüküyor?
Şuan daha çok yeni, inşallah hayırlısı olur. Bana çok dua edin :)
hayırlı olsun cnm Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. benm de sat 16 mayıstı, salı gunu doktora gttim beta 1900 çıktı ama karından ultrasonla göremedi keseyi,alttan baktı mahvoldum, çok acı verici bir şeymiş ama şükürler olsun ki kesemizi gördük. doktora ne kadarlık diye sorduğumda 3 haftalık dedi bana, anlayamadım yumurtlama gununden itibaren mi hesapladı acaba? o an sormak da aklıma gelmedi heyecandan. senin kaç haftalık gözüküyor?
maşllah hayırlı olsun seninle aynıyız benimde 16 mayıs :) doğum tarihi tahmini 20 şubat hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?